-
- Konu Sahibi busenur eroglu
Bilemezsin ki ya tutunamazsa uyuyamıyorum şu an ağrıdan çok gaz var karnımda çok şişkinlik var Belimin ağrısı zaten demiyorum yani kasığımın ağrısını unuttum Belimin ağrısından Yarın test vereceğim diye uyuyamıyorsun da değil miTm gel dediyse yükselir o
Yükselme ihtimali varmi yani benim 8gun oldu gecikeli testede çıktı ama kanda çıkmadıEvet bir hafta sonra tekrar yapalım dedi
Çok yenı demekki şey yapsana Happy Mom diye uygulama var ben indirdim silik cızgı çıkınca som adet tarıhımın başlangıcını girince kaç haftalık olduğunu dıyor benımkı mesela 3 hafta 4 gün dıyor ilk gebelıgımde de kullandım o uygulamayı güzel hesaplıyorVe Bak benim İşin enteresan tarafı bir sürü idrar testi yaptırdım hepsi negatif çıktı kan testi verdiğim günden önceki gün teslim ikincisi silik çıktı kan testinde de 0.6 çıktı
Evet bende heyecandan uyuyamıyorum daha günüme bugün dahıl ıkı gün varBilemezsin ki ya tutunamazsa uyuyamıyorum şu an ağrıdan çok gaz var karnımda çok şişkinlik var Belimin ağrısı zaten demiyorum yani kasığımın ağrısını unuttum Belimin ağrısından Yarın test vereceğim diye uyuyamıyorsun da değil mi
Yükselme ihtimali Senin tutunma ihtimaline bağlı dedi Eğer tutunma varsa oluyor değerin kaçtı pekiYükselme ihtimali varmi yani benim 8gun oldu gecikeli testede çıktı ama kanda çıkmadı
Bence yükselır olmasa hıc yükselmez suan önemli olan artışı güzel olmasıYükselme ihtimali varmi yani benim 8gun oldu gecikeli testede çıktı ama kanda çıkmadı
Ay benim de 5 gün var hayırlısı olsun her şeyEvet bende heyecandan uyuyamıyorum daha günüme bugün dahıl ıkı gün var
Bence yükselır olmasa hıc yükselmez suan önemli olan artışı güzel olması
İşte kan vermedimYükselme ihtimali Senin tutunma ihtimaline bağlı dedi Eğer tutunma varsa oluyor değerin kaçtı peki
Ver yarinİşte kan vermedim
Verecem yarın sabahVer yarin
Sonucu bize de söyle inşallah pozitiftir her şey gönlünüzce olsun kızlar eğer Hamile olmak istiyorsak düzenle uyku Uyumamız gerekiyor o yüzden yatalım kızlarVerecem yarın sabah
İyi geceler haberleselım hepımız için güzel olur inşSonucu bize de söyle inşallah pozitiftir her şey gönlünüzce olsun kızlar eğer Hamile olmak istiyorsak düzenle uyku Uyumamız gerekiyor o yüzden yatalım kızlar
Kızlar Bir de bir şey soracağım 1.20 ile 0.6 arasındaki fark nedirSonucu bize de söyle inşallah pozitiftir her şey gönlünüzce olsun kızlar eğer Hamile olmak istiyorsak düzenle uyku Uyumamız gerekiyor o yüzden yatalım kızlar
Ben bilmiyorum vallaKızlar Bir de bir şey soracağım 1.20 ile 0.6 arasındaki fark nedir
Değerim 0.100 ama kaç test yaptım hep silik gördün en son böyle gördüm gidip kan verdim yarin da doktora gidcem bakalım hayırlısı olsun herseyin inşallah bebisleniz sizinledirYükselme ihtimali Senin tutunma ihtimaline bağlı dedi Eğer tutunma varsa oluyor değerin kaçtı peki
Tamam canımBen bilmiyorum valla
bol bol dua edin Kimin duası kabul olur belli olmaz benim duam sizinleDeğerim 0.100 ama kaç test yaptım hep silik gördün en son böyle gördüm gidip kan verdim yarin da doktora gidcem bakalım hayırlısı olsun herseyin inşallah bebisleniz sizinledir
Ama benim hiç çıkmadı sıfırdı Yükselme ihtimali varmıBence yükselır olmasa hıc yükselmez suan önemli olan artışı güzel olması
Çok teşekkür ederim Allahim hepimizi mucizeleriyle karşılaştırsın inşallah görüyorsunuz degilmi diyorlar kuruma çizgisi gri olur bu bilginiz pembe üzüldüm negatifi gorunceTamam canım
bol bol dua edin Kimin duası kabul olur belli olmaz benim duam sizinle