- 25 Temmuz 2024
- 152
- 22
- 24
- Konu Sahibi busenur eroglu
Benimde oyle oldu hemen silik cizgi olustu ama kanda 0 cikti belkide cok yenidirKuruma olacağını sanmıyorum ama 1 dk içinde çıktı ama teşekkür ederim yinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde oyle oldu hemen silik cizgi olustu ama kanda 0 cikti belkide cok yenidirKuruma olacağını sanmıyorum ama 1 dk içinde çıktı ama teşekkür ederim yinede
Ee pekı sonra çıktımı kanda bende yarın gidecem kan vermeyeBenimde oyle oldu hemen silik cizgi olustu ama kanda 0 cikti belkide cok yenidir
Bütün Belırtıler var ama bende göğsüme dokununca ağrı mide bulantısı beyaz akıntıBenimde oyle oldu hemen silik cizgi olustu ama kanda 0 cikti belkide cok yenidir
Bende de var aynilari gogus damarlarim cok belirgin oldu kasiklarimda ara ara sanci oluyorBütün Belırtıler var ama bende göğsüme dokununca ağrı mide bulantısı beyaz akıntı
Bugun verdim kan iste 0 cikti belki cok yenidir ilerleyen zamanlarda tekrar kan vermeyi dusunuyorumEe pekı sonra çıktımı kanda bende yarın gidecem kan vermeye
Hayırlısı bakalım bende yarın verecemBugun verdim kan iste 0 cikti belki cok yenidir ilerleyen zamanlarda tekrar kan vermeyi dusunuyorum
Benim de karnımda çok şey var Böyle ağrı gaz sıkışıyor karın şişkinliğim var kasık ağrım var belim çok ağrıyor Dün test yaptırdım kan testi Adetime 5 gün var Beta değerim 0.6 idi acaba yükselir mi bir haftada yumurtlama dönemlerinde çok dikkat ederek ilişkiye girdim ya hesapta bir gebelik inşallah hamileyimdir Sizce Hamile miyim kızlarBenimde oyle oldu hemen silik cizgi olustu ama kanda 0 cikti belkide cok yenidir
Ne olur cevap verin çok heyecanliyimBenim de karnımda çok şey var Böyle ağrı gaz sıkışıyor karın şişkinliğim var kasık ağrım var belim çok ağrıyor Dün test yaptırdım kan testi Adetime 5 gün var Beta değerim 0.6 idi acaba yükselir mi bir haftada yumurtlama dönemlerinde çok dikkat ederek ilişkiye girdim ya hesapta bir gebelik inşallah hamileyimdir Sizce Hamile miyim kızlar
Yükselir canım benceBenim de karnımda çok şey var Böyle ağrı gaz sıkışıyor karın şişkinliğim var kasık ağrım var belim çok ağrıyor Dün test yaptırdım kan testi Adetime 5 gün var Beta değerim 0.6 idi acaba yükselir mi bir haftada yumurtlama dönemlerinde çok dikkat ederek ilişkiye girdim ya hesapta bir gebelik inşallah hamileyimdir Sizce Hamile miyim kızlar
Ay inşallah şuan uyuyamıyorum gaz sıkışması bel ağrısı kasik agriisi maf ediyor bi an önce günüm gelsene test yapsam kalbim sıkışıyorYükselir canım bence
Ne kadar var gününe ben 4 gün kala yaptım silik çıktı ikiside yarın sabahda kan verecemAy inşallah şuan uyuyamıyorum gaz sıkışması bel ağrısı kasik agriisi maf ediyor bi an önce günüm gelsene test yapsam kalbim sıkışıyor
5 gün var kanda 0.6 çıktı önceleri 0.1 falandiNe kadar var gününe ben 4 gün kala yaptım silik çıktı ikiside yarın sabahda kan verecem
Daha dün verdim işte 0.6di canim haber et ne olursun sende5 gün var kanda 0.6 çıktı önceleri 0.1 falandi
Yükseliyor o bence sıkıntı etme canım bende çok heyecanlıyım yarın kan verecem hem korkuyorum hem heyecanlıyım5 gün var kanda 0.6 çıktı önceleri 0.1 falandi
Yükseliyor o bence sıkıntı etme canım bende çok heyecanlıyım yarın kan verecem hem korkuyorum hem heyecanlıyı
0 6 çıkınca doktor ne dedi bidaha gel felan dedımıBiraz fazla şey yapıyoruz sabırsızlanıyoruz ama ben gününde yapacaktım Aslında Neredeyse her gün test veriyorum biraz beklemeyi tercih ediyorum ben de ama inşallah olur canım benim
Evet bir hafta sonra tekrar yapalım dedi0 6 çıkınca doktor ne dedi bidaha gel felan dedımı
Ve Bak benim İşin enteresan tarafı bir sürü idrar testi yaptırdım hepsi negatif çıktı kan testi verdiğim günden önceki gün teslim ikincisi silik çıktı kan testinde de 0.6 çıktıEvet bir hafta sonra tekrar yapalım dedi
Tm gel dediyse yükselir oEvet bir hafta sonra tekrar yapalım dedi