cnm bu ay bu silik çizgiyi 3. görüşüm bundada hamiş değilsem zaten artık silik olan çizgilere hiç inanmam....gerçi şuan bile inanasım gelmiyor hele şu adet sancısı gibi sancı yokmu umudumu kaybediyorum kan testi göstericek herşeyiii inş.hayırlı hbrlerle burda olurum canlarm..
cnm bu ay bu silik çizgiyi 3. görüşüm bundada hamiş değilsem zaten artık silik olan çizgilere hiç inanmam....gerçi şuan bile inanasım gelmiyor hele şu adet sancısı gibi sancı yokmu umudumu kaybediyorum kan testi göstericek herşeyiii inş.hayırlı hbrlerle burda olurum canlarm..
evt cnm yaaa bide bu adet ağrısı gibi ağrııı afedersiniz kızlar ama ilişkide bulununca kesiliyorr bu dikkatimi çekti gün içinde herhangi bi saate yoğunlaşıyorrr:asigim: ama gelen giden yokk kanda yaptırmak şart olduu :çok üzgünüm:
selam, bu ay adetim tam 15 gün gecikti ! adet olacağım günlerde aynı adet olcakmış gibi kasıklarımda ağrı ,şişkinlik vardı ama sonra kendiliğinden geçti gitti, hiç olacakmışım gibi de gelmiyo, 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı, böle olmasına rağmen sonradan hamile olan var mı yarın sabah idrar testi yapıcam , pozitif çıksa keşke :) eşimle korunmadığımız ilk ay hemen olsa ne güzel oluuuuurrr. ya lütfen bana bi cevap yazıııın çok merak ediyorum........
evet cnm yaptırcm kısmetse dün gecede arkadaşım rüyasında görmüş beni tuvalete gidiyormuşum test yapıp yanına geliyormuşum offf yine yok yaa hepmi böyle olucak diormuşum !!...hayırdır inş. canlarım kan testi yaptırcam dua edinn ne olurrr :Saruboceq:eğer hamişsem nerdeyse tüm erken belirti sürelerimi paylaşmış olucam çok güzel bişy bu güzel umutların sonuda güzel biter inş. hepinize tşkler arkadaşlar moral oldunuz hep...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?