Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Maşallah çok güzel bir gün hemde tartı günü deyip gevseme de yok bu çörek otu yağıni fkn eczaneden mı aliyorsun sanki a101 de gözüme çarptı yanılıyor da olabilirim

Melekciğim, ben 40 kilo nasıl gider'i instagramdan takip etmeye başladım. Her ne kadar şöyle böyle diye eleştirenler varsa da Ece benim kabulümdür, hem çok doğal bir kız hem de başarmış.. hep azimli hep inançlı, çocuğuyla felan çektiği videolar çok samimi geldi yoksa takipçisi olmaz uzaktan izlerdim ama benim takdirimi kazandı takipçisi oldum.
Ece çörekotu yağı içiyordu sabahları DİYETİSYENİ vermiş, sonra tesadüf babama söyledim iyimiş ç.otu yağı diye aaa baktım benim gözümün nuru canım babacığım da içiyormuş, satan adam "ölüm dışında her şeye deva" demiş. Bu yağ zayıflatmıyor, ama şifası ile güç kuvvet sağlık veriyor (inşallah!) Sonra ece aspir yağına başladı. Haftada 4 gün çörekotu 3 gün aspir yağı bir çay kş. içiyordu. Ben de şu an aynını yapıyorum. Ben de onun aldığı yerden atışeri marketten internetten sipariş ettim. 30 TL felan tutuyor. Çörekotunu aylarca acımsı içmiş, burayı sonradan keşfetmiş tadı hakikaten güzel, soğuksıkım dedikleri şey ile yapılmış.
Not. Aspir yağının yağ yakıma etkili olduğu bilinmekte. Tabii ki uygun spor ve diyetle

Gayet güzel bir menü de senden geldi.. tebrikler arkadaşım!

Sabret canım. Ya sabır! Sancılı bir süreçse de geçecek inanıyorum. Miss kokusunu çek içine kuzuşunun bu günler geri gelmiyor. Galiba 2 yaş sendromu diye bişi vardı ama bu konuda okumaya çalış.

Kızlaaar ne diycem!

Ben dün sabah 71.0'dim ya

Bu sabah 70.4 geldim!
ama hata yok eminim çünkü dün akşam da meyve ve çiğ bademle akşam yemeği yiyip bol su spor ve akşam da bitki çayımı içtiğim için zaten hissediyordum hafifliği. Dün gece yatarken tartıldım 71.0 dım, sabah uyandığımda 70'i göreceğimi tahmin ettim.
İki gündür de 11'de uyuyorum. Dinlenme kısmını da tamamladım. Şımarmak yok! Cumaya neler olacak vücudumda gözlemleyelim bakalım.

Evet ben de öyle düşünüyorum. Biraz da ayrılığın getirmiş olduğu bir hırçınlık da olabilir diyorum. Bool bol vakit geçirmeye çalışıyorum.
Bravoooo kraliçemmm zaten dünkü menün çok güzeldi. Böyle bir sonuç bal kaymak oldu. Tebrik ederim.

Mrb kizlar biz esimle haftasonu nevsehire gittik ondan gelemedim

Sanirim kilomuda yazmadim
Gecen hafta 90.3
Guncel 89.7
Fark 600 gr

Reglimi atlatmis ve cok iyi mebuler vermeme ragmen cok az gitmis ve ben gercekten uzulmeye basladim

Hafta sonu tatilde kacti bunu da itiraf edyim.

Ç

Çok güzel menü canım. Emelcigim merak ettiğim birşey var. Suyun hep 2,8 lt oluyor. Neden acaba :)
Bir de öğle yemeğinde yumurtayı diyetisyenin mi verdi ?

Canim suyum 2.8 icmem gereken dyt nin verdigi iciyorum da tam olarak

Yumurtada degisim listem var ogunde yazdiklari i yapamazsam degisim listesinden o yiyecege uygun besinlerle degisim yapiyorum

boy=1.72
kilo=71
yaş=18
merhaba buraya yeni üye oldum yarın diyete başlayacagım her hafta buraya sonuç yazmak istiyorum 1.72 boy 70-71 kilodayım gönül ister ki 52 kilo olmak ama şimdilik ilk hedefim bir ayda 64 kilo olmak umarım herkes istediği kiloya en kısa zamanda ulaşır. bir hafta sonra 68 olurum inşallah :/ zaten ilk hafta ödem mödem atıldığı için daha çok veriliyormuş bir de benim gibi kilolular daha çabuk veriyormuş diye duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum ama neyse iyi akşamlar :))

Canımmm günaydın!
Hafta olarak yarım kilodan fazla gitmiş..
Ama geri dönüp de bakınca da, İKİ AYDA 6 kilo!
Şubat başında 95'lerde başladığına göre, 2 ayda 6 kilo verebildiğine göre, 4 ay sonra 12 kilo edecek.
75 kilo, hadi bilemedin 77-78 kilo olduğunu düşün bir kez! Sonra belki korumaya geçersin. Koruma döneminden sonra bir 10 kilo daha verdiğini düşün!
Hedeflerimiz çok da uzağımızda değil! SABRET ASLA PES ETMEYECEĞİZ!

Son düzenleme:
Biliyosunuz cumartesi bir güzel 70.4 geldim (74.9 ile başlamıştım) bu gazla cumartesimi harika geçirdim. Öğlen bol salata yedim ve akşam kına vardı ne pastaya ne kuruyemişe elimi sürmedim, eve gelince 1 adet kakaokulu muz yaptım yeşil çay içtim, abartmadım hiç.

Ama Pazar günü eski obez ben geri döndü
BİM'in kepekli ekmek sandviçi var ya dün ondan 3 tane yedim!!!!!
Fıstık ezmesi yedim!
Semerimden boşanmışçasına yedim!

Akşam çocuklarla iki mini nogger yedim..
Onlar da iki tane yedi ben de! mini tini ne farkeder avuç kadardı ama çook nefistiiii

Arada kafayı mı yiyor insan???

Neyse her gün yemektense arada böyle öküzleşeceksem iyi.. (ne olur ne olur affedin böyle yazmamı ama böyle hissediyorum)
LAKİN!
BU SABAH!!
Hey dostum dün yedin tamam delirdin ama şimdi DUR ORADA

BU Sabah 2 ceviz 1 kırmızı çiğ biber 5 mini çeri domates 2 kk beyaz peynir

goldenheart . Canim destegin icin sagol.

Hafta sonu bende nevsehir gezisinde cozuttum ama simdi tekrardan devam burakmak yok

Sende guzel baslamisin gune devami gelir ben inaniyorumsana cumaya eksi gelecek.

Emelimmm
Moral verdin...
Sanki arada çok kasmayıp 15 günde bir felan biraz dağıtmak iyi gelebilir.
Bakalım göreceğiz!
Nevşehir güzel geçmiştir inşallah. Dediğin gibi fazla abartıp cıvıtmak yok! Amacımız belli, hedefimiz belli!

Aynen canim birbiimize desteğimiz sayesinde motivemiz eksilmez. Arada kacamak olur ya insaniz sonucta rabbim. Nefsimize eziyeti yasak kilmistir zaten. Arada cok zorlamadan ve abartmadan yeriz.

Nevsehir guzeldi iyi oldu degisiklik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…