Silik çizgi çıktı

Bende de karın şişkinliği ve sertliği var. Çok rahatsız ediyor inşallah suphelerimiz boşa çıkmaz

Canım benim de bu şekilde geçen ay 29 unda regl olmuştum sence bugün gidip kan vermeli miyim biraz rahatsızım o yüzden ilaç kullanmak istememiştim baktım iyice kötüleşiyorum az önce bir test yapayım negatif ise rahatça gidip ilaç yazdirayim diye düşündüm silik çizgi çıktı ne yapmalıyım

Eklentiler

• IMG_20220122_061044.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 135
Adetinin geçmesini bekle ama eğer hastaysan gidip kan verebilirsin çünkü silik de olsa çizgi çıkmış

Sabah ilk idrarla yaptım 6 aylık evliyim bu ay ilk denememiz 2 gün adetim gecikti hamileyim galiba :)

Eklentiler

• 56D1ED84-FCF1-4681-BB8B-0EDE39563745.jpeg
    140,3 KB · Görüntüleme: 101
Sabah ilk idrarla yaptım 6 aylık evliyim bu ay ilk denememiz 2 gün adetim gecikti hamileyim galiba :)
Merhaba❤yaaa evett çizgi silikte olsa bellii, kan testi yaptırabiliyorsanız yaptırın. Siteye girince karşıma sizin testiniz çıktı tanımadan mutlu oldum sizin için, Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…