• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon ameliyatı sonrası ağrı?

meme u undan kas altı 360cc inanılmaz ağrım var kollarimi kipirdatamiyorum yatmak kalkmak işkence. ..sonucu çok merak ediyorum şu an sargilar olduğu için büyüklüğü belli değil 360cc taktiran varmı memnunmusunuz acaba?

meme u undan kas altı 360cc inanılmaz ağrım var kollarimi kipirdatamiyorum yatmak kalkmak işkence. ..sonucu çok merak ediyorum şu an sargilar olduğu için büyüklüğü belli değil 360cc taktiran varmı memnunmusunuz acaba?

geçmiş olsun.ben de aml olmayı düşünüyorum.hangi doktora yaptırdınız

herkese merhaba, bende kk yeni üyelerindenim. yakında silikon ameliyatı olacağım. sanırım önümüzdeki hafta :1::1:.. daha sonrada önceden belirlenmiş bir gezi programım var şehir dışına. ameliyat ile seyahat arası yaklaşık 1 ay. dr uma sordum 1ay yeterli dedi. ancak detaylar burada daha iyi konuşuluyor, çünkü yaşayanlar samimice paylaşıyorlar. ameliyatın hemen sonrasındaki saatlerde ağrı çok mu oluyor acaba? benim kas altı meme altı kesisi olacak. anladığım kadarı ile kas altı biraz daha ağrılı bir operasyon? kaç gün sonra dışarı çıkıp gezebilirim, ya da kendi işlerimi yapabilirim? kollarımı yukarı kaldırıp saçlarımı toplayabilirim? spora gidip en azından hızlı yürüyüş yapabilirim? ( e.. yaza giriyoruz biraz da kilo vermek lazım malum ) 1 ay sonra bavulumu kendim taşımam gerekecek. çok küçük bir bavul mecburiyeti var mı? yani ağırlık taşımada sıkıntılarınız neler? ne kadar zaman sonra ne kadar ağırlıklar taşınabiliyor?..:89::89::30::30::30:
uff.. çok soru sordum sanırım?? :78::78::78:
aslında bir de boyut meselesi var :78:.. ama onu sonraya saklayayım:78:
teşekkür ederim şimdiden ilginize..

bir hafta dayan sonra gecıyor bode mesaj cok onemlı

son zamanlarda bende buna çok kafa taktım. ameliyat işi korkutuyor, ama bir yandan da çok istiyorum. Size birşey sormak istiyorum. Çalışan ve bu ameliyatı olan hanımlar: Doktorlar bunun için kaç gün rapor yazıyor?

son zamanlarda bende buna çok kafa taktım. ameliyat işi korkutuyor, ama bir yandan da çok istiyorum. Size birşey sormak istiyorum. Çalışan ve bu ameliyatı olan hanımlar: Doktorlar bunun için kaç gün rapor yazıyor?

Canim bana 1 ay heyet raporu verdiler ancak yetti cunku1 ay cok onemli kendini zorlamaman lazim bide benim agri esigim dusuk o yuzden iyi oldu

Canim bana 1 ay heyet raporu verdiler ancak yetti cunku1 ay cok onemli kendini zorlamaman lazim bide benim agri esigim dusuk o yuzden iyi oldu

vaayy süpermiş yaa çok sevindim bende 1 hafta falan veriyorlar zannediyorum. çok teşekkürler canım çok sevindim bu habere

Selam Kizlar ben 5gun once 350 cc kasalti yontemiyle ameliyat oldum.meme dokum hic yoktu ilk gunden beri agrilarim cok yogun yataktan tek basima kalkamiyorum uyurken sanki uzerimde tas warmis gibi ayagi kalkinca firlicak gibi hissediyorum nefes almada bile zorluk cekiyorum anlicaginiz cok sancili geciyo doktoru aradim normal oldugunu soyledi 1 haftadan sonra duzelrms ama 2 gun sonra 1hafta olcak tam gecer mi sizce 2gunde bu kadar agri ayni seyleri yasayan war mi aramizda?? :((

Merhaba Ben 19 subatta ameliyat oldum bugun 6. Gunum ve ilk gun inanilmaz agrim oldu agri kesicilerle gecti meme dokum olusmus ama hic gogsum yoktu bu sebepden 325cc mentor High pro. Dual plan yontemiyle takildi yanlis yazmadiysam boyle fakat bnm sol gogsumun dikis kisminda inanilmaz agrim var ve her gecen gun dahada artiyor doktor normal desede bana hic normal gibi gelmiyor dik duramiyrm sol kolum uyusuyor ve hareket ederken inanilmaz agri giriyor dikis kismimi incelerken biraz baski uyguladim agriyan bolgeye ozaman butun agrilarim geciyor ve hareketlerimde rahatliyor baskiyi cektigm zaman agrilarim devam ediyor bu konuyla ilgili bilgisi olan veya benim gibi yasayan varmidir lutfen yardimci olun :( dayanilacak gibi bi agri degil uykuya hasret kaldim

Merhaba Ben 19 subatta ameliyat oldum bugun 6. Gunum ve ilk gun inanilmaz agrim oldu agri kesicilerle gecti meme dokum olusmus ama hic gogsum yoktu bu sebepden 325cc mentor High pro. Dual plan yontemiyle takildi yanlis yazmadiysam boyle fakat bnm sol gogsumun dikis kisminda inanilmaz agrim var ve her gecen gun dahada artiyor doktor normal desede bana hic normal gibi gelmiyor dik duramiyrm sol kolum uyusuyor ve hareket ederken inanilmaz agri giriyor dikis kismimi incelerken biraz baski uyguladim agriyan bolgeye ozaman butun agrilarim geciyor ve hareketlerimde rahatliyor baskiyi cektigm zaman agrilarim devam ediyor bu konuyla ilgili bilgisi olan veya benim gibi yasayan varmidir lutfen yardimci olun :( dayanilacak gibi bi agri degil uykuya hasret kaldim

geçmiş olsun canım..bu yaşadıkların çok normal...ağrı durumu kişiden kişiye değişiyor...kimisi 3 günde kimisi 1 hafta 10 gün sonra kendini toparlayabilir...dikiş kısımlarında ağrı sancı sızlama tarzı şikayetlerin ilk bir ay içerisindede hissedebilirsin...ama günden güne hafifleyecektir...dikişlerindeki ağrılarında göğüs dokunun gerginliğinden kaynaklı..ödemlerin azaldıkça gerginlikde azalıcaktır...göğüslerini nemli tutmaya çalış krem veya bebek yağı çok etkili :34: kollarını da tamamen hareketsiz bırakma ne kadar çok hafif zorlamadan kullanırsan iyileşme döneminde hızlanır..ben 6.günümde iş başı yapmıştım ama tabiki iyileşme dönemi tamamen kişseldir...yanında birisi ile kısa yürüyüşler yap...sürekli göğüsüne ve ağrılarına odaklanma..doktorun sana kas gevşetici özellikli ağrı kesiciler vermiştir...düzenli kullandığın takdirde rahatlatır... bu kötü günlerin geçicek mutlu günlerin kapında emin ol.. iyi günlerde kullan inşallah :16:

Verdigin bilgiler icin cok tesekurler ben dun is basi yaptim aslinda iyiyim dikis kismimdaki agri olmasa cok daha iyi olucam inanilmaz agri saplaniyo ve gitmiyor sag gogsumde bu agrinin zerresi yok ama korkuyorum ameliyat esnasinda biseymi oldu falan gibi sacmaliklar geliyor aklima bide benim gogus kafesim genis ve goguslerim orantisizdi bu sebepden doktorum biraz buyuk takmamiz gerekiyor dedi kas altina 325 lik takti buda koltuk altlarima dogru genis duruyor buda cok moralimi bozdu bu site sayesinde ameliyat oncesi ve sonrasi daha rahat gecirdim fakat yinede korkuyorum;( duzelirmi acaba ?? Tecrubeli kisilerle konusmak rahatlatiyor:)

benim şu an 16 gün oldu agrilarim tamamen bitti ama yürürken baskı hissediyorum ve aşırı hassaslasti uçları bu baskı normalmi acaba 16 gün de

Back
X