Adet günüm bugün normalde daha olmadım bekliyorum bakalımSilik cizgi goruyorum, adet gecikmenizi bekleyin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik gebelik testi
- Konu Sahibi bebek su
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kimyasalgebelikolabilir #silikgebeliktesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim de silik, belirtilerim oldu, suan migdem yaniyor kac gundur, sari akinti kokusuz, bel’agrisi bakalim hayirlisiYa inşallahcankm çizgiler aşırı silik umarım gebelik vardır
Bugünü de bekleyim yarınn deneyim birde kimyasal gebelik bu şekil mi oluyor peki ben hiç yaşamadımSilik cizgi goruyorum, adet gecikmenizi bekleyin
5/10 dk gecmesin diyor’lar, bence tekrar yapin
- 1 Eylül 2023
- 2.411
- 615
- 43
- 26
Kızlarrrr ilk 3-4 dk hayali çizgi belirdi dün kan vermiştim 0 çıkmıştı acaba bugün daha yeni mi yükselmeye başlıyor değer ? Gören var mı ?
Bugün aşılamanın olduğum günü saymazsam 9.günü
Çatlatma iğnesinin de 11.günü
Farklı açıdan çektim
Bebetıme marka dün yaptım aynı marka negatif çıktı bugün ilk israrla yaptım böyle çizgi çıktı gözüküyor mu
12.49 da ilk idrara batırdım 12.51 de belirmeye başladı
Farklı açıdan çektim
Bebetıme marka dün yaptım aynı marka negatif çıktı bugün ilk israrla yaptım böyle çizgi çıktı gözüküyor mu
Eklentiler
Kızlarrrr ilk 3-4 dk hayali çizgi belirdi dün kan vermiştim 0 çıkmıştı acaba bugün daha yeni mi yükselmeye başlıyor değer ? Gören var mı ?
Farklı açıdan çektim
Bnim belirtilerim var bat gunu yapmistim cok az silik cikmisti kan aldirdim 17 cikti iki gun snra 7 cikti hatirlamiyorum pek sayilari, kimyasal’dedi doktorBugünü de bekleyim yarınn deneyim birde kimyasal gebelik bu şekil mi oluyor peki ben hiç yaşamadım
Tabi agrilarim vardi sancili cuma cumartesi pazar, snra sali cok kanama basladi sancili , persembe dusuk yaptim
- 1 Eylül 2023
- 2.411
- 615
- 43
- 26
Daha adetime var ama pco var bende kaç gün var kestiremiyorum en fazla 5-6 gün var en az da 2 günBenim de Şuan bu şekil ve bilemiyorum canım adet günün geçti mi
Ya inşallah bu sefer olur canımm Allah gönlüne göre versin mutlaka haber verBnim belirtilerim var bat gunu yapmistim cok az silik cikmisti kan aldirdim 17 cikti iki gun snra 7 cikti hatirlamiyorum pek sayilari, kimyasal’dedi doktor
Tabi agrilarim vardi sancili cuma cumartesi pazar, snra sali cok kanama basladi sancili , persembe dusuk yaptim
Saol canim sizinde insaAllahYa inşallah bu sefer olur canımm Allah gönlüne göre versin mutlaka haber ver
Ya o zaman olabilir canım adet gününü bekle ben adet günümde yaptığım halde hiç yok kadar silik belki senin daha belli olurDaha adetime var ama pco var bende kaç gün var kestiremiyorum en fazla 5-6 gün var en az da 2 gün
Adet gününüz geçti mi daha var mı
2gün var dahaAdet gününüz geçti mi daha var mı
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
Geç döllenme de olabilirOlsaydı şu an daha belirgin olması gerekirdi
- 1 Eylül 2023
- 2.411
- 615
- 43
- 26
Bakalım ne olcak bende merak ettim dün çok üzülüp ağlamıştım erken olduğunu bile bile bugün böyle bişeyle karşılaştım tekrarlarım koyulaşma olacakmı yarın öbür gün , adet günümü kestiremiyorum tam o yüzden kaç gün kaldı bilmiyorum 2-3 dk da belirdi ama başındaydım ondan eminimYa o zaman olabilir canım adet gününü bekle ben adet günümde yaptığım halde hiç yok kadar silik belki senin daha belli olur
inşallah canım ya inşallahGeç döllenme de olabilir
- 16 Mart 2024
- 17
- 6
- 1
- 27
Biraz daha bekleyin benceBakalım ne olcak bende merak ettim dün çok üzülüp ağlamıştım erken olduğunu bile bile bugün böyle bişeyle karşılaştım tekrarlarım koyulaşma olacakmı yarın öbür gün , adet günümü kestiremiyorum tam o yüzden kaç gün kaldı bilmiyorum 2-3 dk da belirdi ama başındaydım ondan eminim
O var daha sizin olabilir bence2gün var daha
- 16 Mart 2024
- 17
- 6
- 1
- 27
Bende de ilk dk sizin gibi çok silik çıktı aşırı 10 dk sonra biraz daha netleşti sonra attığım gibi bariz belli olduinşallah canım ya inşallah