• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi bakar mısınız arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar. Bat'tan 1 gün sonra idrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, ondan 2 gün sonra tekrarladım yine silikti ama ilkinden biraz daha koyuydu sanki. İlk bebeğimi kaybettim, endişeliyim . Bu şekilde sonuç alıp hamile kalan var mı?

Bu arada testleri sabah ilk idrarla yapamadım, gün içinde yaptım.
Benimkilerde böyleydi banada herkes hanilesin dedi yıllar sonra ilk doğal gebelik diye havalara uctuk gittim kan verdim sonuç negatif:(kaptırma kendini arkadasım eğer kan vermediysen git hemen kan ver

Kızlarr Beta 845 çıktı 34. Gün. Keseye bakmadı bile gözükmez diye. Normal de olabilir ters bir şey de olabilir 4 gün sonra tekrar gel dedi.
Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle hayırlı olsun canım sen Allah'a emanet et bebişi.

Kızlar rica etsem yorumlar mısınız? İlk önce bembeyazdı 1-2 saat sonra bu hali aldı.

Eklentiler

• 8521D404-6A8F-4599-BA86-742232B8BC46.jpeg
    8521D404-6A8F-4599-BA86-742232B8BC46.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar rica etsem yorumlar mısınız? İlk önce bembeyazdı 1-2 saat sonra bu hali aldı.
Canım bebek kesin var mıdır diyorsun ? Adetime 5gün var henüz. Sevinemiyorum kesinleşmeden

Canım bebek kesin var mıdır diyorsun ? Adetime 5gün var henüz. Sevinemiyorum kesinleşmeden :KK43:(

Bence kandan beta hcg yaptır onda yüksek bir değer çıkarsa inşallah hamilesindir. Ben 2 düşük yaptığım için artık hamileliğin hiç bir aşamasında sevinemiyorum senin de içini karartmayım. İnşallah sorunsuzca geçer. Testini yaptırıp adetten sonra ultrasona görünmeni öneririm

Canım şu çizgiyi görmek isteyen o kadar insan var ki :) hayırlı olsun inşallah

Back