- 29 Kasım 2023
- 474
- 260
- 23
İnşallah öyleyimdirKoltuk altına doğru bi ağrı var mibence hamişsiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyleyimdirKoltuk altına doğru bi ağrı var mibence hamişsiniz
Ya hadi inşallah bize de haber verin Kasım annelerine beklerizİnşallah öyleyimdirkoltuk altıma doğru mu tam kestiremiyorum ama yaklaşık 5 gündür hassasiyet çok fazla yatarken geçenlerde bi anda sancı hissettim sol göğsümde canımı acıttı çok, şimdi son 2 gündür de damarlarda belirginlik hissi var. Bugün de beklemedeyim eğer olmazsam sabaha kadar sabah test yaparım hayırlısı inşallah
Haber veririm size inşallah bende o forma katılırımYa hadi inşallah bize de haber verin Kasım annelerine bekleriz
Ben yarın sabahı beklemeden şimdi yapçam galibaYa hadi inşallah bize de haber verin Kasım annelerine bekleriz
Bence de yapın nolcak ☺ buraya da yazınBen yarın sabahı beklemeden şimdi yapçam galiba
Negatif maalesefBence de yapın nolcak ☺ buraya da yazın
En kısa zamanda olur inşallah sağlıklaNegatif maalesef
Amin inşallah sağolunEn kısa zamanda olur inşallah sağlıkla![]()
Dün akşam dayanamadım test yaptım negatif çıktıYa hadi inşallah bize de haber verin Kasım annelerine bekleriz
Kan testi miDün akşam dayanamadım test yaptım negatif çıktı![]()
Kan testi mi
Belki geç döllenme olmuşturRegl olmadım hala bekliyorum ilk kez bu kadar geciktim
24 şubatta doktor kontrolüme gittiğimde çatlama olmuş demiş tiBelki geç döllenme olmuştur
çatlama olduktan sonra döllenme oluyor hemen döllenmişte olabilir bi kaç gün bekleyin test yapınYinede geç döllenme olmuş mudur
çatlama olduğu gün döllenme olduysa eğer yani 15 gün önceydi test te çıkması gerekmez miydi ?çatlama olduktan sonra döllenme oluyor hemen döllenmişte olabilir bi kaç gün bekleyin test yapın
Kan mı idrar mı yapayımçatlama olduktan sonra döllenme oluyor hemen döllenmişte olabilir bi kaç gün bekleyin test yapın
Evet çıkması gerekirdi kan verin daha garanti olurKan mı idrar mı yapayım