Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ikinci betamda çıktı 3631 çıktı değerim sizce nasıl artik builk beta 638 di 4 gün sonraki kan betamda 3631 çıktı normalmi iyimi yani artis

Geçen sen bu aylarda dis gebelik geçirmiştim dedim Birtane evladım var allahim ona saglik versin dedim kızım tüp bebek olmuştu umursamadan kafayı takmadım akışına bırakmıştım bu saatten sonra olmucak artık dedim ve supriz oldu tek korkum kan değerim düzgün artsın doktorum haber bekliyor ultrason icin
Bende gecen sene Kasım da gecirdim dis gebelik. Sol tupum gitti.bende mucize bekliyorum 5. Günüm bugun😭

Bende gecen sene Kasım da gecirdim dis gebelik. Sol tupum gitti.bende mucize bekliyorum 5. Günüm bugun😭
Insallah güzel haberler alirsin benim iğneyle tedavi olmuştum allahima şükür 6+1 bugün salı günü keseyle birlikte yolk kesesini gördüm ayın 3de kalp atışlarını dinlemeye gitcem inşallah hayirlisiyla

Sizce bende de silik çizgi var mı bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• 1000007072.jpg
    1000007072.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 16
Adetim gecikmedi iki çocuğum var onlara hamileyken adet görürdüm .Hiç bi zaman hamileliğimi adet gecikmesiyle analyamam o yüzden 🙂belirtilerim var o yüzden test yaptım.fotoğrafı testi yaptıkdan bi saat sonra çektim akşam üstü yaptım sabahı bekleseydim keşke

X