Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben tüp mideliyim 1 sene önce ameliyat olmuştum iştahım fazla açılmıştı habire acıkıp yemek yiyordum ve porsiyonlarımı normale göre fazla kaçırıyordum. Karın bölgemde şişlik hissettim ve kasık ağrılarım vardı eşim test mi yapsan demişti ümitsizce yapmıştım daha reglime zaman var diye ama pozitif çıktı
Kızlar benim regl 7 gün var erken gebelik testi 2 de silik çizgi çıktı , kaset test yaptım oda silik çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim 2 dk içinde hepsinde gözüktü kaset test sadece 5 dk içinde
merhaba , ben de reglme 6 gün kala belirtilerden dolayı test yaptım 3 farklı markanın üçü de pozitifti bugun de 5 gün kalası kan verdim beta 38 çıktı şu an var gibi görünüyor artışa bakıcaz. aynı bu şekilde silik çıktı benimkiler de o yüzden kan vermek en mantıklısı. artımedle daha önce yalancı pozitif aldım hatta internette de çok fazla şikayet var o yuzden daha güvenilir bir marka alıp tekrarla eğer kan veremiyorsan şu anlık. prodictor , awox gibi markalar güzel artımedden uzak dur. umarım gönlünden geçen olur