- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.961
Bana. Ne desen haklısın bu hafta menü paylaşacağım@AsVi1114krizantem3 M Melek1450 s i d e l y a serraz kızlar bu hafta çok sessiz kalmamanızı diliyorum. Özletmeyin! Herkese
Ben yapmıştım sabit 74.5Canlar!
İlk sayfaya bakın, eğer kilo bildirimi yaptınız da eklememişsem hem beni affedin, hem de tekrar yazın ki hemen ekleyeyim.
Insallh kuzum yaa insallahSelam kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirdim spor ve az çok internetim olmadığından bağlanamadim
EMELinEMELi ne güzel her hafta eksidesin listeleri TM uyguladığın kaçamak yapmadığın için beklenti daha fazla oluyor sanırım darısı çabucak yedili rkmlra olsun
goldenheart sağol usenmeden uzun uzun yazmışsın şimdi eceyi takibe alicam bende çörek otunun çok şifalı olduğunu duymuştum denemek isterim ayrıca çok sevindim 70i gormene hemde umutlandım kendim için sende 74 le baslamissin bak ne güzel ben hâlâ yerimde sayıyorum
Canım çok iyi anlıyorum seni. İnsan bazen durduramıyor kendini. Kendini suçlama hiç birsey olmadı önemli olan kaçamak yaptım deyip umutsuzluğa düşmemek ve yola devam etmek sen de bunu başarırsın.Biliyosunuz cumartesi bir güzel 70.4 geldim (74.9 ile başlamıştım) bu gazla cumartesimi harika geçirdim. Öğlen bol salata yedim ve akşam kına vardı ne pastaya ne kuruyemişe elimi sürmedim, eve gelince 1 adet kakaokulu muz yaptım yeşil çay içtim, abartmadım hiç.
Ama Pazar günü eski obez ben geri döndü
BİM'in kepekli ekmek sandviçi var ya dün ondan 3 tane yedim!!!!!
Fıstık ezmesi yedim!
Semerimden boşanmışçasına yedim!
Akşam çocuklarla iki mini nogger yedim..
Onlar da iki tane yedi ben de! mini tini ne farkeder avuç kadardı ama çook nefistiiii
Arada kafayı mı yiyor insan???
Neyse her gün yemektense arada böyle öküzleşeceksem iyi.. (ne olur ne olur affedin böyle yazmamı ama böyle hissediyorum)
LAKİN!
BU SABAH!!
Hey dostum dün yedin tamam delirdin ama şimdiDUR ORADA
BU Sabah 2 ceviz 1 kırmızı çiğ biber 5 mini çeri domates 2 kk beyaz peynir
Sen de yaparsın Melekcim kendine güven emin ol yaparsınSelam kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirdim spor ve az çok internetim olmadığından bağlanamadim
EMELinEMELi ne güzel her hafta eksidesin listeleri TM uyguladığın kaçamak yapmadığın için beklenti daha fazla oluyor sanırım darısı çabucak yedili rkmlra olsun
goldenheart sağol usenmeden uzun uzun yazmışsın şimdi eceyi takibe alicam bende çörek otunun çok şifalı olduğunu duymuştum denemek isterim ayrıca çok sevindim 70i gormene hemde umutlandım kendim için sende 74 le baslamissin bak ne güzel ben hâlâ yerimde sayıyorum
Selam kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirdim spor ve az çok internetim olmadığından bağlanamadim
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 58.0
Bu hafta : 57.7
Gayet mutluyum. Geçirdiğim haftaya göre iyi bı sonuç. Bu hafta daha dikkatli ve aktif olacağım inşallah
Canım çok iyi anlıyorum seni. İnsan bazen durduramıyor kendini. Kendini suçlama hiç birsey olmadı önemli olan kaçamak yaptım deyip umutsuzluğa düşmemek ve yola devam etmek sen de bunu başarırsın.
Ben de bu hafta pek aktif olamadım haklısın. Bu hafta aranızda olacağım :))
İnşallah bu tartı gününde 73 ucundan da olsa gösterir kendini dun eşim yemeğe çıkalım dedi önce bir hakedeyim eksiye geçeyim öğle saati olur dedim bende yiyince gerçekten o kadar yiyorum ki hani eşimden utanıp gizli yiyorum taabi herzaman değil bir gün oluyor öyle kontrolden çıkıyorum ki bu açlık falan değil
Ayy inşallah yaa gerçekten çok güzel :))Mükemmel! 57 kilo olmak güzel değil mi Sidelyacığım?
:)
Darısı bizeee
Aynen öyle kraliçem. Yemiyor değiliz karnımız da doyuyor. Sadece sağlıksız yiyeceklerle nefsimizi doyurmuyoruz :)))Sidelyacığımmm çok teşekkürler desteğin için. Ve inan ki ben de aynı senin gibi düşünüyorumBırakmak yok! Her gün yemek yok! Ayrıca yemediğim için asla mutsuz da değilim, cevizimi, ölçülü ekmeğimi, salatamı, etimi, yoğurdumu büyük keyifle yiyorum, bitki çaylarımı keyifle içiyorum veee kilo veriyorum! yemediğim için diyince yanlış anlaşılmasın gayet de yiyorum vallahi. sanırım bu günlükte buluşan bizler bu görüşte birleştik ve bu yoldan yürüyoruz.
MaşallahKilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 58.0
Bu hafta : 57.7
Gayet mutluyum. Geçirdiğim haftaya göre iyi bı sonuç. Bu hafta daha dikkatli ve aktif olacağım inşallah
Desteğin için sağol gerçekten insan istese yapar tam anlamıyla istememek mi yoksa fazla iradesizlik mı bilmiyorumSen de yaparsın Melekcim kendine güven emin ol yaparsın
Desteğin için sağol gerçekten insan istese yapar tam anlamıyla istememek mi yoksa fazla iradesizlik mı bilmiyorum
Hedefim 55ti fakat artık vazgeçtim diyetisyenim de şuan gayet ideal olduğumu söyledi. Bu hafta son haftam kaç olursam o :)) haftaya korumaya geçeceğim inşallahMaşallah57 kilosun ve diyet yapıyorsun hedefin kc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?