- Konu Sahibi goldenheart
- #1.901
Su resim boyutunu anlamiyorum bir yukleniyo bi hata veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar telefonda boyutlandiramadim kilom maalesef duzensizligimin sonucu artmis 71.3
Canım hic bozma moralini. Moralin bozuldukça veremiyorum diye takıntı yaptıkça hic gitmiyor malesef. Bizimde mayis 25 de kuzenin çocuklarının sünnet düğünü var temmuzda gorumcemin var şimdiden laf sokmaya başladı düğünümde zayıf olun diye ukala Sanki prenses hanimefendi nisanlandigindan beri bi tarafları kalktı afedersinizEvet canım silkelenme ve atağa geçme vakti geldi mayıs ın 20 sinde düğünümüz var o zamana kadar en azından biraz daha vermem lazım az kaldı bir taraftan umutlanıyorum diğer taraftan da moralim bozuluyor Allahım yardım etsin bize
Canım hic bozma moralini. Moralin bozuldukça veremiyorum diye takıntı yaptıkça hic gitmiyor malesef. Bizimde mayis 25 de kuzenin çocuklarının sünnet düğünü var temmuzda gorumcemin var şimdiden laf sokmaya başladı düğünümde zayıf olun diye ukala Sanki prenses hanimefendi nisanlandigindan beri bi tarafları kalktı afedersiniz
Ayy canim benim de 2. Dogumum gorumcemle ayni 2 hafta var aramizda o verdi kilosunu fesatliktan ici icini yiyerek hemen kiyaslandik tabii benim saglik sorunlarimi umursayan yok. Sinir olmustum bilerek ben farketmedim dedim sonra da bi ara insan fesat olunca ici icini yiyo zayifliyo dedim anladiysa tabiiseni cok iyi anliyorum
Ayy canim benim de 2. Dogumum gorumcemle ayni 2 hafta var aramizda o verdi kilosunu fesatliktan ici icini yiyerek hemen kiyaslandik tabii benim saglik sorunlarimi umursayan yok. Sinir olmustum bilerek ben farketmedim dedim sonra da bi ara insan fesat olunca ici icini yiyo zayifliyo dedim anladiysa tabiiseni cok iyi anliyorum
İnşallah ilk hedefim 65 bi türlü gelemedim
Dr kiloyu ziraat verirsin dedi ilaç acayip iştahımı kesti bakalım
Ptesi 67.7 idim bugün 67
Krizantem cim o ilaç neyse söyle canım da bizim iştah ta kesilsin vallahi sabah öğle hiç yiyemiyoruz akşam eve gidince içimden canavar cıkıyor