• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİLİK ÇİZGİBAKARMISINIZ

Eki Görüntüle 3195252
Benim üstteki freely erken gebelik testi.
Alttaki artımed normal gebelik testi.

Üstteki pozitif gibi geldi ama alttaki negatif. Bat'a 3 gün var.

Erken gebelik testi mi bozuk yoksa normal gebelik testi mi hassas değil bilmiyorum.
Görüntüsü aynı olunca markasını sormak istedim size.
Merhaba artimed de kuruma çizgisi oluştu mu acaba

Kızlar varmı sizce adete beş gün var sabah ilk idrarla yapmıştım dün yaptım akşamdı negatif ti bu sabah bunu çöpe atacaktım böyleydi erken gebelik testi bu

Eklentiler

• IMG_20230131_101518_1.jpg
    IMG_20230131_101518_1.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 252
  • IMG_20230131_101515_1.jpg
    IMG_20230131_101515_1.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 290
Kızlar varmı sizce adete beş gün var sabah ilk idrarla yapmıştım dün yaptım akşamdı negatif ti bu sabah bunu çöpe atacaktım böyleydi erken gebelik testi bu
Bu testlerde kuruma çizgisi çok çıkıyor 5 gün de zaten çok erken yarın sabah ilk idrarınızla yapın varsa çıkar büyük ihtimalle. Benim 2,39 lük değeri hemen algıladı ve çizgi çıkardı hemen çıkması önemli

Bu testlerde kuruma çizgisi çok çıkıyor 5 gün de zaten çok erken yarın sabah ilk idrarınızla yapın varsa çıkar büyük ihtimalle. Benim 2,39 lük değeri hemen algıladı ve çizgi çıkardı hemen çıkması önemli
Aslında şuan acile gidip kan vermek istiyorum testle uğraşmak istemiyorum suya tutum belki kuruma diye bu comport test

Eklentiler

• IMG_20230131_120348.jpg
    IMG_20230131_120348.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 300
Canım senin gununmu geçti testmi yaptın o kadar forum bakıyorum ki aklımda değil
Ben plistik overliyim ilk tedavim ilk çatlatma iğnesi kullandım adet oluyordum her ay ama gününü blmiyrdum ben polikistik över oldugumu ogrenir öğrenmez çocuk tedavisine başladım dün olesine test yaptım silik çıkınca bugünde kan testi verdim hayırlısı artık yaa 🙂🙂

Ben plistik overliyim ilk tedavim ilk çatlatma iğnesi kullandım adet oluyordum her ay ama gününü blmiyrdum ben polikistik över oldugumu ogrenir öğrenmez çocuk tedavisine başladım dün olesine test yaptım silik çıkınca bugünde kan testi verdim hayırlısı artık yaa 🙂🙂
Hayırlısı olsun canım benimde sağ kasıkta yoğun bir batma var ya test yaptım silik ama insan pek emin olamıyor iste

Back