- Konu Sahibi busenur eroglu
benim Sen yarın Kan Ver ona göre baksınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim Sen yarın Kan Ver ona göre baksınlar
İhtimal olabilir rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsinBenim de karnımda çok şey var Böyle ağrı gaz sıkışıyor karın şişkinliğim var kasık ağrım var belim çok ağrıyor Dün test yaptırdım kan testi Adetime 5 gün var Beta değerim 0.6 idi acaba yükselir mi bir haftada yumurtlama dönemlerinde çok dikkat ederek ilişkiye girdim ya hesapta bir gebelik inşallah hamileyimdir Sizce Hamile miyim kızlar
Bende verdım kan 3 gıbı çıkacak sonuç inş güzel haberler alırım az önce iki tane gebelık testi yaptım silik çıktı çok sılıkte değil ama bakalım kanda nasıl çıkacak
Hayırlı olsun canım benim inşallah guzel artar gecikmenin kaçıncı günüKızlar çıktı sonucum
Gecıkme yok 2 var reglHayırlı olsun canım benim inşallah guzel artar gecikmenin kaçıncı günü
Askim çok sevindimGecıkme yok 2 var regl
Gecıkme yok kuzum 2 gün var reglHayırlı olsun canım benim inşallah guzel artar gecikmenin kaçıncı günü
Sağol canım normal mi acaba Bta hcg pekı ben ne kadarlık hamileyim çözemedim deAskim çok sevindim
Benim de 4 gün var belirti olarak karın ağrısı bulantı ve şişlik var test yapmaya korkuyorumBiraz fazla şey yapıyoruz sabırsızlanıyoruz ama ben gününde yapacaktım Aslında Neredeyse her gün test veriyorum biraz beklemeyi tercih ediyorum ben de ama inşallah olur canım benim
Hayırlı olsun canım herşey için sağlıkla alırsın kucağına inşallahGecıkme yok kuzum 2 gün var regl
çokkk sevindimmm :) benim de 2 günüm var reglime. 24 temmuzda kan verdim 37.1 çıktı. bugün tekrardan vericemKızlar çıktı sonucum
Kızlar reglime daha 4 gün var İki kere idrar testi yaptım silik çizgi çıkıyor İkisinde de öncekini 3 gün önce yaptım ikinciyi de bugün yaptım Yine silik çizgi çıkıyor Bir hafta sonra kan testi ver dedi ama ben dayanamayıp bir daha test yaptırdımGecıkme yok kuzum 2 gün var regl
Ben gıttım doktora 4 buçuk haftalık hamilesin dedi haftaya perşembe gene kontrole gel dedi banada sende durumlar neKızlar reglime daha 4 gün var İki kere idrar testi yaptım silik çizgi çıkıyor İkisinde de öncekini 3 gün önce yaptım ikinciyi de bugün yaptım Yine silik çizgi çıkıyor Bir hafta sonra kan testi ver dedi ama ben dayanamayıp bir daha test yaptırdım
Bende gitim yeni eve geldim baktı doktor bu sefer 0.1cikti negatif yani adet söktürücü verdi adetin 2 günü gel dediBen gıttım doktora 4 buçuk haftalık hamilesin dedi haftaya perşembe gene kontrole gel dedi banada sende durumlar ne
Benımkı 148 çıktı ya haftaya perşembe gel dedi beta hcg normal o zaman demı düşük olsaydı ıkı günde bir çağırır kontrol ederdiçokkk sevindimmm :) benim de 2 günüm var reglime. 24 temmuzda kan verdim 37.1 çıktı. bugün tekrardan vericem