ay canm benm yaa maşallahevt güzelm benmde belli belirsizdi hatta artık yarım saat kadar süre falan atmadım işte arkadaşa göster falan okadar durdu ozaman gene dahada belirgindi mesela dışarıda baktım artık uzakta tutsam yakında görünüyordu hayırlısı inş. ama arada adet arası gibi bi ağrı geliyor korkuyorum senağlama....
yapmadım cnm adet günüm daha yeni bugün gelicek gibi bi hali yok ama bekliycem eğer geçerse ozaman yapıcam
amin cnm inş. öyle olurr
slm canlarım bir daha test yapmadım fakat adetim 1 gün geçti...bugünde evde temizliğe kalkıştım bakamadım ama göbeğimin alt kısmı cinsel organa yakın yer yanii kptu ağrıdan öldüm resmen çok kötüydü ağrı dedim gelicekk kesin ama bakıyom yokkk..ama kızlar bu adet ağrısı gibi ağrımı adet ağrısımı bilmiyorum gerçekten amaa içimde adet gelicek gibi bi his var birde akıntım çok var hamiş olunca beyaz olurmuş valla ben günlük ped kullanıyorum onda hem krem rengi gibi bi akıntı görüyorum sanki adet gelicek yaa eğer gelicekse gelsin biran önce iyice kafam karışmaya başladıı....:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?