Canım benim de ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı testi tekrarla be kan tahlili ver büyük ihtimalle hamilesinKızlar bana da bakın 2 gün var adetime test mi bozuk hamile miyim elim ayağım titriyor
Eki Görüntüle 3402025
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim de ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı testi tekrarla be kan tahlili ver büyük ihtimalle hamilesinKızlar bana da bakın 2 gün var adetime test mi bozuk hamile miyim elim ayağım titriyor
Eki Görüntüle 3402025
Ayy inşallah kenarında dağılma oldu o yüzden biraz tedirginim 2.5 senedir de deniyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım benim de ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı testi tekrarla be kan tahlili ver büyük ihtimalle hamilesin
Benim de ilk böyle olmuştu canım ama yine testi tekrarlamakta fayda var mutlaka kan ver inşallah öyledir canımAyy inşallah kenarında dağılma oldu o yüzden biraz tedirginim 2.5 senedir de deniyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tesekur ederim farkli marka denemedim dogru soyluyorsunuz yarin alicam insaAllah, gun icinde mi yapmistin testleri?
Canım durum neEki Görüntüle 3401605
Hamile miyim normal kaset test 2 gün geciktim doğru mudur sonuç
Canım durum neBende awox yaptım 15 20 dk sonra böyle oldu kuruma mı diye düşündüm 15 dk nasıl bir süre sizce
Canım durum nebenimde bir gun kaldi bu sabah erken test yaptim, bir hafta bekleyip kan aldircam
Gecikmem olursa, gecen ay kimyasal gecirdim agrim vardi bat gunu silik ckmisti iki gun snra kanamam oldu, insaAllah bu sefer bebegimiz bizlerle positif dusunelim
Canım durum neKızlarrrr ilk 3-4 dk hayali çizgi belirdi dün kan vermiştim 0 çıkmıştı acaba bugün daha yeni mi yükselmeye başlıyor değer ? Gören var mı ?
Bugün aşılamanın olduğum günü saymazsam 9.günü
Çatlatma iğnesinin de 11.günü
Farklı açıdan çektim
Bebetıme marka dün yaptım aynı marka negatif çıktı bugün ilk israrla yaptım böyle çizgi çıktı
gözüküyor mu
12.49 da ilk idrara batırdım 12.51 de belirmeye başladı
Canım durum nebu da benim düne ait test sonucum. 5 gün gecikme için çizgi çok belirsiz geldi. gecikmenin ilk gününden beri yapıyorum bir değişiklik yok. bugün gecikmenin 6. günü... kimyasal olmasından şüphe ediyorum. regl olmayı istemeye başladım.
iki gün arayla test yapıp takip edeceğim.
Canım benim Adetim 4 gün gecikti ve gebelik testleri negatif sence kimyasal gebelik söz konusu muGeç yumurtlamışsındır:) her ay aynı gün yumurtlayacağız diye bir şey yok:) her şey gönlünce olsun canım haber ver bana da
Canım durumun neerken test yapmadım ben hiç. yani en erken 11 Martta yaptım negatifti. akşamında çok az pembe bir akıntı ve kahve lekelenme geldi. ben de regl olacağım sandım. sonraki testi 13 ünde yaptım. silik görünüyordu. 14, 15, 16 hep aynı şekilde silik çizgiler çıktı. bugün koyulaşma gördüm.
kan veremiyorsanız, farklı marka ve testlerle belirli aralıklarla yapmaktan başka bir çaremiz yok
maalesef. evet test biraz pahalıydı ama çubuk
testlere göre daha güvenilir. birkaç gün daha geçince deneyebilirsiniz bence.
Hala aynı benim silik çizgi devam kan verdim bugün yarın çıkacakmışCanım durum ne
Kimyasalda testte pozitif görüp sonra adet kanaması gelir. Ama kanaman gelmemiş. Erken gebelik mi yapıyorsun ? Belirtin var mı ?Canım benim Adetim 4 gün gecikti ve gebelik testleri negatif sence kimyasal gebelik söz konusu mu
Hamileyim canım ama sağlıksız gebelik olabilir betam düzgün yükselmedi beta verecem iki günde bir testi regl im 2 gün geciktiğinde yapmıştım silik çıkmıştıCanım durum ne
Hadi canım hayırlısı olsun inşHala aynı benim silik çizgi devam kan verdim bugün yarın çıkacakmış
Ya inşallah öyle değildirHamileyim canım ama sağlıksız gebelik olabilir betam düzgün yükselmedi beta verecem iki günde bir testi regl im 2 gün geciktiğinde yapmıştım silik çıkmıştı
Testler ilk pozitif çıkıp diğer yaptığım testlerde negatife döndü bugün regl gecikmesinin 4 . Günü kanama adına hiç bişey yok sadece mide bulantısı bel ağrısıKimyasalda testte pozitif görüp sonra adet kanaması gelir. Ama kanaman gelmemiş. Erken gebelik mi yapıyorsun ? Belirtin var mı ?
Biraz bekle canım adet olmazsan direkt kadın doğuma git. Hormonal değişiklikler olabilirTestler ilk pozitif çıkıp diğer yaptığım testlerde negatife döndü bugün regl gecikmesinin 4 . Günü kanama adına hiç bişey yok sadece mide bulantısı bel ağrısı