- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.881
Canım bende sinbonun normal baskül var dediğin gibi her yerde farklı tartıyor. Dijital tatlılar hep öyle yeri değişince farklı tartıyor o yüzden sabit biyerde tut ben hic yerini degistirmiyorumBugün sinbonun yağ ölçekli tartısinı aldım evin farklı yerlerinde farklı tartiyor geri mi versem ki
Canım bende sinbonun normal baskül var dediğin gibi her yerde farklı tartıyor. Dijital tatlılar hep öyle yeri değişince farklı tartıyor o yüzden sabit biyerde tut ben hic yerini degistirmiyorum
Tesekkur ederim canım senin durum ne geçen hafta kaçtıTebrikler fatmacim
Cok iyi kuzum valla her hafta eksi olup toplamdaki rakama bakinca super duruyor. Devami gelsinninsallahGünaydın kızlar geçen hafta 67.2 bu hafta iseEki Görüntüle 1978641 çok şükür yine - Az olsun devamlı olsun
Cok iyi kuzum valla her hafta eksi olup toplamdaki rakama bakinca super duruyor. Devami gelsinninsallah
Günaydın kızlar geçen hafta 67.2 bu hafta iseEki Görüntüle 1978641 çok şükür yine - Az olsun devamlı olsun
Günaydın foto yükleyemedim
Güncel kilom 67
İnşallah canım 1.5 kilo var ödüle 65 olunca alacağım. Bu arada senin son hedef neydiMükemmel!
ödüle yalnızca -500 kaldı
Maaşallah!
İnsan emeğinin karşılığını görünce ne kadar mutlu oluyor. Sonuca da varacağız Allahın izniyle.
İnşallah canım 1.5 kilo var ödüle 65 olunca alacağım. Bu arada senin son hedef neydi
Geçen Hafta 71.4
Bu Hafta 71.0
-400
SAYENİZDEEE! Canlarım hepinize yürekten teşekkür ediyorum motivasyonuma güç kattığınız, listelerinizle örnek olduğunuz için..
Canım benim de 12 kilo var daha yaparız biz sen hiç takılma o kısma koruma döneminde de olsa destek olacağız birbirimize. Bu arada 12 kilo deyince içim bi tuhaf oluyor resmen eziyet etmişiz kendimize sağlıklı beslenince daha mutlu oluyor insan60
11 kilo var ama ümidim de var, sen korumaya geçersin muhtemelen!
Coook iyi vanim 6 lara az kaldiii snde bize desteksin cok sagolll
Canım benim de 12 kilo var daha yaparız biz sen hiç takılma o kısma koruma döneminde de olsa destek olacağız birbirimize. Bu arada 12 kilo deyince içim bi tuhaf oluyor resmen eziyet etmişiz kendimize sağlıklı beslenince daha mutlu oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?