silikon ameliyatı sonrası ağrı?

o kadar heves ediyorum ki, herşeyi göze alabiliyorum. genel anestezi almayı, ameliyattan sonra kusmayı, 3 gün, belki de 1 hafta dayanılmaz ağrı çekmeyi...
o sorunu hallettim, şimdi sıra doktor bulmaya geldi.
Bende aynı durumdayım canım,yeter ki kurtulayım şu memesizlikten!!

herkese merhaba, bende kk yeni üyelerindenim. yakında silikon ameliyatı olacağım. sanırım önümüzdeki hafta :KK1::KK1:.. daha sonrada önceden belirlenmiş bir gezi programım var şehir dışına. ameliyat ile seyahat arası yaklaşık 1 ay. dr uma sordum 1ay yeterli dedi. ancak detaylar burada daha iyi konuşuluyor, çünkü yaşayanlar samimice paylaşıyorlar. ameliyatın hemen sonrasındaki saatlerde ağrı çok mu oluyor acaba? benim kas altı meme altı kesisi olacak. anladığım kadarı ile kas altı biraz daha ağrılı bir operasyon? kaç gün sonra dışarı çıkıp gezebilirim, ya da kendi işlerimi yapabilirim? kollarımı yukarı kaldırıp saçlarımı toplayabilirim? spora gidip en azından hızlı yürüyüş yapabilirim? ( e.. yaza giriyoruz biraz da kilo vermek lazım malum ) 1 ay sonra bavulumu kendim taşımam gerekecek. çok küçük bir bavul mecburiyeti var mı? yani ağırlık taşımada sıkıntılarınız neler? ne kadar zaman sonra ne kadar ağırlıklar taşınabiliyor?..:89::89::KK30::KK30::KK30:
uff.. çok soru sordum sanırım?? :78::78::78:
aslında bir de boyut meselesi var :78:.. ama onu sonraya saklayayım:78:
teşekkür ederim şimdiden ilginize..
Slmm,
Ben 3 hafta once gogus buyutme ameliyati gecirdim turkiyede ne kadar rahat bi ameliyat oldugunu soyleye bilirim. Ilk baslarda cok korkuyordum bu karari almam 2 yili mi aldi diye bilirim. Kas alti olmasina ragmen 4. Gun gayet iyi hissediyordum sadece ilk gunler agri oluor agri derkende sanki cok spor yapmissinda kaslarin agriyor gibi korkulacak hic bir sey butun kucuk goguslu bayanlara tavsiye ederim.

Bende aynı durumdayım canım,yeter ki kurtulayım şu memesizlikten!!
Ameliyatımın 6. ayını geride bıraktım. O korktuklarımın yarısını yaşamadım. En güzeli de hiç pişman olmadım. Darısı senin başına da inşallah..

Merhaba arkadaslar bende uc gun once slikon ameliyati oldum 325 cc konuldu. Ve tabi agrili bir surec bugun diger iki gune gore daha iyiyim sukur en azindan yardimsiz kalkabiliyorum:) ama ara ara siddetlenen agrilar var tabi sanirim herkes ilk hafta acaba yaptirmasamiydim diye bir dusunuyordur ... Ama sonuc guzel oldu :)

herkese merhaba. öyle mi böyle mi derken 5 gün önce çarşamba günü silikon ameliyatımı oldum. tahminimden daha zormuş. şuan 5. günde çok ağrı kalmadı ama göğsümde inanılmaz bir gerginlik hissi var. sanki koca bir adam ayağıyla göğsüme bastırıyor gibi. bu gerginlik hissinden dolayı konuşurken bile yoruluyorum evet şuan belki erken ama 5. güne göre normal miyim acaba? bu arada kas altı 350 cc yuvarlak mentor marka protez koyuldu. doktoru aradım ulaşamadım lütfen bana yardım edin bu his normal midir?

Merhaba arkadaslar bende uc gun once slikon ameliyati oldum 325 cc konuldu. Ve tabi agrili bir surec bugun diger iki gune gore daha iyiyim sukur en azindan yardimsiz kalkabiliyorum:) ama ara ara siddetlenen agrilar var tabi sanirim herkes ilk hafta acaba yaptirmasamiydim diye bir dusunuyordur ... Ama sonuc guzel oldu :)
fulya hanım size de geçmiş olsun. ben de çarş günü oldum ama şuan çok gerginlik hissi var göğsümde sanki biri basıyor gibi. konuşurken bile yoruluyorum.sizde de var mı aynı his?

herkese merhaba. öyle mi böyle mi derken 5 gün önce çarşamba günü silikon ameliyatımı oldum. tahminimden daha zormuş. şuan 5. günde çok ağrı kalmadı ama göğsümde inanılmaz bir gerginlik hissi var. sanki koca bir adam ayağıyla göğsüme bastırıyor gibi. bu gerginlik hissinden dolayı konuşurken bile yoruluyorum evet şuan belki erken ama 5. güne göre normal miyim acaba? bu arada kas altı 350 cc yuvarlak mentor marka protez koyuldu. doktoru aradım ulaşamadım lütfen bana yardım edin bu his normal midir?
Çok normal canım.ben konuşurken nefes nefese kalıyordum.

Evet çok normal, birkaç güne azalır bu his..

5. Gune kadar gogsunu cekistiriyorlar gibi yada meme ucunu cimbizla cekiyorlar gibi olmasi cok normal. Hatta oturup kalkinca bile nefesin kesilir gibi olur. Eges kas altiysa kollarini kaldirmakta bile zorlanirsin. 10 gunden sonra protezleri hissetmiyorsun bile belki suan vucudunda fazla bisey oldugunu yapistirilmis gibi yuk tasidigini hissediyorsundur ama o his 10 gun icinde kayboluyor.

Benimde agrim yok şükür ama Amelyat tan beri üstümde öküz oturuyor sanki :KK43:
Çok normal canım.ben konuşurken nefes nefese kalıyordum.

yanıtlarınız için teşekkür ederim. aynen öyle benim de göğsümde öküz oturuyor gibi fırlatıp atıp rahatlamak istiyorum sanki. çok tatlı canlı değilimdir ama burda okuduklarımdan sanki daha kolay geçecek gibi bir imaj olmuştu. bu kadarına hazırlamamıştım kendimi. bide tam dik duramıyorum kambur duruyorum. dik durunca sanki göğsüm patlıcakmış yada silikonlar fırlayıp gitcekmiş gibi hissediyorum. bugün tam bir hafta oldu bence bi gelişme yok. ne zaman rahatlayacağım bu his ne zaman geçer acaba kızlar?

yanıtlarınız için teşekkür ederim. aynen öyle benim de göğsümde öküz oturuyor gibi fırlatıp atıp rahatlamak istiyorum sanki. çok tatlı canlı değilimdir ama burda okuduklarımdan sanki daha kolay geçecek gibi bir imaj olmuştu. bu kadarına hazırlamamıştım kendimi. bide tam dik duramıyorum kambur duruyorum. dik durunca sanki göğsüm patlıcakmış yada silikonlar fırlayıp gitcekmiş gibi hissediyorum. bugün tam bir hafta oldu bence bi gelişme yok. ne zaman rahatlayacağım bu his ne zaman geçer acaba kızlar?
20 gunu bluo o kamburlugun gtmesi nefes alıs verişlenn düzelmesi fln

Aynen canım söylediğin şeyler bende de var daha çok yeni benim 3.günüm..duruşum bozulacak valla meme yaptıralım derken kambur olucaz .benimkiler sanki vücudumla savaşıyor sanki çıkarın bizi der gibiler şu an.oysa ben en kötüsüne hazırlanmıştım canım tatlı değildir ağrı yok ama baskı öldürecek.

Canım bende de tam tersi imaj oluştu aslında, foruma üye olduktan sonra acının, ağrının çok olacağını öğrendim.hatta çok korkuyorum bu yüzden.herkes ilk bir haftanın zorluğundan bahsetti.benim görüştüğüm Dr ağrı çok olmaz demişti, buna inanıp hemen olsaydım , buradakileri okumasaydım , Allahım naaaptım ben derdim ... Ama değer bu ağrıya :KK66:

Canım bende de tam tersi imaj oluştu aslında, foruma üye olduktan sonra acının, ağrının çok olacağını öğrendim.hatta çok korkuyorum bu yüzden.herkes ilk bir haftanın zorluğundan bahsetti.benim görüştüğüm Dr ağrı çok olmaz demişti, buna inanıp hemen olsaydım , buradakileri okumasaydım , Allahım naaaptım ben derdim ... Ama değer bu ağrıya :KK66:

yorguncacım ben 3. günümü düşünüyorum da uff allah bir an önce hepimize şifa versin. konuştuğum herkes geçince değecek bu acıları çektiğine diyor umarım ben de aynı şeyi diyebilirim. bir de silikonlarım uğurlu mu geldi nedir yarın bir iş görüşmesine gitmek zorundayım. bilmiyorum nasıl yapıcam çünkü 1 haftadır aralıksız yatıyorum evde. çok yorgunum çook :KK43:
o zaman kendimi ben şimdi 20 güne göre mi ayarlamalıyım tam normale dönmek için? R rnp06

yorguncacım ben 3. günümü düşünüyorum da uff allah bir an önce hepimize şifa versin. konuştuğum herkes geçince değecek bu acıları çektiğine diyor umarım ben de aynı şeyi diyebilirim. bir de silikonlarım uğurlu mu geldi nedir yarın bir iş görüşmesine gitmek zorundayım. bilmiyorum nasıl yapıcam çünkü 1 haftadır aralıksız yatıyorum evde. çok yorgunum çook :KK43:
o zaman kendimi ben şimdi 20 güne göre mi ayarlamalıyım tam normale dönmek için? R rnp06
YANİ ben 5.gün işe başladım ama nromale dönem 3 4 haftayı buldu dye hatrlıorum cok engel degil ama hissediosun etkisini yinede ilk 15 gun

Tv de bir Dr en ağrılı en acılı estetiğin meme estetiği olduğunu söylemişti .Bazı Dr göre ise çok basit sabah ol akşam evine git diyorlar .bence o kadar da basit değil bu iş hatta burda ameliyatımı oldum bugün 3.gunum ve isteyim diyenleri de okudum helal olsun diyorum değil işe gitmek ben nefes alamıyorum. Belkide yapılan işleme göre de değişiyor olabilir.

Amin canım inşallah Allah herkezin yardımcısı olsun.zor bir süreç kesinlikle basit değil . Bak galiba ugurlu geldiler gönlünce olsun inşallah işinde.

Tv de bir Dr en ağrılı en acılı estetiğin meme estetiği olduğunu söylemişti .Bazı Dr göre ise çok basit sabah ol akşam evine git diyorlar .bence o kadar da basit değil bu iş hatta burda ameliyatımı oldum bugün 3.gunum ve isteyim diyenleri de okudum helal olsun diyorum değil işe gitmek ben nefes alamıyorum. Belkide yapılan işleme göre de değişiyor olabilir.
kas üstü olanlar belki3.gün gtmiştir ben 5.günde işteydm ama bide bana sorun mecbur geldm ben silikon yaptrdgmı sölememiştim :KK70:

X