• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kizlar telefonda boyutlandiramadim kilom maalesef duzensizligimin sonucu artmis 71.3 :110:

Serrazcığım sen de +400 olmuşsun.
Ama moral bozmak yok!

serraz serraz
10 Mart 72.7 / 17 Mart 72.5 / 24 Mart 71.2 / 30 Mart 70.9
07 Nisan 71.3

Hali hazırda verdiğin 1,5 kiloyu düşün. Bu hafta daha gayretli olacağız hepimiz.

Evet canım silkelenme ve atağa geçme vakti geldi mayıs ın 20 sinde düğünümüz var o zamana kadar en azından biraz daha vermem lazım az kaldı bir taraftan umutlanıyorum diğer taraftan da moralim bozuluyor Allahım yardım etsin bize

Evet canım silkelenme ve atağa geçme vakti geldi mayıs ın 20 sinde düğünümüz var o zamana kadar en azından biraz daha vermem lazım az kaldı bir taraftan umutlanıyorum diğer taraftan da moralim bozuluyor Allahım yardım etsin bize
Canım hic bozma moralini. Moralin bozuldukça veremiyorum diye takıntı yaptıkça hic gitmiyor malesef. Bizimde mayis 25 de kuzenin çocuklarının sünnet düğünü var temmuzda gorumcemin var şimdiden laf sokmaya başladı düğünümde zayıf olun diye ukala:sinirli: Sanki prenses hanimefendi nisanlandigindan beri bi tarafları kalktı afedersiniz

Ayy canim benim de 2. Dogumum gorumcemle ayni 2 hafta var aramizda o verdi kilosunu fesatliktan ici icini yiyerek :lülülü:hemen kiyaslandik tabii benim saglik sorunlarimi umursayan yok. Sinir olmustum bilerek ben farketmedim dedim :KK48:sonra da bi ara insan fesat olunca ici icini yiyo zayifliyo dedim anladiysa tabiiseni cok iyi anliyorum

Canım hic bozma moralini. Moralin bozuldukça veremiyorum diye takıntı yaptıkça hic gitmiyor malesef. Bizimde mayis 25 de kuzenin çocuklarının sünnet düğünü var temmuzda gorumcemin var şimdiden laf sokmaya başladı düğünümde zayıf olun diye ukala:sinirli: Sanki prenses hanimefendi nisanlandigindan beri bi tarafları kalktı afedersiniz

Fatmacığım kıskançlık da vardır üzerinde, sen onu çatlatacaksın inşallah canım. Ailenin zarif ve güzel gelini olarak düğünde boy göstereceksin.
serraz serraz canım yemek işine vakit ayırmak gerek, evde yeşillik olmalı salata malzemen olmalı, sebze yemeğin etin (tavuk, balık, köfte) ya da omlet için yumurta olmalı en azından. Yoksa insan paketli hazır gıdalara saldırıyor, bir kez ağza attın mı da gerisi geliyor. Bitki çayına önem ver ve mutlaka sudan ayrı olarak iç!

Ayy canim benim de 2. Dogumum gorumcemle ayni 2 hafta var aramizda o verdi kilosunu fesatliktan ici icini yiyerek :lülülü:hemen kiyaslandik tabii benim saglik sorunlarimi umursayan yok. Sinir olmustum bilerek ben farketmedim dedim :KK48:sonra da bi ara insan fesat olunca ici icini yiyo zayifliyo dedim anladiysa tabiiseni cok iyi anliyorum

:KK48:

İnanın fesat o kadar çok ki etrafta,
Kilolu insanlarla dalga geçen, hakaret eden, halbuki bu bir metabolizma işi, irade işi, kolay mı öyle sürekli 50-55 kiloda kalmak hele bir de çoluklu çocukluysan. Bazı insanlar kolayca kilo verebiliyor metabolizma işi bu.
Ama insanlara hakaret etmek, dalga geçmek hiç bana göre değil. Bu tarz yaratıklar zayıflama başarısı oldukça içi içini kemirerek fesatlıklarından da ölürler ama dışarı dedikleri "aaa güzel kilo vermişsin" olur.

Krizantem cim o ilaç neyse söyle canım da bizim iştah ta kesilsin vallahi sabah öğle hiç yiyemiyoruz akşam eve gidince içimden canavar cıkıyor

Bir zamanlar ben de öyleydim canım, hatta hatırlıyorum google dan akşam iştahı kesmek için tavsiye arardım.
Serrazcım bunun en kolay yolu 1.si kafaya koymak, 2. si yazdığım gibi evde sağlıklı yiyebileceğin yemektir, salatadır, köftedir, tavuktur, sebze yemeğidir muhakak hazırda olacak, yemekten sonra bitki çayı içilecek!

Back