- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.941
Cok iyiii
Maşallah çok güzel bir gün hemde tartı günü deyip gevseme de yok bu çörek otu yağıni fkn eczaneden mı aliyorsun sanki a101 de gözüme çarptı yanılıyor da olabilirim
Dünün menüsü
Sabah limonlu su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim y.yağlı beyaz peynir+ çörekotu
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Domates,maydonoz, dereotu, tere
Ara
1 ince dilim ayva
Yarım portakal
Beyaz çay
Öğle
5 yk barbunya
Yağsız salata
Ara
1 çb leblebi
1 bardak ayran
Akşam
3 fırında kanat ( derisiz)
1 yk mantar
1 yk patates
2 yk yoğurt+ 1 çk keten tohumu
Spor yok fazla 15 dk yürüyüş yaptım sadece
2,7 lt su
Evet canım pzt yapacağım bildirimimi. Daha iyiyiz, daha da iyi olacağız inşallah. Emme konusunda çok ısrarcı olmuyor artık. Fakat huyu çok değişti sürekli karşı geliyor hiçbir dediğimizi kabul etmiyor. Teşekkür ederim düşünüp sorduğun için kraliçemm.
Evet ben de öyle düşünüyorum. Biraz da ayrılığın getirmiş olduğu bir hırçınlık da olabilir diyorum. Bool bol vakit geçirmeye çalışıyorum.Gayet güzel bir menü de senden geldi.. tebrikler arkadaşım!
Sabret canım. Ya sabır! Sancılı bir süreçse de geçecek inanıyorum. Miss kokusunu çek içine kuzuşunun bu günler geri gelmiyor. Galiba 2 yaş sendromu diye bişi vardı ama bu konuda okumaya çalış.
Bravoooo kraliçemmm zaten dünkü menün çok güzeldi. Böyle bir sonuç bal kaymak oldu. Tebrik ederim.Kızlaaar ne diycem!
Ben dün sabah 71.0'dim ya
Bu sabah 70.4 geldim!
ama hata yok eminim çünkü dün akşam da meyve ve çiğ bademle akşam yemeği yiyip bol su spor ve akşam da bitki çayımı içtiğim için zaten hissediyordum hafifliği. Dün gece yatarken tartıldım 71.0 dım, sabah uyandığımda 70'i göreceğimi tahmin ettim.
İki gündür de 11'de uyuyorum. Dinlenme kısmını da tamamladım. Şımarmak yok! Cumaya neler olacak vücudumda gözlemleyelim bakalım.
Oyyy tüh tüh.. tabii ki Fatmacığım. Çok çok geçmiş olsun.goldenheart bana bi kaç gün musade iyileşince geri gelir özet geçerim. Ağrılar biraz uzun sürecek gibi
Ç
Çok güzel menü canım. Emelcigim merak ettiğim birşey var. Suyun hep 2,8 lt oluyor. Neden acaba :)
Bir de öğle yemeğinde yumurtayı diyetisyenin mi verdi ?
Mrb kizlar biz esimle haftasonu nevsehire gittik ondan gelemedim
Sanirim kilomuda yazmadim
Gecen hafta 90.3
Guncel 89.7
Fark 600 gr
Reglimi atlatmis ve cok iyi mebuler vermeme ragmen cok az gitmis ve ben gercekten uzulmeye basladim
Hafta sonu tatilde kacti bunu da itiraf edyim.
.....
goldenheart . Canim destegin icin sagol.
Hafta sonu bende nevsehir gezisinde cozuttum ama simdi tekrardan devam burakmak yok
Sende guzel baslamisin gune devami gelir ben inaniyorumsana cumaya eksi gelecek.
Aynen canim birbiimize desteğimiz sayesinde motivemiz eksilmez. Arada kacamak olur ya insaniz sonucta rabbim. Nefsimize eziyeti yasak kilmistir zaten. Arada cok zorlamadan ve abartmadan yeriz.Emelimmm
Moral verdin...
Sanki arada çok kasmayıp 15 günde bir felan biraz dağıtmak iyi gelebilir.
Bakalım göreceğiz!
Nevşehir güzel geçmiştir inşallah. Dediğin gibi fazla abartıp cıvıtmak yok! Amacımız belli, hedefimiz belli!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?