Silik çizgi ve hamilelik belirtileri

evet gördüm istersen yarın sabah bir daha yaptır yada sağlık ocagına git şüpheleniyorum de kanına baksınlar için rahat eder :)

Bende şu an kendimi zor tutuyorum hadi kan vermeye gidelim dememek için.erkekler içine atıyor bizim gibi de değil.ay söylesem mi acaba eşime

evet haklısın eşinin psikoliji olumsuza üzülürse söyleme ben bu ay çıkmazsa bir daha kendim emin olmadan söylemeyi düşünmüyorum sen bilirisin

evet haklısın eşinin psikoliji olumsuza üzülürse söyleme ben bu ay çıkmazsa bir daha kendim emin olmadan söylemeyi düşünmüyorum sen bilirisin
Söyledim eşime hadi kan vermeye gidelim diye ama beni takmadı.biraz daha bekleyelim umitlenmeyelim dedi.bende kesinlestireyim öyle söylerim şansını kaybetti

Çizgi görunuyor insallah vardır.
Hamilelik belirtilerim oldugunu düşünüyordum bende test yapıp burada da paylastım silik bi cizgi vardı ama sonrasında adet oldum

Çizgi görunuyor insallah vardır.
Hamilelik belirtilerim oldugunu düşünüyordum bende test yapıp burada da paylastım silik bi cizgi vardı ama sonrasında adet oldum
Bende iki testte silik çizgi gördüm ama adet olacağım lekelenmem başladı.yine kimyasal mi acaba diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar benim de adetim 2 gün gecikti erken gebelik testi diye satılanlardan aldım tek çizgi çıktı ama ikinci çizgi beyaz çıktı acaba test mi bozuk bi bakabilir misiniz fotoğraf attım?

Hemen belli miydi bu beyaz çizgi yoksa sonradan ikinci çizginin mi yeri belirginlesti.normalde adete yakın silik de olsa çizgi çıkar.sizin gününüz de geçmiş.bir tekrar edin testi isterseniz.

Bata 4 gün var sizce var mı bişeyler

Eklentiler

• 9C1C77A1-2D3B-476B-9B2C-8D4D9AC6B3EA.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 129
Fotosunu attım iki çizgi yardımcı olurmusunuz
tatlım sonuç neydi hamilemisin aceba merak ettim inşallah hamilesindir benimde aynı olmuştu 15 gün geçti sürekli silik beyaz çizgi çıktı belki 10 tane test yaptım erken gebelik testleride yaptım ama yokmuş kan verdikten sonra öğrendim umarım senin olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…