Sağolasın cümlemizin bebeği sağlıkla gelsin inş Biraz silik ya ondan şüpheye düştüm.E.hamilesin.iste tebrikler :) saglikla dogsun.buyusun
Gayet belirgin, tebrikler hamilesiniz. Darısı başımıza :)Merhaba arkadaşlar. Bat'tan 1 gün sonra idrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, ondan 2 gün sonra tekrarladım yine silikti ama ilkinden biraz daha koyuydu sanki. İlk bebeğimi kaybettim, endişeliyim . Bu şekilde sonuç alıp hamile kalan var mı?
Bu arada testleri sabah ilk idrarla yapamadım, gün içinde yaptım.
Merhaba arkadaşlar. Bat'tan 1 gün sonra idrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, ondan 2 gün sonra tekrarladım yine silikti ama ilkinden biraz daha koyuydu sanki. İlk bebeğimi kaybettim, endişeliyim . Bu şekilde sonuç alıp hamile kalan var mı?
Teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıklı bebişler versinGayet belirgin, tebrikler hamilesiniz. Darısı başımıza :)
Teşekkürler canım.Hamilesin canım tebrik ederim :)
Amin canım her zaman dua ediyorum Allah hepimize versinTebrikler cnm hamilesin inss bzede nasip olur cift cizqiii
Güldürdünüz beni :) inşallah teşekkür ederim. İlkinde çok sevindim kısmet olmadı, heralde ondan temkinliyimMillet mercekle görülen cizgiye seviniyor
Daha ne kadar net olsun çizgi
Saglıkla kucagınıza alın inşallah
Teşekkür ederimGözün aydın
Tebrikler hamişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar. Bat'tan 1 gün sonra idrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, ondan 2 gün sonra tekrarladım yine silikti ama ilkinden biraz daha koyuydu sanki. İlk bebeğimi kaybettim, endişeliyim . Bu şekilde sonuç alıp hamile kalan var mı?
Tebrik ederim, hayırlı olsun. Sen de sağsalim al bebeğini inşallah. Seni çok iyi anlıyorum, bir kez kaybedince her şeyden korkuyosun. Ben de koyu bekliyordum acaba kimsayal mı dedim içimden senin gibi. Bugun doktora gidecgm bakalım ne diyecek. Rabbim nasip ettiyse hiçbir şey engel olamaz, düşünerek strese girmeyelim.Tebrikler canim hamilesin Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah bende cumartesi test yaptim cok sukur pozitifti pazar gunu sabah yine yaptim cumartesikilerden biraz silik cikti kan testimde 456,3cikti bendr son yaptigim testten supheliyim insallah kimyasal degildir ya simdi onun korkusunu yasiyorum daha once 1 kaybim var deger artmadigi gibi dustu ve dusuk oldu hakkimizda hayirlisi
tebrik ederim benim de böyle çıktı henüz yeni olduğu için zamanla koyulaşır :) Allah bağışlasın inş.Merhaba arkadaşlar. Bat'tan 1 gün sonra idrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, ondan 2 gün sonra tekrarladım yine silikti ama ilkinden biraz daha koyuydu sanki. İlk bebeğimi kaybettim, endişeliyim . Bu şekilde sonuç alıp hamile kalan var mı?
Teşekkür ederim hepimize o mutluluk nasip olur inştebrik ederim benim de böyle çıktı henüz yeni olduğu için zamanla koyulaşır :) Allah bağışlasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?