- 15 Şubat 2020
- 133
- 75
- 35
-
- Konu Sahibi Gamzeli898989
Var gibi gözüküyor kan verin benceMerhaba kizlar laboquik gebelik testi yaptım adetimin ikinci günü silik çıktı gebemiyim sizce fotoğrafa bakarmisiniz ilk 5 dk içinde çıktı 2 tane yaptım ikiside aynı adetimin geceli 2. Gunu yaptım bugün 3. Gunu fotoğraf ekte
Ay inşallah Rabbım isteyen bütün herkesin dualarını kabul etsin insallah tek duam buHamilesiniz bence, tebrik ederim. Bana da dua edin Allah'ım inşallah nasip eder. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Maşallah canım bariz varKizlar bugün sabah yaptim dahada koyu ciktibugün 4 gün oldu gecikeli saglik ozaklarida 3 gün grevde napcam bilemiyorum ya
Canim bende grevde diye endise ettim her doktor degildi sabah verdim kan saglik ocagindaKizlar bugün sabah yaptim dahada koyu ciktibugün 4 gün oldu gecikeli saglik ozaklarida 3 gün grevde napcam bilemiyorum ya
Ben de böyle öğrenmiştim canım tebrikler!Merhaba kizlar laboquik gebelik testi yaptım adetimin ikinci günü silik çıktı gebemiyim sizce fotoğrafa bakarmisiniz ilk 5 dk içinde çıktı 2 tane yaptım ikiside aynı adetimin geceli 2. Gunu yaptım bugün 3. Gunu fotoğraf ekte
Ay hadi inşallah Birtane kızım var kardeş istiyorum kızım tüp bebekti ondan önce ve sonra hep dusuklerim olduydu sonra hoc hamile kalmamıştım inşallah bebeğim benimledirMaşallah canım bariz varhayırlı olsun varsa bir özelde kan ver
Belki hastane acile giderim eşimi kandırabilirsem sen igrendiginde kaç haftalikti ve beta hcg kaç cikmistiCanim bende grevde diye endise ettim her doktor degildi sabah verdim kan saglik ocaginda
Senin beta hcgden kaç çıktı canım hatirliyormusunBen de böyle öğrenmiştim canım tebrikler!
Bu testler çok kaliteli asla yanıltmıyor. Laboquick ve Surelab
Teşekkür ederim canım eskmi kandırabilirsin sehir hastanesine gidicem kan vermeyeMaşallah canım bariz varhayırlı olsun varsa bir özelde kan ver
Ben çok küçükken tek haneliyken öğrenmiştim sonra gittikçe artıyor ve test de koyulaşıyor zaten bence kan verin artık :)Senin beta hcgden kaç çıktı canım hatirliyormusun
Tamam bakalım dün akşam yaptim teste hafif silikti bu yukarıdaki attığımı sabah yaptim pembe çıktı cizgi inşallah ebbegim benimlesin kan verince haber ederimBen çok küçükken tek haneliyken öğrenmiştim sonra gittikçe artıyor ve test de koyulaşıyor zaten bence kan verin artık :)
Bakalım eşimi kandırabilirsem sehir hastanesine gidicem kan vermeye acileCanim bende grevde diye endise ettim her doktor degildi sabah verdim kan saglik ocaginda
Kocaeli miBakalım eşimi kandırabilirsem sehir hastanesine gidicem kan vermeye acile
Yok izmir cnmKocaeli mi
Adetten önce yada adet günü yaptığınızda nasıl çıkmıştı. Benim bi kaç gündür olmam gerekiyordu ince bi koyuluk vardı hafif dün ama böyle bi çizgi değil ve sonradan çıktı. Kuruma çizgisi diye düşündüm bende. Laboquick sizde kuruma çizgisi çıkarmış mıydı?Kizlar bugün sabah yaptim dahada koyu ciktibugün 4 gün oldu gecikeli saglik ozaklarida 3 gün grevde napcam bilemiyorum ya