Öğrendiniz mi sonucuAaa öyle mi neden acilde daha mı çabuk çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrendiniz mi sonucuAaa öyle mi neden acilde daha mı çabuk çıkıyor
Kan verdim bekliyorum henüzÖğrendiniz mi sonucu
Ya hadi inşallah dualarım seninle güzel haberler al kuzu inşallahKan verdim bekliyorum henüz
54.3 çıktı . Düşük mü sizce ?Ne demekgüzel haberlerle
54.3 çıktı . Düşük mü sizce ?
Hayırlı olsun gününüz geçiyormu54.3 çıktı . Düşük mü sizce ?
Taze anne54.3 çıktı . Düşük mü sizce ?
Yani geçmiş mesajlara baktım regl günü dün müş Döllenme tarihine göre değişir çıkan sonuç önemli olan iki günde bir 2 kat artması54.3 çıktı . Düşük mü sizce ?
Pzar günü tekrar kan verdiğinizde 2 kat artmış ya iki katın biraz altında bi sonuç çıkması lazım çok yeni daha stres yapmayın bol bol su için ağır vs işler yapmayın54.3 çıktı . Düşük mü sizce ?
Sizin adet gecikmenizin 2. Gününde 111 di değil mi ? Sonra tekrar kan verdiniz mi ?Pzar günü tekrar kan verdiğinizde 2 kat artmış ya iki katın biraz altında bi sonuç çıkması lazım çok yeni daha stres yapmayın bol bol su için ağır vs işler yapmayın
Yok ben gecikmedim regl günü 28 gün tam 111 yarın verecem tekrar sonuçlara takılma dölllenme üszerinden az zaman geçtiği için bu değer çıkmıştır sen artışa bak pazar günüSizin adet gecikmenizin 2. Gününde 111 di değil mi ? Sonra tekrar kan verdiniz mi ?
Yok ben gecikmedim regl günü 28 gün tam 111 yarın verecem tekrar sonuçlara takılma dölllenme üszerinden az zaman geçtiği için bu değer çıkmıştır sen artışa bak pazar g
İnşallah öyle olur bekleyelim bakalım. Siz de sonucunuzu yazar mısınızYok ben gecikmedim regl günü 28 gün tam 111 yarın verecem tekrar sonuçlara takılma dölllenme üszerinden az zaman geçtiği için bu değer çıkmıştır sen artışa bak pazar günü
Olur yazarım özeldenİnşallah öyle olur bekleyelim bakalım. Siz de sonucunuzu yazar mısınız![]()