Ben daha beş aylık evliyim hatta beşinci ayın içerisindeyim. Normalde bir sene kadar düşüncemiz yoktu çocukla ilgili ama evlenince insanın fikri değişiyormuş. Kasımın başı gibi başladık. Ama en güzel şekilde aralıkta adetimden sonra gün aşırı düzenli ilişkiye girdik. Takvim uygulamaları falan yüklüydü ama şöyle söyliyim doğurganlığın yüksek gününde ilişkiye girmememize rağmen yine de tuttu çocuk. İlişkiden sonra yarım saat bacaklarımı dikiyordum. Tuvalete girmiyordum duşa girmiyordum hemen. Bende çok stres yaptım halbuki yeni olmamıza rağmen hep kötüyü düşündüm çok araştırdım neredeyse her gün araştırdım. Daha sonra doktora gitmeye karar verdim ilk doktor deneyimim olduğu için biraz zorlandım ve ne yumurtalık ne bir şey göremedi. D vitamini eksik olduğu için ona başladım ve birde folikasit. Yani gebelik planlamaya başladıysanız mutlaka folik asit başlayın. Ben başladım üç gün sonra hamilelik belirtileri başladı :) testlerim çok aceleci olduğu içim hep silik çıktı ama buraya atınca herkes hamilesin dedi. Beta verdim sonra yüksek çıktı bu çarşamba da doktora randevu almıştım gebesin dedi ve bir daha kan aldı değer artmış mı diye şükür artmış pazartesi bir daha gidicem. Rabbim herkse nasip etsin. Yolun başında olmama rağmen çok stres yaptım ama en büyük düşman stres. Ve en güzeli sabır. Her şeyin hayırlısı...