cnm senn de yazını yeni okudum hamişmişsin çok sevindm yaa gözün aydın Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayıda nasip etsin...bu hamilelik bertileri değişiklik gösteriyormuş aslında ama cnm bişy sorsam peki senn adet sancısı benzer ağrın varmıydı ???benm göbeğimin tam alt kısmında o ağrı hep duruyor ordaa bazen çoğalıyo bazen azalıyor bende umudumu kaybediyorum adet gelicek die düşünüyorum :çok üzgünüm:
hastanede olan testler bence daha güvenilir evde test kalitesine göre sonuçlar değişebiliyor..
senin adına çok sevindim betülcüm..Allah hayırlı,sağlıklı bi gebelik yaşatsın güzelim inş. bende hamileyimdir..burda hamile olduğumu düşünen arkadaşlar yüreğime su serpiyorlar ve stres yapmıyorum burda hamilelik yaşayan çoğu arkadaşların yazılarından hep bilgiler ediniyorum bu çok güzel bişey yani bilinçlenmiş olmak bana destek olan arkadaşlarıma çok tşklerrr canlarım bu düşünceli günlerimde yazılarınızla hep yüreğime su serpildii adette gelse umudumu yitirmiycemm..adet gelmezse bi 3-4 gün sonra test yaptırmayı düşünüyorum ve varsaa burda haykırmayıı........ :sm_cool: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?