- 15 Şubat 2020
- 144
- 75
- 35
-
- Konu Sahibi Gamzeli898989
Maşallah canımHiç kuruma çıkışı çıkarmalısın bende bu marka negatif hep negatifti bak bende bembeyaz olmayan ikinci ciGode çıktı ama hemen sonra hep ertesi günler yaptıkça koyulasti 3 günden beri saglik ocagi grevde olduğu icin gelemedim şimdi saglik ocağına geldim kan vermeye ve bugünde geçirirse adetimin 8. Gün olcak gecikeli sabah artı med testte yaptim ondanda böyle cikti
Canım yumurtlama takibi yapmışmıydın? Belirtilerin neler oldu?Hiç kuruma çıkışı çıkarmalısın bende bu marka negatif hep negatifti bak bende bembeyaz olmayan ikinci ciGode çıktı ama hemen sonra hep ertesi günler yaptıkça koyulasti 3 günden beri saglik ocagi grevde olduğu icin gelemedim şimdi saglik ocağına geldim kan vermeye ve bugünde geçirirse adetimin 8. Gün olcak gecikeli sabah artı med testte yaptim ondanda böyle cikti
Sizin baya belirginleşmiş kesin vardır. Umarım sağlıklı bi gebelik geçirirsinizHiç kuruma çıkışı çıkarmalısın bende bu marka negatif hep negatifti bak bende bembeyaz olmayan ikinci ciGode çıktı ama hemen sonra hep ertesi günler yaptıkça koyulasti 3 günden beri saglik ocagi grevde olduğu icin gelemedim şimdi saglik ocağına geldim kan vermeye ve bugünde geçirirse adetimin 8. Gün olcak gecikeli sabah artı med testte yaptim ondanda böyle cikti
Bende oyle hissediyorum geçen sene bu zamanlar dis gebelik geçirdim oyüzden değerlerim iyi yükselsin sağlıklı olsun istiyorum canım dua edin banaSizin baya belirginleşmiş kesin vardır. Umarım sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz
Yok canım benim çok kayıplarımız oldu 4 yaşında kızım var Birtane o tüp bebekle oldu zaten kızımdan önce ve sonrası kayıp çok yaşadım geçen sene bu zamanlarda disgebelik geçirmiştim şuan kan değerlerinin güzel yükselmesi için dua ediyorum sabah saglik ocağında kan verdim bakalım inşallah bugün sonucu alırım dua edin bana olurmu sağlıklı gebeliğin olsun bebeisim benimle olsjn insallah saglicakla Rabbım sizlerde nasip etsin sonuç çıkınca yazarimCanım yumurtlama takibi yapmışmıydın? Belirtilerin neler oldu?
Ay inşallah var ise sağlıklı olsun bebegimSizin baya belirginleşmiş kesin vardır. Umarım sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz
İnşallah canım Allah sana bağışlasın yani bir belirtin yokmuydu bel kasık göğüs ağrısı gibiYok canım benim çok kayıplarımız oldu 4 yaşında kızım var Birtane o tüp bebekle oldu zaten kızımdan önce ve sonrası kayıp çok yaşadım geçen sene bu zamanlarda disgebelik geçirmiştim şuan kan değerlerinin güzel yükselmesi için dua ediyorum sabah saglik ocağında kan verdim bakalım inşallah bugün sonucu alırım dua edin bana olurmu sağlıklı gebeliğin olsun bebeisim benimle olsjn insallah saglicakla Rabbım sizlerde nasip etsin sonuç çıkınca yazarim
Merhaba benimkine de bakarmısınız 2 gün oldu adetim geçeli olacakmışım gibi kasık ağrım var bugun erken gebelik testi yaptım ama silik gibide anlayamadım var mı sizceMerhaba kizlar laboquik gebelik testi yaptım adetimin ikinci günü silik çıktı gebemiyim sizce fotoğrafa bakarmisiniz ilk 5 dk içinde çıktı 2 tane yaptım ikiside aynı adetimin geceli 2. Gunu yaptım bugün 3. Gunu fotoğraf ekte
Kaç dakika içinde cikti silik cizgin ve sabah ilk idrarlami yaptın bu arada kizlar cuma günü kan verdim saglik ocağında 638 cikti hamileyim yarın tekrardan ikinci kanı vericem doktorum saglik bir gebelik için 2 katı artması lazım dedi iki günde bir dua edin bana iki katı artmış olsun degerimMerhaba benimkine de bakarmısınız 2 gün oldu adetim geçeli olacakmışım gibi kasık ağrım var bugun erken gebelik testi yaptım ama silik gibide anlayamadım var mı sizce
2 güne bir tekrarla benimde 2. Gün normal kaset test silik çıkmıştı sonraları hep benmeye donduMerhaba benimkine de bakarmısınız 2 gün oldu adetim geçeli olacakmışım gibi kasık ağrım var bugun erken gebelik testi yaptım ama silik gibide anlayamadım var mı sizce
5 dakika içinde çıkmıştı gün içinde yaptım ama maalesef markadan kaynaklıymış sanırsam artimed ti adet oldumKaç dakika içinde cikti silik cizgin ve sabah ilk idrarlami yaptın bu arada kizlar cuma günü kan verdim saglik ocağında 638 cikti hamileyim yarın tekrardan ikinci kanı vericem doktorum saglik bir gebelik için 2 katı artması lazım dedi iki günde bir dua edin bana iki katı artmış olsun degerim
2 güne bir tekrarla benimde 2. Gün normal kaset test silik çıkmıştı sonraları hep benmeye dondu
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebişiniziKaç dakika içinde cikti silik cizgin ve sabah ilk idrarlami yaptın bu arada kizlar cuma günü kan verdim saglik ocağında 638 cikti hamileyim yarın tekrardan ikinci kanı vericem doktorum saglik bir gebelik için 2 katı artması lazım dedi iki günde bir dua edin bana iki katı artmış olsun degerim
Rabbım sanada nasip eder inşallah bende sonra artı med aldım kop koyu cikti gecikmenin 5 ci gunu 8.gunde kan verdim 638 çıktı dün yine kan verdim ikici beta hcgyi bekliyorum yarın çıkacakmış inşallah sağlıklı yükselmiştir bebeğim inşallah sağlıklıdır dua edin bende sana bol bol dua edecegim5 dakika içinde çıkmıştı gün içinde yaptım ama maalesef markadan kaynaklıymış sanırsam artimed ti adet oldum
Amin canım Rabbım sanada nasip etsinHayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi
Teşekkür ederim Adet oldum maalesef2 güne bir tekrarla benimde 2. Gün normal kaset test silik çıkmıştı sonraları hep benmeye dondu
AminRabbım sanada nasip eder inşallah bende sonra artı med aldım kop koyu cikti gecikmenin 5 ci gunu 8.gunde kan verdim 638 çıktı dün yine kan verdim ikici beta hcgyi bekliyorum yarın çıkacakmış inşallah sağlıklı yükselmiştir bebeğim inşallah sağlıklıdır dua edin bende sana bol bol dua edecegim
Geçen sen bu aylarda dis gebelik geçirmiştim dedim Birtane evladım var allahim ona saglik versin dedim kızım tüp bebek olmuştu umursamadan kafayı takmadım akışına bırakmıştım bu saatten sonra olmucak artık dedim ve supriz oldu tek korkum kan değerim düzgün artsın doktorum haber bekliyor ultrason icinTeşekkür ederim Adet oldum maalesef