• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

Kızlarrrr ilk 3-4 dk hayali çizgi belirdi dün kan vermiştim 0 çıkmıştı acaba bugün daha yeni mi yükselmeye başlıyor değer ? Gören var mı ? 🥹🥹
Bugün aşılamanın olduğum günü saymazsam 9.günü
Çatlatma iğnesinin de 11.günü
Farklı açıdan çektim 🥹
Bebetıme marka dün yaptım aynı marka negatif çıktı bugün ilk israrla yaptım böyle çizgi çıktı gözüküyor mu
12.49 da ilk idrara batırdım 12.51 de belirmeye başladı

Eklentiler

• IMG_1301.jpeg
    IMG_1301.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_1299.jpeg
    IMG_1299.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 71
Kızlarrrr ilk 3-4 dk hayali çizgi belirdi dün kan vermiştim 0 çıkmıştı acaba bugün daha yeni mi yükselmeye başlıyor değer ? Gören var mı ? 🥹🥹
Bugün aşılamanın olduğum günü saymazsam 9.günü
Çatlatma iğnesinin de 11.günü
Farklı açıdan çektim 🥹
Bebetıme marka dün yaptım aynı marka negatif çıktı bugün ilk israrla yaptım böyle çizgi çıktı gözüküyor mu
12.49 da ilk idrara batırdım 12.51 de belirmeye başladı

Bugünü de bekleyim yarınn deneyim birde kimyasal gebelik bu şekil mi oluyor peki ben hiç yaşamadım
Bnim belirtilerim var bat gunu yapmistim cok az silik cikmisti kan aldirdim 17 cikti iki gun snra 7 cikti hatirlamiyorum pek sayilari, kimyasal’dedi doktor
Tabi agrilarim vardi sancili cuma cumartesi pazar, snra sali cok kanama basladi sancili , persembe dusuk yaptim

Bnim belirtilerim var bat gunu yapmistim cok az silik cikmisti kan aldirdim 17 cikti iki gun snra 7 cikti hatirlamiyorum pek sayilari, kimyasal’dedi doktor
Tabi agrilarim vardi sancili cuma cumartesi pazar, snra sali cok kanama basladi sancili , persembe dusuk yaptim
Ya inşallah bu sefer olur canımm Allah gönlüne göre versin mutlaka haber ver 🙂

Bu anlatigim gecen ay kimysal di, bu ay bat gunum bugun adetim gelmedi, ve acik silik cikti dun den daha belirgin. Hayirlisi en iyisi gecikme beklemek

Ya o zaman olabilir canım adet gününü bekle ben adet günümde yaptığım halde hiç yok kadar silik belki senin daha belli olur
Bakalım ne olcak bende merak ettim dün çok üzülüp ağlamıştım erken olduğunu bile bile bugün böyle bişeyle karşılaştım tekrarlarım koyulaşma olacakmı yarın öbür gün , adet günümü kestiremiyorum tam o yüzden kaç gün kaldı bilmiyorum 2-3 dk da belirdi ama başındaydım ondan eminim

Bakalım ne olcak bende merak ettim dün çok üzülüp ağlamıştım erken olduğunu bile bile bugün böyle bişeyle karşılaştım tekrarlarım koyulaşma olacakmı yarın öbür gün , adet günümü kestiremiyorum tam o yüzden kaç gün kaldı bilmiyorum 2-3 dk da belirdi ama başındaydım ondan eminim
Biraz daha bekleyin bence

Back