Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin benimki de böyle çıktı 2 gün geciktim kan ver canım hayırlı olsun inşallahAdetim 2 gün gecikti silik çizgi hamilemiyim acaba
İnşallah canımYa inşallah öyle değildir
Ayy inşallahHamilesin benimki de böyle çıktı 2 gün geciktim kan ver canım hayırlı olsun inşallah
Amin güzel haber almak dileğiyleHadi canım hayırlısı olsun inş
Muallak çıkmış benim de böyle çıktı bugün testim ama adetime 3 gün varKızlar bugün yarın regl olmam lzim bu ay aşılama oldu sizce var mı
Hamileyim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hamiş canlara da maşallahCanım durum ne
Bende görüyorum canım büyük ihtimalle var gibiKızlar reglim bugün yarın olmam lazım bu ay iğne vuruldum sizce var mı bakarken çok çok silik bı şey görüyorum sanki
Hadi canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahHamileyim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hamiş canlara da maşallah
Ay inşallah canım sen öyle yazınca mutlu oldumBende görüyorum canım büyük ihtimalle var gibi
Hadi bakalım inşallah vardırAy inşallah canım sen öyle yazınca mutlu oldum
Hamileymişim artık daha net çıkıyor testlerHamilesin benimki de böyle çıktı 2 gün geciktim kan ver canım hayırlı olsun inşallah
Hayırlı olsun çok sevindim canımHamileymişim artık daha net çıkıyor testler
Kızlar dün çok silik bir pembeyle kanamam oldu sadece peçeteye silince gelen ve sonrası biraz daha pembeleşti ve sancım oldu pembe bi şekilde adet görebilir miyimÜstteki ikisi adetime bir gün kala altta ki ikisi bugün yani adet günüm de yaptığım test ama çizgiler çok silik kimyasal gebelik mi yaşıyorum acaba ??
#silikgebeliktesti #kimyasal
Canım durum ne
Kızlar dün çok silik bir pembeyle kanamam oldu sadece peçeteye silince gelen ve sonrası biraz daha pembeleşti ve sancım oldu pembe bi şekilde adet görebilir miyim
Benimde bugün hasta olmam gerekiyordu test yaptım silik çizgi kan vermeye geldim sizin ve benim yumurtlama ve adet günümüz aynı siz kan verdiniz mi ?Kızlar benim testime de bakabilir misiniz? Dün regl olmam gerekiyordu bugün sabah yaptım ilk 4-5 dk da böyle oldu? Ayın 9 unda yumurtladım ona rağmen biraz silik değil mi? Bu testten bir şey çıkar mı yoksa ben mi heveslendim