- Konu Sahibi goldenheart
- #1.921
Guzel olursa yapin kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canim. Nasilsin? Arti degilsin en azindan hadi kaldigin yerden devam etSelam kizlar kilom sabit 74.5 telefon aldım şükür ama hiç elime almaya fırsat bulamadim iki kez diyetisten den randevu aldım gidemedim yatili misafirm vardi kaç gündür çok yoruldum dolabımda hicbise klmadi alışveriş temizlik yapıp asilmm lazım bu arada geçmişi okumadım telefon elim alisik değil zor yazıyorum liste dışı kalmadım değil mı aktif olmadığım için
Evet canım haber vermiştin inşallah kopukluk olmadan devam ederiz hepimiz. Senin sonucun p.tesi miydi Sidelyacığım, bebişin nasıl? sen nasılsın?Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür netim yoktu bir de söylemiştim ugrayamayacağımı zaten. Hepinizi tebrik ederim kilolar yavaş yavaş çıkıyor hayatımızdan inşallah.
Ben de bu akşam yazacağım menümü.
Evet canım haber vermiştin inşallah kopukluk olmadan devam ederiz hepimiz. Senin sonucun p.tesi miydi Sidelyacığım, bebişin nasıl? sen nasılsın?Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür netim yoktu bir de söylemiştim ugrayamayacağımı zaten. Hepinizi tebrik ederim kilolar yavaş yavaş çıkıyor hayatımızdan inşallah.
Ben de bu akşam yazacağım menümü.
Tabii ki kalmadın.. hoşgeldin canım.Selam kizlar kilom sabit 74.5 telefon aldım şükür ama hiç elime almaya fırsat bulamadim iki kez diyetisten den randevu aldım gidemedim yatili misafirm vardi kaç gündür çok yoruldum dolabımda hicbise klmadi alışveriş temizlik yapıp asilmm lazım bu arada geçmişi okumadım telefon elim alisik değil zor yazıyorum liste dışı kalmadım değil mı aktif olmadığım için
Gayet güzel Emelciğim. Bundan iyisi can sağlığı tebrikler.Menumu yazayim
... MENUM...
SABAH (07.30)
1.5 dlm ç. Ekmegi
1 kkb peynir
1h.yumurta
2 zeytin
Marol
ARA (10.40)
1sb sut
1elma
ÖĞLE (13.30)
2 sahanda yumurta
2kkb peynir
2dlm çavdar ekmegi
Salatalik
ARA (16.00)
1elma
AKSAM (19.10)
2 yk et haslama
2 yk kepekli bulgur pilavi
Salata
1 sb ayran
SU 2.8
Cok iyiiiSabah çörekotu yağı ve ılık su
9.30 salatalık domates dereotu 2 kk. Tulum peyniri ve bir dilim tb ekmeği
Ara kahve
11.00 tempolu 40 dk yürüyüş
12.00 soda
12.30 ayran
13.30 salata cacık 3 köfte
15.00 sütlü nescafe çocuklara sabah yaptığım kurabiyeden 1 tane yedim
18.30 akşam yemeğim 1 muz 9 çiğ badem
20.00 mate çayı
su 2 lt
Kendimce şahane bir gündü gurur duyuyorum
Maşallah emel düzenli menülere devam iyim sen nasılsınMenumu yazayim
... MENUM...
SABAH (07.30)
1.5 dlm ç. Ekmegi
1 kkb peynir
1h.yumurta
2 zeytin
Marol
ARA (10.40)
1sb sut
1elma
ÖĞLE (13.30)
2 sahanda yumurta
2kkb peynir
2dlm çavdar ekmegi
Salatalik
ARA (16.00)
1elma
AKSAM (19.10)
2 yk et haslama
Salata
1 sb ayran
SU 2.8
Maşallah çok güzel bir gün hemde tartı günü deyip gevseme de yok bu çörek otu yağıni fkn eczaneden mı aliyorsun sanki a101 de gözüme çarptı yanılıyor da olabilirimSabah çörekotu yağı ve ılık su
9.30 salatalık domates dereotu 2 kk. Tulum peyniri ve bir dilim tb ekmeği
Ara kahve
11.00 tempolu 40 dk yürüyüş
12.00 soda
12.30 ayran
13.30 salata cacık 3 köfte
15.00 sütlü nescafe çocuklara sabah yaptığım kurabiyeden 1 tane yedim
18.30 akşam yemeğim 1 muz 9 çiğ badem
20.00 mate çayı
su 2 lt
Kendimce şahane bir gündü gurur duyuyorum
Evet canım pzt yapacağım bildirimimi. Daha iyiyiz, daha da iyi olacağız inşallah. Emme konusunda çok ısrarcı olmuyor artık. Fakat huyu çok değişti sürekli karşı geliyor hiçbir dediğimizi kabul etmiyor. Teşekkür ederim düşünüp sorduğun için kraliçemm.Evet canım haber vermiştin inşallah kopukluk olmadan devam ederiz hepimiz. Senin sonucun p.tesi miydi Sidelyacığım, bebişin nasıl? sen nasılsın?
Çok güzel menü canım. Emelcigim merak ettiğim birşey var. Suyun hep 2,8 lt oluyor. Neden acaba :)Menumu yazayim
... MENUM...
SABAH (07.30)
1.5 dlm ç. Ekmegi
1 kkb peynir
1h.yumurta
2 zeytin
Marol
ARA (10.40)
1sb sut
1elma
ÖĞLE (13.30)
2 sahanda yumurta
2kkb peynir
2dlm çavdar ekmegi
Salatalik
ARA (16.00)
1elma
AKSAM (19.10)
2 yk et haslama
Salata
1 sb ayran
SU 2.8
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin fatmam.Kızlar mesajlarınızı okuyamadım migrenim şiddetlendi. Bu gün 3 gün oldu geçmiyor bi turlu menü yazayım
Sabah 10.00
1 kase dinden kalan ayran detoksu ziyan olmasın dedim
Öğle 13.00
3yk yoğurt 1 kivi 1 ceviz 2yk yulaf
Ara 16.00
1 avuç beyaz leblebi
19.00 1 dilim ekmek 1 tabak et sote salata 1 bardak ayran
Spor yok su 1 litre
Kızlar mesajlarınızı okuyamadım migrenim şiddetlendi. Bu gün 3 gün oldu geçmiyor bi turlu menü yazayım
Sabah 10.00
1 kase dinden kalan ayran detoksu ziyan olmasın dedim
Öğle 13.00
3yk yoğurt 1 kivi 1 ceviz 2yk yulaf
Ara 16.00
1 avuç beyaz leblebi
19.00 1 dilim ekmek 1 tabak et sote salata 1 bardak ayran
Spor yok su 1 litre