Silik çizgi çıktı

Çok teşekkür ederim inşallah bebiş benimledir darısı isteyen bütün anneler

Kızlar merhaba benimde reglime 10 gün var ilişkiyi 2 gün önce bıraktım yani regle 12 gün kalaya kadar gün aşırı denedik. Ama belirtiler hissediyorum böyle erken hisseden oldu mu? Karın şişliği, kasık ağrısı özellikle sol kasık şiddetli bir bel ağrısı hafif bir bulantı.

Sabah ilk idrarla yaptım 6 aylık evliyim bu ay ilk denememiz 2 gün adetim gecikti hamileyim galiba :)
Canım tebrik ederim korunl
Valla kuzum gün aşırı ilişki beslenme karın şişliği ağrı kramp şişkinlik her şeyi yaşadım ama gel gör ki gebelik yoktu inşallah sende vardır kuzum

Erken yaptığınız için silik çıkar, muhtemelen vardır. Foto varsa atın bakalım. Ben de 5 gün kala erken gebelikle öğrendim
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı ondan 1 haftada sonrada ovulasyon testi yaptım ve negtaif çıktı gebelik yok gozkuyor ama basım dönüyor midem bulanıyor sebebei ne olabilir fikrin var mi

Merhaba öncelikle hayırlı bir bebeğinz olsun..

Benimde kan testi 26 çıktı
Sizinki 55 çıktıktan sonra mı regl oldunz
Benim önceki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı 55 hcgden sonra yükseldi 3. Ay kalp durması oldu aldılar sağlıksız bir bebekmiş ikinci kimyasal gebelik yaşadım sanırım

İlişkiden 48 saat önce sperm hala yolculuk ediyordur. En kötü 10.gun çıkar benim 7.gun bile negatif çıktı 12.gun mi ne pozitif oldu

Benim önceki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı 55 hcgden sonra yükseldi 3. Ay kalp durması oldu aldılar sağlıksız bir bebekmiş ikinci kimyasal gebelik yaşadım sanırım
Şuan hamilemsnz peki üzüldüm gerçekten umarım şuan bebeğinz sizinledr
İki gün sonra yani salı 80 çıktı dha da gitmedim Dr a haftaya cuma giderim Allah izin verirse

İlişkiden 48 saat önce sperm hala yolculuk ediyordur. En kötü 10.gun çıkar benim 7.gun bile negatif çıktı 12.gun mi ne pozitif oldu
Merhaba sizin ilişkiden sonra ki 12. Günde mi belli oldu baya erken belli olmuş belirti mi hissettiniz yoksa planli gebelik miydi ve yumurtlama günü mü olmuştu

Merhaba sizin ilişkiden sonra ki 12. Günde mi belli oldu baya erken belli olmuş belirti mi hissettiniz yoksa planli gebelik miydi ve yumurtlama günü mü olmuştu
Merhaba planlı gebelikti
Salı yumurtlama günümdu
11 ocak
Benim 23 ocak ta beta hcg 27 idi.
22 ocak için idrar da çok çok silik çizgi çıktı

Belirti olarak asırı acıkma ve üşüme vardı ama ben zaten sısman biriyim üşümede havadan mi bilemedim

Kızlar merhaba benim de bat a 2 gün var bugün akşama doğru test yaptım bi bakar mısınız silik ama belirgin daha önce 2 kere kimyasal geçirdim.. Şimdi yine silik olunca emin olamadım. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder bu güzel duyguyu

Eklentiler

• C3167D18-5269-4E37-893A-A0BA5B1AEC60.jpeg
    29,9 KB · Görüntüleme: 116
  • 6EF72D32-57F6-4369-9DAF-9849D32450B1.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 108
Peki siz yumurtlama gununuzu testler ile mi belirlediniz yoksa 14. Gün olarak mi belirlediniz

Merhaba
Öncelikle hayırlı olsun :) bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah.
Benim de 12 Ocak yumurtlama tarihimdi. 25 ocakta 13. Gün hcg:41 ile öğrendim ben de. Yakın zamanda test yaptırdınız mı artışınız nasıl bakabildiniz mi ?

Hayırlısı inş

Merhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkıyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum

Eklentiler

• 20220209_151213.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 90
Kuzum dagilmis mi renk Sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…