- Konu Sahibi siyahincii___
Yaaaallah seninde kucagin almayı nasip etsin Rabbim kimse bu duygudan mahrum kalmasın gerçekten çok muazzam bı duyguEwet öyle görünüyor kuzum hayırli olsun bende 4 haftalık hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaallah seninde kucagin almayı nasip etsin Rabbim kimse bu duygudan mahrum kalmasın gerçekten çok muazzam bı duyguEwet öyle görünüyor kuzum hayırli olsun bende 4 haftalık hamileyim
Kan testinde beta degerin kaç kuzuBenim kan testim pozitif çıktı ne zaman doktora gitsem kesesini görebilirim peki
Kızlar kuruma çizgisi olsa kaybolurdu dimi mesajım havada kalm
Kuzum silik pozitif gördüm ben hadi inşallahKızlar kuruma çizgisi olsa kaybolurdu dimi mesajım havada kalmış
İnşallah canım suya tutum belki kura çizgisi ama gitmemişKuzum silik pozitif gördüm ben hadi inşallah
HAyırlı sağliklı sıhhatli bebiş versin rabbim kucagına 2 gün sonra kan versenİnşallah canım suya tutum belki kura çizgisi ama gitmemiş
Misafirlerim gitsin test yapıcam pozitif görürsem kan vericemHAyırlı sağliklı sıhhatli bebiş versin rabbim kucagına 2 gün sonra kan versen
İnşallah pozitif cikarMisafirlerim gitsin test yapıcam pozitif görürsem kan vericem
Saniye sürmedi
Selam canım bendede polikistik over var sonucun ne merak ettim banada umut oluyo burda güzel şeyler okuyuncaBen plistik overliyim ilk tedavim ilk çatlatma iğnesi kullandım adet oluyordum her ay ama gününü blmiyrdum ben polikistik över oldugumu ogrenir öğrenmez çocuk tedavisine başladım dün olesine test yaptım silik çıkınca bugünde kan testi verdim hayırlısı artık yaa
Sonucum güzel canım pozitif çıktıSelam canım bendede polikistik over var sonucun ne merak ettim banada umut oluyo burda güzel şeyler okuyunca
Yaaa çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahSonucum güzel canım pozitif çıktı
Test tekrarladınız mı? Şuan durumunuz nedir?Yok neden kusura bakayım ben rahatsız hissediyorum biraz o yüzden yaptım
pcolu olarak gercekten umut vermek isterim canım..Selam canım bendede polikistik over var sonucun ne merak ettim banada umut oluyo burda güzel şeyler okuyunca
496.91 çıktı değer acaba çatlatma ignesinin etkisi olabilir miKan testinde beta degerin kaç kuzu
Çok güzel haber gerçekten bende pcoluyum 3 yıldır bekliyorum pco olarak ne gibi sorunun vardı sormamda sakınca yoksa?pcolu olarak gercekten umut vermek isterim canım..
Test yanıltır, kan verin siz . Ve umarım gönlünüzden geçen gerçekleşirKızlar kafam çok karışık adetim normalde çok düzenlidir şuan 2 gün geciktim ilk defa ve 4 tane test yaptım inanmayıp hepsinde böyle silik çizgiyle karşılaştım testin fotoğrafını bırakıyorum bi bakarmısınız gebelik varmı böyle çıkıp hamile olnlr varmı bekliyorum cevaplarınızı
Ya ovulasyon testleri var hergun yapıyorsun adetin bittikten 3 gün sonra başla herkesin yumurtlamasi 14.gun olmuyor canımAdet tarihindenmi baslicam yoksa bittiği gün mü canım yardimin için cok sağol canım