- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.981
Ben bilmiyorum ama canım hani sen detoks falan yapmayacaktın artık yediklerini kısacaktınBu arada arkadasim hurma yogurt diyetine baslamis 3 gunluk bileniniz var mi bu diyeti
Ne güzel ama korumak da kilo vermek kdr önemli hatta zor tecrube edinmiş bulundumHedefim 55ti fakat artık vazgeçtim diyetisyenim de şuan gayet ideal olduğumu söyledi. Bu hafta son haftam kaç olursam o :)) haftaya korumaya geçeceğim inşallah
Selam kızlar menüm
10.30 1yumurta has.1 kk peynir
12.30 2 kaşık taze fasulye 1 kaşık yoğurt
16.00 1levrek salata yeşillik
18.00 tuzsuz yerfıstığı 1avuc belki daha fazla olabilir
2 lt su 45 dk yürüyüş tempolu aksamda çay su devam ederim
Günaydın kızlar ben geldim. Spor yapamadım günlerdir kaçamak ise 1 gün yaptım sadece o 1 gün bana tartıda 68 i gösterdiyani 3 haftalık çaba boşa gitti. Bugün diyetisyen kontrolü var saat 16.00 da. Bakalım o ne diyecek. Akşam için genelde sebze veriyor listeme. Bende hergün lahana çorbası içmeye karar verdim sonuçta o da sebze tadı biraz kötü ama oh olsun bana cezalıyım
Sağol kraliçem hafta sonu da aynıydi devam inşallahBence çok güzel menün canım. Bu yolda yürümeye devam!
Selam Fatma bence arada kaçamak yapıp metoyu da şaşırtmak lazım o kilo sayma hemen gider hergun içip kendine eziyet etme ben daha önce denedim detoks olarak kısa süreli olabilir ama daha fazlası zorGünaydın kızlar ben geldim. Spor yapamadım günlerdir kaçamak ise 1 gün yaptım sadece o 1 gün bana tartıda 68 i gösterdiyani 3 haftalık çaba boşa gitti. Bugün diyetisyen kontrolü var saat 16.00 da. Bakalım o ne diyecek. Akşam için genelde sebze veriyor listeme. Bende hergün lahana çorbası içmeye karar verdim sonuçta o da sebze tadı biraz kötü ama oh olsun bana cezalıyım
Maşallah balık ne kadar az yemişsin ben 30 dk yapınca bitiyorum zumba daDünün menüsü
Sabah sirkeli su
Kahvaltı
1 dilim yarım yağlı peynir+ çörekotu
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domatesli, dereotu
Ara
1 portakal
Beyaz çay
Öğle
Çeyrek alabalık
Ara
1 çb beyaz leblebi
1 bardak ayran
Akşam
5 yk bulgurlu ıspanak yemeği
3 yk yoğurt+ keten tohumu
2,8 lt su 40 dk zumba
Evet bayağı yoruyor zumba. Aslında öğle yemeğinde balık yemeyecektim, oğlum yedi ondan kalanı canım çekti yedim. Baktım kendimi aç hissetmiyorum başka birşey yemedim.Maşallah balık ne kadar az yemişsin ben 30 dk yapınca bitiyorum zumba da
Dünün menüsü
Sabah sirkeli su
Kahvaltı
1 dilim yarım yağlı peynir+ çörekotu
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domatesli, dereotu
HARİKA!!!
Ara
1 portakal
Beyaz çay
HARİKA!!!
Öğle
Çeyrek alabalık
ÇOK AZZZZ!
Ara
1 çb beyaz leblebi
1 bardak ayran
GÜZELLL!
Akşam
5 yk bulgurlu ıspanak yemeği
3 yk yoğurt+ keten tohumu
MİKTARLAR ŞAHANE! GÜZELLLL!
2,8 lt su 40 dk zumba HARİKA!!!
Maşallah balık ne kadar az yemişsin ben 30 dk yapınca bitiyorum zumba da
Evet bayağı yoruyor zumba. Aslında öğle yemeğinde balık yemeyecektim, oğlum yedi ondan kalanı canım çekti yedim. Baktım kendimi aç hissetmiyorum başka birşey yemedim.
Bu arada arkadasim hurma yogurt diyetine baslamis 3 gunluk bileniniz var mi bu diyeti
Sağol canım hosbuldukHoşgeldinnnn..
Tekrar geçmiş olsun canım
Tüm gün içmeyeceğim canım aksam sebze yemeği yerine onu yiyeceğim yaninda yine ne verirse onu da yiyeceğim detoks yapmıyorum yani. Sağol tavsiyen içinSelam Fatma bence arada kaçamak yapıp metoyu da şaşırtmak lazım o kilo sayma hemen gider hergun içip kendine eziyet etme ben daha önce denedim detoks olarak kısa süreli olabilir ama daha fazlası zor
Sağol canım hosbulduk
Tüm gün içmeyeceğim canım aksam sebze yemeği yerine onu yiyeceğim yaninda yine ne verirse onu da yiyeceğim detoks yapmıyorum yani. Sağol tavsiyen için[/QUOTE
Tüm gün icmeyecegini anladım zaten ama hergun içeceksin ya ondan dedim detoks olmadığını da anladım detoks olarak yapılabilir demek istedim tabi ki tercih senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?