- Konu Sahibi Gamzeli898989
Amin inşallahAmin canım Rabbım sanada nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahAmin canım Rabbım sanada nasip etsin
Bende gecen sene Kasım da gecirdim dis gebelik. Sol tupum gitti.bende mucize bekliyorum 5. Günüm bugunGeçen sen bu aylarda dis gebelik geçirmiştim dedim Birtane evladım var allahim ona saglik versin dedim kızım tüp bebek olmuştu umursamadan kafayı takmadım akışına bırakmıştım bu saatten sonra olmucak artık dedim ve supriz oldu tek korkum kan değerim düzgün artsın doktorum haber bekliyor ultrason icin
Insallah güzel haberler alirsin benim iğneyle tedavi olmuştum allahima şükür 6+1 bugün salı günü keseyle birlikte yolk kesesini gördüm ayın 3de kalp atışlarını dinlemeye gitcem inşallah hayirlisiylaBende gecen sene Kasım da gecirdim dis gebelik. Sol tupum gitti.bende mucize bekliyorum 5. Günüm bugun
Masallah canim sağlıkla al kucağına bana da dua etInsallah güzel haberler alirsin benim iğneyle tedavi olmuştum allahima şükür 6+1 bugün salı günü keseyle birlikte yolk kesesini gördüm ayın 3de kalp atışlarını dinlemeye gitcem inşallah hayirlisiyla
Amin canım rabim şu mübarek günde sanada nasip etsin insallah canimMasallah canim sağlıkla al kucağına bana da dua et
Amin Allah razı olsunAmin canım rabim şu mübarek günde sanada nasip etsin insallah canim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende test yaptım da bakar mısınız sizce var mı ikinci çizgiAmin canım rabim şu mübarek günde sanada nasip etsin insallah canim
Amin inşallah canım yok gibi görünüyor nezaman yaptınız ve adetiniz geciktimiSağlıkla kucağınıza alın inşallah bende test yaptım da bakar mısınız sizce var mı ikinci çizgi
Amin inşallah canım yok gibi görünüyor nezaman yaptınız ve adetiniz geciktimi
Test bozuk galiba kontrol çizgisi çıkması lazım 2. Cizgi cikmis contol c kısmındaki yok bozuk galiba testSağlıkla kucağınıza alın inşallah bende test yaptım da bakar mısınız sizce var mı ikinci çizgi
O detayı eklemeyi unuttum içini açıp baktım da ben yanlış yerleştirmişim normalde bozuk değildiTest bozuk galiba kontrol çizgisi çıkması lazım 2. Cizgi cikmis contol c kısmındaki yok bozuk galiba test
Allah seni akşam akşam güldürdün beni testi tekrardan çekip atarmisin kaç gün var adetineO detayı eklemeyi unuttum içini açıp baktım da ben yanlış yerleştirmişim normalde bozuk değildi
Allah seni akşam akşam güldürdün beni testi tekrardan çekip atarmisin kaç gün var adetine
Fotoğraftan bi saat önce yaptım .adetim geçmiyo ki ben hamileykende adet görüyomNezaman yaptın canım bunu adetin geçilmesini bekle bence test gizlisi gibi geldi bana