- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133
- Konu Sahibi Stardust07
-
Fotoğrafta görünmüyorFotoğraf var mı
Benimki de sonradan belirginleşti ama hamileydimFotoğrafta görünmüyorcumartesi günü yaptığım daha belirgindi ama onu bir saat sonra fark ettiğim için dikkate almadım ve attım
Hanımlar merhabalar.Bana yardimci olur musunuz.Nerden başlayayım bilemedim.
İlk söyle diyeyim benim yarın adet günüm.cumartesi günü idrar testi yaptım ama ilk idrarla değildi.yapar yapmaz beklemeden çıkıp dolmusa binmem gerekti.dolmuştan inene kadar yaklaşık 1 saat geçti.iner inmez teste bakınca ikinci çizgi çıkmıştı.
Bugün 2 tane test aldım yine. Ama hiç duymadığım bir marka ve bana güven vermedi.birini sabah ilk idrarla yaptım onda ikinci çizgi yeri beyazdi sadece.birini de az önce yaptım yine ikinci çizgi çok silik de olsa ben görebiliyorum.var midir hamilelik sizce.birkaç belirti de var sanırım.
Var mıdır bir ihtimal ki?
Umarim benim de öyledir.Benimki de sonradan belirginleşti ama hamileydim
Hakkımızda hayırlısı olsun.olumsuz sonuç almaktan korktuğum için kan testine gitmek istemiyorum.yarın adet günüm.olmazsam bakarım duruma göreaynı durumdayız nerdeyse bende dün gece yaptım silikti sabah uyandığımda yaptım silikti 7 de hastaneye gidicem İNŞAALLAH hayırlı sonuç alırım senin içinde temennim o
Hakkımızda hayırlısı olsun.olumsuz sonuç almaktan korktuğum için kan testine gitmek istemiyorum.yarın adet günüm.olmazsam bakarım duruma göre
İkinci çizgiyi görüyorum ben.hayırlısı olsun sağlıcakla kucağıniza alın bebisinizi inşallahKürtajdan sonra adet olmadım doktorumu aradım yeni bir gebelik büyük bir ihtimal sizce
nereye attınFotosunu attım iki çizgi yardımcı olurmusunuz
nereye attın
Gördünüzmünereye attın
Bende şu an kendimi zor tutuyorum hadi kan vermeye gidelim dememek için.erkekler içine atıyor bizim gibi de değil.ay söylesem mi acaba eşimebir yerden sonra alışıyorsun ama eşler için zor oluyor ben aa yokmuymuş diyip mutfağa giriyorum işe güce devam bu sefer ben atlatamıyorum beni heyecanlandırma diyor mesela şuan inanmıyor takılıp gelecek bakalım peşime hastaneye ))
Evet hayalet çizgi var ordaGördünüzmü
Bu arada sonucunuzu bize de bildirir misiniz belki ümit olur bende yarın giderim kan vermeyeaynı durumdayız nerdeyse bende dün gece yaptım silikti sabah uyandığımda yaptım silikti 7 de hastaneye gidicem İNŞAALLAH hayırlı sonuç alırım senin içinde temennim o
Sizce olabilir miEvet hayalet çizgi var orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?