- 15 Şubat 2020
- 133
- 75
- 35
-
- Konu Sahibi Gamzeli898989
Maşallah canımHiç kuruma çıkışı çıkarmalısın bende bu marka negatif hep negatifti bak bende bembeyaz olmayan ikinci ciGode çıktı ama hemen sonra hep ertesi günler yaptıkça koyulasti 3 günden beri saglik ocagi grevde olduğu icin gelemedim şimdi saglik ocağına geldim kan vermeye ve bugünde geçirirse adetimin 8. Gün olcak gecikeli sabah artı med testte yaptim ondanda böyle cikti
Canım yumurtlama takibi yapmışmıydın? Belirtilerin neler oldu?Hiç kuruma çıkışı çıkarmalısın bende bu marka negatif hep negatifti bak bende bembeyaz olmayan ikinci ciGode çıktı ama hemen sonra hep ertesi günler yaptıkça koyulasti 3 günden beri saglik ocagi grevde olduğu icin gelemedim şimdi saglik ocağına geldim kan vermeye ve bugünde geçirirse adetimin 8. Gün olcak gecikeli sabah artı med testte yaptim ondanda böyle cikti
Sizin baya belirginleşmiş kesin vardır. Umarım sağlıklı bi gebelik geçirirsinizHiç kuruma çıkışı çıkarmalısın bende bu marka negatif hep negatifti bak bende bembeyaz olmayan ikinci ciGode çıktı ama hemen sonra hep ertesi günler yaptıkça koyulasti 3 günden beri saglik ocagi grevde olduğu icin gelemedim şimdi saglik ocağına geldim kan vermeye ve bugünde geçirirse adetimin 8. Gün olcak gecikeli sabah artı med testte yaptim ondanda böyle cikti
Bende oyle hissediyorum geçen sene bu zamanlar dis gebelik geçirdim oyüzden değerlerim iyi yükselsin sağlıklı olsun istiyorum canım dua edin banaSizin baya belirginleşmiş kesin vardır. Umarım sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz
Yok canım benim çok kayıplarımız oldu 4 yaşında kızım var Birtane o tüp bebekle oldu zaten kızımdan önce ve sonrası kayıp çok yaşadım geçen sene bu zamanlarda disgebelik geçirmiştim şuan kan değerlerinin güzel yükselmesi için dua ediyorum sabah saglik ocağında kan verdim bakalım inşallah bugün sonucu alırım dua edin bana olurmu sağlıklı gebeliğin olsun bebeisim benimle olsjn insallah saglicakla Rabbım sizlerde nasip etsin sonuç çıkınca yazarimCanım yumurtlama takibi yapmışmıydın? Belirtilerin neler oldu?
Ay inşallah var ise sağlıklı olsun bebegimSizin baya belirginleşmiş kesin vardır. Umarım sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz
İnşallah canım Allah sana bağışlasın yani bir belirtin yokmuydu bel kasık göğüs ağrısı gibiYok canım benim çok kayıplarımız oldu 4 yaşında kızım var Birtane o tüp bebekle oldu zaten kızımdan önce ve sonrası kayıp çok yaşadım geçen sene bu zamanlarda disgebelik geçirmiştim şuan kan değerlerinin güzel yükselmesi için dua ediyorum sabah saglik ocağında kan verdim bakalım inşallah bugün sonucu alırım dua edin bana olurmu sağlıklı gebeliğin olsun bebeisim benimle olsjn insallah saglicakla Rabbım sizlerde nasip etsin sonuç çıkınca yazarim