- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Benimkilerde böyleydi banada herkes hanilesin dedi yıllar sonra ilk doğal gebelik diye havalara uctuk gittim kan verdim sonuç negatifMerhaba arkadaşlar. Bat'tan 1 gün sonra idrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, ondan 2 gün sonra tekrarladım yine silikti ama ilkinden biraz daha koyuydu sanki. İlk bebeğimi kaybettim, endişeliyim . Bu şekilde sonuç alıp hamile kalan var mı?
Bu arada testleri sabah ilk idrarla yapamadım, gün içinde yaptım.
Çok üzüldüm Allah tekrar nasip eder inşallah. Kan verdim sonucunu bekliyorum.Benimkilerde böyleydi banada herkes hanilesin dedi yıllar sonra ilk doğal gebelik diye havalara uctuk gittim kan verdim sonuç negatifkaptırma kendini arkadasım eğer kan vermediysen git hemen kan ver
İnşallah canım.umarım sen hamilesindir.benim testlere güvenim kalmadıÇok üzüldüm Allah tekrar nasip eder inşallah. Kan verdim sonucunu bekliyorum.
Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle hayırlı olsun canım sen Allah'a emanet et bebişi.Kızlarr Beta 845 çıktı 34. Gün. Keseye bakmadı bile gözükmez diye. Normal de olabilir ters bir şey de olabilir 4 gün sonra tekrar gel dedi.
Canım bebek kesin var mıdır diyorsun ? Adetime 5gün var henüz. Sevinemiyorum kesinleşmedenKızlar rica etsem yorumlar mısınız? İlk önce bembeyazdı 1-2 saat sonra bu hali aldı.
Canım bebek kesin var mıdır diyorsun ? Adetime 5gün var henüz. Sevinemiyorum kesinleşmedenTebrik ederim sorunsuzca alırsın kucağına inş
Canım bebek kesin var mıdır diyorsun ? Adetime 5gün var henüz. Sevinemiyorum kesinleşmeden(
Benimde öyleydi 1 2 saat sonra ama sonuç negatif çıktıKızlar rica etsem yorumlar mısınız? İlk önce bembeyazdı 1-2 saat sonra bu hali aldı.
Tabi bellide olmaz yinede kan tahlili yaptır canımBenimde öyleydi 1 2 saat sonra ama sonuç negatif çıktı
Gebeymişim canım çok şükürTabi bellide olmaz yinede kan tahlili yaptır canım
Dua ediyorum hepinize rabbim bu duyguyu tattırsınCanım şu çizgiyi görmek isteyen o kadar insan var ki :) hayırlı olsun inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahDua ediyorum hepinize rabbim bu duyguyu tattırsın
aminnnHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahdarısı bize aminn
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben silik çizgi çıkınca korktum açıkçası ikizlerden sonra bi daha çocuk düşünemiyorumGebeymişim canım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?