Silik çizgi bakar mısınız arkadaşlar

Sln0208

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
282
113
23
Merhaba arkadaşlar. Bat'tan 1 gün sonra idrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, ondan 2 gün sonra tekrarladım yine silikti ama ilkinden biraz daha koyuydu sanki. İlk bebeğimi kaybettim, endişeliyim . Bu şekilde sonuç alıp hamile kalan var mı?

Bu arada testleri sabah ilk idrarla yapamadım, gün içinde yaptım.

Eklentiler

• IMG_1705.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 368
  • IMG_1682.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 334
Gayet belirgin, tebrikler hamilesiniz. Darısı başımıza :)

Hamilesin canım tebrik ederim :)

Tebrikler hamişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tebrikler canim hamilesin Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah bende cumartesi test yaptim cok sukur pozitifti pazar gunu sabah yine yaptim cumartesikilerden biraz silik cikti kan testimde 456,3cikti bendr son yaptigim testten supheliyim insallah kimyasal degildir ya simdi onun korkusunu yasiyorum daha once 1 kaybim var deger artmadigi gibi dustu ve dusuk oldu hakkimizda hayirlisi

Tebrik ederim, hayırlı olsun. Sen de sağsalim al bebeğini inşallah. Seni çok iyi anlıyorum, bir kez kaybedince her şeyden korkuyosun. Ben de koyu bekliyordum acaba kimsayal mı dedim içimden senin gibi. Bugun doktora gidecgm bakalım ne diyecek. Rabbim nasip ettiyse hiçbir şey engel olamaz, düşünerek strese girmeyelim.

tebrik ederim benim de böyle çıktı henüz yeni olduğu için zamanla koyulaşır :) Allah bağışlasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…