• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Selam kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirdim spor ve az çok internetim olmadığından bağlanamadim
EMELinEMELi EMELinEMELi ne güzel her hafta eksidesin listeleri TM uyguladığın kaçamak yapmadığın için beklenti daha fazla oluyor sanırım darısı çabucak yedili rkmlra olsun
goldenheart goldenheart sağol usenmeden uzun uzun yazmışsın şimdi eceyi takibe alicam bende çörek otunun çok şifalı olduğunu duymuştum denemek isterim ayrıca çok sevindim 70i gormene hemde umutlandım kendim için sende 74 le baslamissin bak ne güzel ben hâlâ yerimde sayıyorum

Selam kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirdim spor ve az çok internetim olmadığından bağlanamadim
EMELinEMELi EMELinEMELi ne güzel her hafta eksidesin listeleri TM uyguladığın kaçamak yapmadığın için beklenti daha fazla oluyor sanırım darısı çabucak yedili rkmlra olsun
goldenheart goldenheart sağol usenmeden uzun uzun yazmışsın şimdi eceyi takibe alicam bende çörek otunun çok şifalı olduğunu duymuştum denemek isterim ayrıca çok sevindim 70i gormene hemde umutlandım kendim için sende 74 le baslamissin bak ne güzel ben hâlâ yerimde sayıyorum
Insallh kuzum yaa insallah

Biliyosunuz cumartesi bir güzel 70.4 geldim (74.9 ile başlamıştım) bu gazla cumartesimi harika geçirdim. Öğlen bol salata yedim ve akşam kına vardı ne pastaya ne kuruyemişe elimi sürmedim, eve gelince 1 adet kakaokulu muz yaptım yeşil çay içtim, abartmadım hiç.

Ama Pazar günü eski obez ben geri döndü :mad:
BİM'in kepekli ekmek sandviçi var ya dün ondan 3 tane yedim!!!!!
Fıstık ezmesi yedim! :KK42:
Semerimden boşanmışçasına yedim!
:rolleyes:
Akşam çocuklarla iki mini nogger yedim..
Onlar da iki tane yedi ben de! mini tini ne farkeder avuç kadardı ama çook nefistiiii :mad:

Arada kafayı mı yiyor insan???

Neyse her gün yemektense arada böyle öküzleşeceksem iyi.. (ne olur ne olur affedin böyle yazmamı ama böyle hissediyorum)
LAKİN!
BU SABAH!! :super:
Hey dostum dün yedin tamam delirdin ama şimdi :super:DUR ORADA:KK20:

BU Sabah 2 ceviz 1 kırmızı çiğ biber 5 mini çeri domates 2 kk beyaz peynir
Canım çok iyi anlıyorum seni. İnsan bazen durduramıyor kendini. Kendini suçlama hiç birsey olmadı önemli olan kaçamak yaptım deyip umutsuzluğa düşmemek ve yola devam etmek sen de bunu başarırsın.
Ben de bu hafta pek aktif olamadım haklısın. Bu hafta aranızda olacağım :))

Sen de yaparsın Melekcim kendine güven emin ol yaparsın

ne demek arkadaşım, seve seve yardımcı olurum ;) yerinde syaman da çabalama göstergesi, malum bizler bu kiloları "iyi yiyerek" alan kişileriz, artık eksiye geç ama :KK76: zaman kaybetme daha fazla :KK36:

Canım çok iyi anlıyorum seni. İnsan bazen durduramıyor kendini. Kendini suçlama hiç birsey olmadı önemli olan kaçamak yaptım deyip umutsuzluğa düşmemek ve yola devam etmek sen de bunu başarırsın.
Ben de bu hafta pek aktif olamadım haklısın. Bu hafta aranızda olacağım :))

Sidelyacığımmm çok teşekkürler desteğin için. Ve inan ki ben de aynı senin gibi düşünüyorum :KK66: Bırakmak yok! Her gün yemek yok! Ayrıca yemediğim için asla mutsuz da değilim, cevizimi, ölçülü ekmeğimi, salatamı, etimi, yoğurdumu büyük keyifle yiyorum, bitki çaylarımı keyifle içiyorum veee kilo veriyorum! yemediğim için diyince yanlış anlaşılmasın gayet de yiyorum vallahi. sanırım bu günlükte buluşan bizler bu görüşte birleştik ve bu yoldan yürüyoruz.

M Melek1450 ne demek arkadaşım, seve seve yardımcı olurum :KK66: yerinde sayman da çabalama göstergesi, malum bizler bu kiloları "iyi yiyerek" alan kişileriz, artık eksiye geç ama :KK76: zaman kaybetme daha fazla Hoppa
İnşallah bu tartı gününde 73 ucundan da olsa gösterir kendini dun eşim yemeğe çıkalım dedi önce bir hakedeyim eksiye geçeyim öğle saati olur dedim bende yiyince gerçekten o kadar yiyorum ki hani eşimden utanıp gizli yiyorum taabi herzaman değil bir gün oluyor öyle kontrolden çıkıyorum ki bu açlık falan değil

Mükemmel! 57 kilo olmak güzel değil mi Sidelyacığım?
:)
Darısı bizeee :KK66:
Ayy inşallah yaa gerçekten çok güzel :))

Sidelyacığımmm çok teşekkürler desteğin için. Ve inan ki ben de aynı senin gibi düşünüyorum :KK66: Bırakmak yok! Her gün yemek yok! Ayrıca yemediğim için asla mutsuz da değilim, cevizimi, ölçülü ekmeğimi, salatamı, etimi, yoğurdumu büyük keyifle yiyorum, bitki çaylarımı keyifle içiyorum veee kilo veriyorum! yemediğim için diyince yanlış anlaşılmasın gayet de yiyorum vallahi. sanırım bu günlükte buluşan bizler bu görüşte birleştik ve bu yoldan yürüyoruz.
Aynen öyle kraliçem. Yemiyor değiliz karnımız da doyuyor. Sadece sağlıksız yiyeceklerle nefsimizi doyurmuyoruz :)))

Desteğin için sağol gerçekten insan istese yapar tam anlamıyla istememek mi yoksa fazla iradesizlik mı bilmiyorum

Benim gözlemim şu;
Ağız tadımız değişik bitanem,
Unlu yağlı tuzlu şekerli ağızda dağılan lezzeti seviyoruz,
Bence bizim gibi kilosu olanlar yedikçe yiyen, yedikçe ağırlaşan, hayatında salata ve sebze az olanlar.

Canlarim selam bugun okul biraz yogundu cetrefilli bazi durumlari cozmek zorunda kaldim dolayisiyle tel i elime alamadim simdilik menum
Sabah 1 kase nesfit sutlu tarcinli
Ogle 1 kucuk dilim ispanakli borek ben yapmistim az yagli cis ama yemegim yoktu
Ara 1 adet serce parmagim kadar cikolata cetrefillilerle ugrasirken elime verildi o an yemis bulundum
Aksam salata veya yogurtlu bisey dusunuyorum sadece haslana sebze tarzi insallah baska yemem

Back