- 3 Şubat 2023
- 16
- 18
- 20
-
- Konu Sahibi cadilarinkesfi
Yarın sabah erkenden yapacağım... ben de çok merak ediyorum. Yani kuruma çizgisi olmadığına eminim çünkü testi yapar yapmaz o kısım hemen belirginleşti.Bir tane daha yapsanıza, aşırı merak ettim
Oyu teyzesi onu yisiiiiinYarın sabah erkenden yapacağım... ben de çok merak ediyorum. Yani kuruma çizgisi olmadığına eminim çünkü testi yapar yapmaz o kısım hemen belirginleşti.Eki Görüntüle 3202381 Eki Görüntüle 3202382
İki tane daha test yaptım bi bakar mısın???Oyu teyzesi onu yisiiiiin
İki tane daha test yaptım bi bakar mısın??? Eki Görüntüle 3202489 Eki Görüntüle 3202491 Saniyeler içinde çıktı
el sallıyor pamuk bize, maşallahİki tane daha test yaptım bi bakar mısın??? Eki Görüntüle 3202489 Eki Görüntüle 3202491
Ya bakalımm inşallah.el sallıyor pamuk bize, maşallah
lütfen hemen kan testi ver, sonuç ne olursa olsun üzülme ama
4 günnn peki kan testini nasıl verebilirim sağlık ocakları kapalıikisi de ayrı testler ve ikisinde de maşallah çizgiler çok belirginpeki adetin kaç gün gecikmişti
o zaman bence pazartesiye kadar dişimizi sıkalım, 1 hafta geçmiş olsun tamYa bakalımm inşallah.
4 günnn peki kan testini nasıl verebilirim sağlık ocakları kapalı
Evet ilk çok garip hissediyorum devamlı test yapasım var belki dayanamayıp özel hastaneye gidebilirim:)) duam hep sizinleeee.o zaman bence pazartesiye kadar dişimizi sıkalım, 1 hafta geçmiş olsun tam
sabah hemen koşa koşa gidersin
allahıım sağlıklı gebelikler nasip etsin kuzucum bize de dualar et
ilk bebiş mi
Bu arada yumurtlama dönemim adetin ortasında olurd genelde ben adetime 6 gün kala hamiş kaldım sanırım bu da aklınız da bulunsun çok şaşkınımo zaman bence pazartesiye kadar dişimizi sıkalım, 1 hafta geçmiş olsun tam
sabah hemen koşa koşa gidersin
allahıım sağlıklı gebelikler nasip etsin kuzucum bize de dualar et
ilk bebiş mi
Çalışıyoruz ve zamanımız olmuyor. Ovülasyon hiç kullanmadım. En son tarihi hesapladığımda ya 9 gün varken ya da 6 gün varken çıkıyor ben 30 günde bir adet olan biriyim ende çok şaşırdımkız gerçekten minasıl bu kadar eminsin ki, ovülasyonla görüp mü değerlendirdin ?
Ya acilde verebilir miyim kan?Canım hayırlı olsun , Hastaneye gidip kan verebilirsin adetin geciktiyse
İnşallah dualarım sana hep bana da haber verr devamlı...bu ay bende reglim bitiminden diğer reglim başlayana kadar 2 günde 1 kere ilişki deniyicem, ovülasyonu da hiç bırakmadan
bakalım belki ikinci kez yumurtluyorumdurAllahım inşallah bebeklerimiz olur sağlıklı hayırlı