• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bu akşam da mükemmel geçti.
Az önce bitirdim yemeğimi. Grill tavada 1 tavuk pirzola ızgara yoğurtlu kereviz salatası ve yeşil salata + iki ev yapımı salatalık turşusu...

Mutfağımı toplayıp kahvemi içerim.
Tartı günü yüzümüz gülsün inşallah.

Günaydın. fatmacım burası ikimize kaldı gibi oldu Muttapa7555 Muttapa7555 :mapus:yoklama yaptım kimsecikler yok :KK48:

Bu sabah şaşırtmaca yaptım kahvaltımda iki ceviz + bir adet kivi vardı. İnanmazsınız doydum! Çok şahane oldu vallahi.

Yarın güzel sonuçlar gelsin!

Gunaydinn kizlar.

Tartı için son iki akşam.
Bol sebzeli bol salatalı geçmeli! Ha gayret! Spor da yapılsın muhakkak!
EMELinEMELi EMELinEMELi tatlımmm nerelerdesinnnn? :)

Canimnya oglum hasta iki gundur bu gece de 5 te ateslendi dr goturduknokulada bi saat gec geldim sagolsun mudurum idare etti

Atse oksuruk burn akintisi var kuzumda antibiyotik verdi

Dun yazamadim yogunluktan menumu yazayim simdi

... MENUM...

SABAH (07.30)

2dlm yumurtali ç.ekmegi
(1 yumurta 1 tk yag ile)
1 kkb Peynir
1 sb sut

ÖĞLE (13.30)
2 yk yumurtali menemen
Avuc ici kadar ekmek

ARA (16.30)
3-4 dlm pastirma

AKSAM (19.10)
2dlm çavdar ekmegi
½ yk tulum peynir
1 sb ayran

ARA (21.00)
1 hurma

SU 2.8

1. Saat yuruyus

Gunaydinn kizlar.

Canimnya oglum hasta iki gundur bu gece de 5 te ateslendi dr goturduknokulada bi saat gec geldim sagolsun mudurum idare etti

Atse oksuruk burn akintisi var kuzumda antibiyotik verdi

Oyyy çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyi olur kuzucuk. Sabret canım, büyüdükçe bu hastalıklar da azalacak inşallah.

Dun yazamadim yogunluktan menumu yazayim simdi

... MENUM...

SABAH (07.30)

2dlm yumurtali ç.ekmegi
(1 yumurta 1 tk yag ile)
1 kkb Peynir
1 sb sut

ÖĞLE (13.30)
2 yk yumurtali menemen
Avuc ici kadar ekmek

ARA (16.30)
3-4 dlm pastirma

AKSAM (19.10)
2dlm çavdar ekmegi
½ yk tulum peynir
1 sb ayran

ARA (21.00)
1 hurma

SU 2.8

1. Saat yuruyus

Emelciğim bak spor yavaştan girdi hayatına. Harikasın canım yürüyüş çok güzel olmuş.
Menünü ımmmm ne desem biraz değişik buldum ;) Ama kötü değil. Bence gayet ölçülü ve güzel, sanırım yeşillik salata meyve olmayınca garip geliyor insana.

Emelciğim bak spor yavaştan girdi hayatına. Harikasın canım yürüyüş çok güzel olmuş.
Menünü ımmmm ne desem biraz değişik buldum :KK66: Ama kötü değil. Bence gayet ölçülü ve güzel, sanırım yeşillik salata meyve olmayınca garip geliyor insana.

Ya yemegim falan da vardi aksama karni yarik pilav vardi ama yagli diye yemedim malum cocuk hasta yorgunluk falan gecistirdim sukur ki kacirmadim ordan burdan bi menu oldu ama kacamak olmamasi iyi yani

Menünü ımmmm ne desem biraz değişik buldum :KK66: Ama kötü değil. Bence gayet ölçülü ve güzel, sanırım yeşillik salata meyve olmayınca garip geliyor insana.
Canim aslinda dun zorunlu yurudum bankada isim vardi arabayi uzaga koydum bilerek yurudum. :) ama iyi oldu

Günaydın kızlar EMELinEMELi EMELinEMELi Canım çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin kuzuma. goldenheart goldenheart canım grup sene sonunda kaçakları olan lise gibi oldu bi kaç öğrenci kalır ya sürekli gelen okula onlar gibiyiz ikimiz:KK48::KK70:. Kendini toparlayan geri gelir herhalde.
Sagol fatmacim. Kiz bende burdayim valla kacamak falan yok:63::KK70:

Kızlar pilates yerine leslie nin bi videosu var onu yaptım aslında 1 saat ama son 30 dk si sıkılaşma için ve acaip kas çalıştırıyor heryerin tutuldu ki o kadar spor yapmama rağmen yapabilenler tavsiye ederim

Canlarımmmm
Buraya katılan herkes arkadaş, herkes can!
Ama ne kadar çok emek o kadar güzellik oluyor. İnsan daha bir şevkleniyor, bak arkadaşım yememiş yapabilmiş ben neden yapamayayım diyor insan.

Ama inanın üçümüz de olsak yeteriz! Zaten Fatmacım senin ve Emel'in bu kaçamaksız diyetisyenli azimli çabası beni çok etkiliyor. Ben de size naçizane bir takip sayfası gibiyim. Motivasyon ve desteğimiz çok güzel gidiyor. İnşallah veririz kilolarımızı inşallah kontrol dönemini de beraber geçiririz. :KK200::nazar:

Canlarımmmm
Buraya katılan herkes arkadaş, herkes can!
Ama ne kadar çok emek o kadar güzellik oluyor. İnsan daha bir şevkleniyor, bak arkadaşım yememiş yapabilmiş ben neden yapamayayım diyor insan.

Ama inanın üçümüz de olsak yeteriz! Zaten Fatmacım senin ve Emel'in bu kaçamaksız diyetisyenli azimli çabası beni çok etkiliyor. Ben de size naçizane bir takip sayfası gibiyim. Motivasyon ve desteğimiz çok güzel gidiyor. İnşallah veririz kilolarımızı inşallah kontrol dönemini de beraber geçiririz. :KK200::nazar:
Aynen katiliyorum canimm birlikten motive dogar :)

Back