Betadan kaynaklı değildir inşallah yorucu bi süreç bu testler kaç değer üstünü böyle gösteriyor acabaSanki var gibi yine emin olamadım biraz daha bekleyin bir kaç gün geçsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Betadan kaynaklı değildir inşallah yorucu bi süreç bu testler kaç değer üstünü böyle gösteriyor acabaSanki var gibi yine emin olamadım biraz daha bekleyin bir kaç gün geçsin
İnanın o karışık aynı başlıkta bir arkadaşla yazıştık daha yeni kopkoyu çıktı ona istinaden kan verdim 0.89 sonuç aldım. İlk hamilelik sürecimde regle bir hafta kala silik gördüm kan verdim negatif 2 gün kala yine verdim pozitifti. Yani testlerde yüzde yüz güvenilir değil malesefBetadan kaynaklı değildir inşallah yorucu bi süreç bu testler kaç değer üstünü böyle gösteriyor acaba
Var gibi duruyor hadi inşallah vardır banada umut olİyi geceler kızlar adetime 8 gün var bundan önceki ay kimyasal geçirdim beta en son 4’tü 24 martta iki gündür yoğun akıntı ve kasık ağrısı var yine daha kan vermedim beta hcg hala düşmediği için mi bu silik çizgiyi gördüm acaba yoksa tekrar bi gebelik mi oluştu
Cuma günü kan testi vereyimmi yoksa idrar testi takibi mi yapayım awox ileİnanın o karışık aynı başlıkta bir arkadaşla yazıştık daha yeni kopkoyu çıktı ona istinaden kan verdim 0.89 sonuç aldım. İlk hamilelik sürecimde regle bir hafta kala silik gördüm kan verdim negatif 2 gün kala yine verdim pozitifti. Yani testlerde yüzde yüz güvenilir değil malesef
Amin inşallah beta adet olunca sıfırlanmıyor bizzat yaşadım ilk gebeliğimde 7 günde 9’dan 3’e kadar düşmüştü sonra sıfırlandı kimyasalı 10 ile öğrendim sonra 5 oldu sonra 4 oldu yine adet oldum ondan sonra belki sıfırlanmıştır işte bu testi yaptım 8 gün var 4’dende sıfırlanmıştır diye düşünüyorumVar gibi duruyor hadi inşallah vardır banada umut olbide bişey sorucam beta HCG öyle geçen aydan kalır mı
geçen ay bende kimyasal geçirdim en son betam 19 du adet günümde.. üç dört gün sonra regl oldum regl oluncada düşer demişlerdi. Dünde doktora gittim kan aldı ama sonucu e nabiza düşmemiş.
İdrar yapın bence 6 kalmış oluyor duruma göre kan verirsinizCuma günü kan testi vereyimmi yoksa idrar testi takibi mi yapayım awox ile
İlk kez duydum bana regl olunca sıfırlanır gibi denildi düşük gerceklesir denildi. Dünde muayene olunca güzel düşük olmuş dedi adet oldum diyince ..ee peki nasıl olacak bu ay yumurtlama yaklaştı sifirlanmamissa değerlendirmek ise yaramaz miAmin inşallah beta adet olunca sıfırlanmıyor bizzat yaşadım ilk gebeliğimde 7 günde 9’dan 3’e kadar düşmüştü sonra sıfırlandı kimyasalı 10 ile öğrendim sonra 5 oldu sonra 4 oldu yine adet oldum ondan sonra belki sıfırlanmıştır işte bu testi yaptım 8 gün var 4’dende sıfırlanmıştır diye düşünüyorum
Bende öyle oldu balım adet bitti kontrole gittik 9 çıktı 7 gün sonra verdik 3 çıktı işte çok geç düştü benimki saçma sapan bişey olmuştuİlk kez duydum bana regl olunca sıfırlanır gibi denildi düşük gerceklesir denildi. Dünde muayene olunca güzel düşük olmuş dedi adet oldum diyince ..ee peki nasıl olacak bu ay yumurtlama yaklaştı sifirlanmamissa değerlendirmek ise yaramaz mi
Umarım yine silikliği geçen ayınki değildir sıfırlanmıştır diye düşünüyorum şimdiye kadarİlk kez duydum bana regl olunca sıfırlanır gibi denildi düşük gerceklesir denildi. Dünde muayene olunca güzel düşük olmuş dedi adet oldum diyince ..ee peki nasıl olacak bu ay yumurtlama yaklaştı sifirlanmamissa değerlendirmek ise yaramaz mi
Bende öyle oldu balım adet bitti kontrole gittik 9 çıktı 7 gün sonra verdik 3 çıktı işte çok geç düştü benimki saçma sapan bişey olmuştu
Bence sifirlanmistir ya dün yine birine sordum adet olmuşsab bitmiştir diğer aya teste yansimaz sıfırlandı o dedi.. o da yaşamış kimyasal öyle bir sorunla karşılaşmamış.... Bide ben ovulasyon testine yine başladım silik mesela öyle olsa silik olmaz lh seviyesi yüksek olduğundan yüksek çıkardı diye düşünüyorum kendimde tabi... Nedense verdiğim kan sonucuda e nabizda hala yok sinir oldum bir kan sonucu için hastaneye geri mi gidicemUmarım yine silikliği geçen ayınki değildir sıfırlanmıştır diye düşünüyorum şimdiye kadar
Açılmıyorsa git benimde bi ara öyle oldu doktor açmadan gözükmedi e nabızda. Bende herkesten öyle duydum adet bitince sıfırlanır diye bende bi acayip oldu zaten beni bulur anormallikler de buna şükür tabiBence sifirlanmistir ya dün yine birine sordum adet olmuşsab bitmiştir diğer aya teste yansimaz sıfırlandı o dedi.. o da yaşamış kimyasal öyle bir sorunla karşılaşmamış.... Bide ben ovulasyon testine yine başladım silik mesela öyle olsa silik olmaz lh seviyesi yüksek olduğundan yüksek çıkardı diye düşünüyorum kendimde tabi... Nedense verdiğim kan sonucuda e nabizda hala yok sinir oldum bir kan sonucu için hastaneye geri mi gidicem
Açılmıyorsa git benimde bi ara öyle oldu doktor açmadan gözükmedi e nabızda. Bende herkesten öyle duydum adet bitince sıfırlanır diye bende bi acayip oldu zaten beni bulur anormallikler de buna şükür tabiyarın gidicem inşallah hastaneye
İnşallah dua et canımBende sen gibiyimdir yaa ahahah
nerde ilginç bişey olsa beni bulur
hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum yarın
![]()
Amin inşallah canım rabbim işini kolaylastirsin güzel hayırlı haberler verirsin inşallahİnşallah dua et canımhepimizin hakkında Hayrolsun
Canım burda bişi görüyor musunİnanın o karışık aynı başlıkta bir arkadaşla yazıştık daha yeni kopkoyu çıktı ona istinaden kan verdim 0.89 sonuç aldım. İlk hamilelik sürecimde regle bir hafta kala silik gördüm kan verdim negatif 2 gün kala yine verdim pozitifti. Yani testlerde yüzde yüz güvenilir değil malesef
Çok karanlık kalmış canım tam anlayamadım var gibi de yok gibi deCanım burda bişi görüyor musun
Yok sanırım canım yaÇok karanlık kalmış canım tam anlayamadım var gibi de yok gibi de
Canım burda bişi görüyor musun
Negatif efekt indir öyle at bakim bakalım aydınlıkta çek ama gerçek halini sonra o o efekti ekleYok sanırım canım ya