- 6 Ocak 2022
- 117
- 32
- 25
-
- Konu Sahibi Alpaslannn2602
Erken yaptığınız için silik çıkar, muhtemelen vardır. Foto varsa atın bakalım. Ben de 5 gün kala erken gebelikle öğrendimMerhabalar birkaç gündür hamilelik belirtisi yaşıyorum. Adetime 5 gün kala test yaptım. Test çıkmadı diye çöpe attım sonra baktığımda silik çizgi çıkmıştı. Onu görünce bir daha yaptım ve onda da silik de olsa çizgi çıktı. Sonra erken gebelik testi yaptım birde onda da aynı şekilde başında bekledim ve silikte olsa zor da görülse çıktı. Sizce bir şeyler var mıdır?
Bunların hepsi sırayla yaptıklarım. Büyük olan erken gebelik testi ve onun başında bekledim. Birde dün gece de bugün de aynı şekilde karnım da ağırlık var sancılar var. Hani adet sancıları gibi de değil değişik. Normalde haftaya pazartesi afet olmam lazım ve çok düzenli adetim. BakalımmmmErken yaptığınız için silik çıkar, muhtemelen vardır. Foto varsa atın bakalım. Ben de 5 gün kala erken gebelikle öğrendim
Ben normalde haftaya salı-çarşamba gidicek tim doktora. Gebe kalmaya niyetlenince doktora gittim folik asit falan verdi bu hafta başladım hatta ona da. Ama ultrason dan falan çok bir şey göremedi. O yüzden adetin ikinci üçüncü günü gel dedi haftaya gidicektim işte. Bende hafta ya salıya kadar adet olmazsam hem Bi gideyim hemde testleri i söyliyim dedim. Birde hafta sonuna kadar beklicem bakalım o zamanda yapıcam hem vakit geçmiş olurkan verme imkanın varsa ver , öyle kesin olur
ama senın yerinde olsam günümün geçmesini beklerdim ,
değerin düşük çıkacak dr sana kimyasal diyecek bütün sevincini boğazında koyacak ,
Teşşekür ederimm kesin mi peki sizceHAmilesin hayırlı olsun
Allah bilir de bu testlere göre hamilesin yarın sabah ilk idrarla tekrar normal test yap hemen çıkar büyük ihtimalTeşşekür ederimm kesin mi peki sizce
Birde şey diyorlar hani bekledikçe kurur. Ama ben aylar önce yapmıştım daha hiçbir şey yokken belirti falan yokken ne silik çizgi ne bir şey hiçbir şey çıkmadı öyle bomboş kaldı. Yani eğer bir şeyler yoksa 4 testte de kuruduğu için silik çizgi çıkar mıBunların hepsi sırayla yaptıklarım. Büyük olan erken gebelik testi ve onun başında bekledim. Birde dün gece de bugün de aynı şekilde karnım da ağırlık var sancılar var. Hani adet sancıları gibi de değil değişik. Normalde haftaya pazartesi afet olmam lazım ve çok düzenli adetim. Bakalımmmm
Ben üç testi mi de dün akşam yaptım sabah bir tane yaptım yine silik çıktı. Yarın dan ziyade en iyisi hafta sonunu beklicem o zaman yapıcamAllah bilir de bu testlere göre hamilesin yarın sabah ilk idrarla tekrar normal test yap hemen çıkar büyük ihtimal
Hamilesin canım tebrikleerBunların hepsi sırayla yaptıklarım. Büyük olan erken gebelik testi ve onun başında bekledim. Birde dün gece de bugün de aynı şekilde karnım da ağırlık var sancılar var. Hani adet sancıları gibi de değil değişik. Normalde haftaya pazartesi afet olmam lazım ve çok düzenli adetim. Bakalımmmm
Teşekkür ederimm peki sizce kan vermeye nasıl gideyim yani acil den verilir miHamilesin canım tebrikleer
Evet acile gidin yaparlar 1 saat içinde öğrenirsiniz sonucuTeşekkür ederimm peki sizce kan vermeye nasıl gideyim yani acil den verilir mi
bence acile gitmeyin ben acile gittim biraz şüpheliyim 2 tane silik çizgi gördüm biri erken biri kasetti genede negatif geldi bende normal bölümden sıra alıp gidicemEvet acile gidin yaparlar 1 saat içinde öğrenirsiniz sonucu
Adet gününüz geçmişmiydibence acile gitmeyin ben acile gittim biraz şüpheliyim 2 tane silik çizgi gördüm biri erken biri kasetti genede negatif geldi bende normal bölümden sıra alıp gidicem
evetAdet gününüz geçmişmiydi
Var gibi gorunuyorBenimde 27 pikti 30 çatlama bugün ilk idrarla değil ama test yaptım bu şekilde çıktı inşallah sağlıklı bi gebelik vardır ❤
Insallah ❤Var gibi gorunuyor