- 11 Mart 2025
- 357
- 45
- 13
- 29
Yok canım gerek yok bence de negatif sağolNegatif efekt indir öyle at bakim bakalım aydınlıkta çek ama gerçek halini sonra o o efekti ekle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım gerek yok bence de negatif sağolNegatif efekt indir öyle at bakim bakalım aydınlıkta çek ama gerçek halini sonra o o efekti ekle
Kız efektin adı negatifYok canım gerek yok bence de negatif sağol
Ahaha kafa.yerinde değil kiKız efektin adı negatif
Yap bakim o efekti at burayaAhaha kafa.yerinde değil ki
Canım yapamadimYap bakim o efekti at buraya
Pozitif görünüyor hayırlı olsun inşallah vardırİyi geceler kızlar adetime 8 gün var bundan önceki ay kimyasal geçirdim beta en son 4’tü 24 martta iki gündür yoğun akıntı ve kasık ağrısı var yine daha kan vermedim beta hcg hala düşmediği için mi bu silik çizgiyi gördüm acaba yoksa tekrar bi gebelik mi oluştu
Fotoğrafı çek bana at ben yapim ama aydınlık çıksınCanım yapamadim
İnşallah canım dua et ihtiyacım varPozitif görünüyor hayırlı olsun inşallah vardır![]()
İnşallah bize güzel haberi verirsin canım benimİnşallah canım dua et ihtiyacım var![]()
Oy kuzum benim Rabbim en kolayı en tezi en sağlıklısı ile versin inşallahİnşallah bize güzel haberi verirsin canım benimbende 2,5 senedir bekliyorum hepimiz gülelim bu ay
Test penceresinin dışında kalıyor ama kırmızı bi ince çizgi daha var dimi burda ümitlenmeli miyim bilemedim offfİnşallah canım dua et ihtiyacım var![]()
Orası ilacın idrarla gittiği yer çizmeden atsana bi balımTest penceresinin dışında kalıyor ama kırmızı bi ince çizgi daha var dimi burda ümitlenmeli miyim bilemedim offf![]()
Orası ilacın idrarla gittiği yer çizmeden atsana bi balım
Orası ilacın idrarla gittiği yer çizmeden atsana bi balım
Anam ben çok çok silik gördüm heveslendirmek istemem bi efekti uygulaması var negatif efekt diye bu fotoğrafı ona yap öyle bakTest penceresinin dışında kalıyor ama kırmızı bi ince çizgi daha var dimi burda ümitlenmeli miyim bilemedim offf![]()
Yok dimiOrası ilacın idrarla gittiği yer çizmeden atsana bi balım
Ay rica etsem sen dener misin bulamadım az önce baktımAnam ben çok çok silik gördüm heveslendirmek istemem bi efekti uygulaması var negatif efekt diye bu fotoğrafı ona yap öyle bak
Çok bozuyor buraya ekleyinceAy rica etsem sen dener misin bulamadım az önce baktım![]()
Bu son testimdi adetim gecikmediği sürece daha test almayacağım gerçekten bekleyelim bakalımÇok bozuyor buraya ekleyince