• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

Bakalım ne olcak bende merak ettim dün çok üzülüp ağlamıştım erken olduğunu bile bile bugün böyle bişeyle karşılaştım tekrarlarım koyulaşma olacakmı yarın öbür gün , adet günümü kestiremiyorum tam o yüzden kaç gün kaldı bilmiyorum 2-3 dk da belirdi ama başındaydım ondan eminim
İnşallah olur 🙏

1499E512-8422-4D9F-921F-E1E92B8F0204.jpeg

Hamile miyim normal kaset test 2 gün geciktim doğru mudur sonuç

Regl e 5 gün kala kan testim 0.302 negatif çıkmıştı 2 gün gecikince bugün idrar da 5 dk da silik çıktı sonra da kan verdim sonuç 67.80 çıktı ben negatif sonucu alınca regl öncesi ihtimal vermemiştim bugün ki testi öylesine yaptırmıştım geciktim diye kahve lekelenme olunca ondan şüphelendim bilgi amaçlı paylaşmış olayım sizinle de

Benim de böyle çıkmıştı. Adetten iki gün önce. Sonra koyulaştı. Birkaç gün sonra kan ver bence 🙏🏻🧿
Şuan moralim gerçekten düzeldi sabahtır moralim çok bozuktu biraz umut oldun bana canım inşallah gerçekten öyledir ☺️❤️

Benim de böyle çıkmıştı. Adetten iki gün önce. Sonra koyulaştı. Birkaç gün sonra kan ver bence 🙏🏻🧿
Bunu da 5 gibi yapmıştım normal de adetimin bugün ilk günü daha olmadım ama bu kadar silik olması beni biraz korkutuyor

Eklentiler

• IMG_0487.jpeg
    IMG_0487.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 100
Back