- 30 Kasım 2017
- 8.501
- 4.221
- Konu Sahibi cadilarinkesfi
Bence verebilirsin verenler var acildeYa acilde verebilir miyim kan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence verebilirsin verenler var acildeYa acilde verebilir miyim kan?
Kan verdim bekliyorummBence verebilirsin verenler var acilde
Hayırlısı olsun varmı sonucKan verdim bekliyorumm
Beta 108 dediğim gibi bat'a 6-9 gün kala olmuş bebis şimdi ultrasona gireceğimmHayırlısı olsun varmı sonuc
BEta sonucum 108 hamileyimmmBir tane daha yapsanıza, aşırı merak ettim
Ooyyyy hamd olsunBEta sonucum 108 hamileyimmm
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana ve isteyen herkese de dua eder misiniz rica etsemBEta sonucum 108 hamileyimmm
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşBeta 108 dediğim gibi bat'a 6-9 gün kala olmuş bebis şimdi ultrasona gireceğimm
Hamileliğiniz devam ediyormu benimde aynı durumum 2 kimyasal gebelik oldum şuanda 3 gün geçti 2.çizgi silik çıktıBeta 108 dediğim gibi bat'a 6-9 gün kala olmuş bebis şimdi ultrasona gireceğimm
Belirtin var mı canımYa acilde verebilir miyim kan?
Resim atarmısınız teste bakayım bende aynı durumdayımHamileliğiniz devam ediyormu benimde aynı durumum 2 kimyasal gebelik oldum şuanda 3 gün geçti 2.çizgi silik çıktı
Resim atarmısınız teste bakayım bende aynı durumdayım
Geçen hafta yaptım aynı gün negatif atetim 3 gün geçti pozitifResim atarmısınız teste bakayım bende aynı durumdayım
Doktoruna denk gelmen gerek ben ilkinde gittim doğum doktoruna gitmem gerekmiş 2. Kez lasık ağrısıyla gittim röntgen istedi hamlelik düşünüyrz dedi sonra kan istedi ağrı sebebi için hamile olduğumu öğrenmiştim fakat 2 gün sonra kanamam başlamıştı düştüBence verebilirsin verenler var acilde
Oo çok üzüldüm hayırlısı olsun bence birdahakine kan verebileceğin biryer bul garanti olsunDoktoruna denk gelmen gerek ben ilkinde gittim doğum doktoruna gitmem gerekmiş 2. Kez lasık ağrısıyla gittim röntgen istedi hamlelik düşünüyrz dedi sonra kan istedi ağrı sebebi için hamile olduğumu öğrenmiştim fakat 2 gün sonra kanamam başlamıştı düştü
Senin baya net çıkmış bende acile gidip kan versem bakarlar mı acabaGeçen hafta yaptım aynı gün negatif atetim 3 gün geçti pozitif
Çok üzüldüm canım peki silik testden sonra hamilemiydin yani şuan hamilemisinDoktoruna denk gelmen gerek ben ilkinde gittim doğum doktoruna gitmem gerekmiş 2. Kez lasık ağrısıyla gittim röntgen istedi hamlelik düşünüyrz dedi sonra kan istedi ağrı sebebi için hamile olduğumu öğrenmiştim fakat 2 gün sonra kanamam başlamıştı düştü
Şuan testim o yeni ama yine silik ya yeni die yada kimyasal mıdırÇok üzüldüm canım peki silik testden sonra hamilemiydin yani şuan hamilemisin
Senin kaç gün geçti benim 10 gün daha geçmesi gerek hafif ağrım oluyor inşallah bukez sağlıklı olur ilk bebeğim olucakÇok üzüldüm canım peki silik testden sonra hamilemiydin yani şuan hamilemisin
Ağrı ve baş dönmesiyle git inşallah bakarlarSenin baya net çıkmış bende acile gidip kan versem bakarlar mı acaba
Valla bilemiyorum ama senin baya net kuzum regli geçtimi peki başka test yaptınmıŞuan testim o yeni ama yine silik ya yeni die yada kimyasal mıdır