- 7 Ağustos 2007
- 389
- 8
cnm senn de yazını yeni okudum hamişmişsin çok sevindm yaa gözün aydın Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayıda nasip etsin...bu hamilelik bertileri değişiklik gösteriyormuş aslında ama cnm bişy sorsam peki senn adet sancısı benzer ağrın varmıydı ???benm göbeğimin tam alt kısmında o ağrı hep duruyor ordaa bazen çoğalıyo bazen azalıyor bende umudumu kaybediyorum adet gelicek die düşünüyorum :çok üzgünüm:
çok saol canım. benim sağ yumurtalığımda ağrı vardı. üşütmüş olduğumu zannediyordum. halada o ağrı duruyor. başkada hiç belirti yoktu. göğüslerim falanda kararmadı. sadece 2 gündür dokununca acıyorlar. birde sabah test yapmak için idrarımı plastik bardağa yaptım ya, ozaman renginin çok koyu olduğunu farkettim. birde dün gece ayaklarım dondu durdu. ondan önceki gecede kendimi çok sıcak hissediyordum. ölçtüm 37.5 tu ateşim. bunlarda hamilelik belirtisimi bilmiyorum. Allahım işşşşşşşşşşşşşşşşallah sende hamilesindir. herkes hamiledir. ne güzel tokuştururuz birbirine göbişlerimizi:teytey: