Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bende hemfikirim yazdıklarında destek alıyorum buradan kaçamak yapmıyorum sayenizde paylaşmak destek görmek çok iyi geliyor

Evet canım, yine de hani üç dört gün hiç yazılmamasını anlayamıyorum.
En azından haber verilse, bazı arkadaşlarımız haber vererek en azından yoğunuz diyebiliyor. Yine de teknoloji elimizin altında, yazamasam bile okuyup beğeni gönderiyorum "buradayım" diye. Devam ettikçe süreç kendiliğinden belli eder kendini kızlar Muttapa7555 EMELinEMELi sizler burada olduğunuz müddetçe ben de varım. Allah bir sıkıntı vermesin yeter ki.

Canim aslinda dun zorunlu yurudum bankada isim vardi arabayi uzaga koydum bilerek yurudum. :) ama iyi oldu

Emelciğim yürürken zorlandın mı?
Eğer bir zorlama ve zorlanma olmadıysa bu yürüyüşünü çoğaltabilirsen çok güzel olur.
Tempoyu durumuna göre artırırsın veya da hafif yürümede kalırsın

Kızlar sabah 1 adet kivi 2 ceviz yedim.
Tabii ki sabah rutinimden sonra..
Doydum... mide küçüldü çok şükür.
Ara sadece sade Türk kahvesi içtim + 1 hurma

Öğlen kıymalı kabak + salata

Akşama da köfte + salata olacak nasipse
Çok mutluyum kızlar bu yaşam tarzından dolayı.

Valla sen grubu kapatana kadar burdayım ben menüm
Sabah 10.30
2 dilim ekmek yumurta lor peyniri yeşilçay roka maydonoz 3 zeytin
Her iki saatte 1 kase ayran detoksu
Ama aksam yemeğe istifamızdır gideceğiz en hafifiyle atlatırım inşallah.
Su 2.5 olur
Spor 50 dk eliptik 30 dk sıkılaşma hareketleri yapacağım mutlaka

Kızlar ne deseniz haklısınız uğrayamadım buraya ev boyanıyor küçük kız huysuz gece uyumuyor sabah tan akşama kadar okul ev iş derken ne tel i elime alabildim ne başka bişeyi hep aklımdasınız menü de yazamadım çünkü bu hafta düzenli hiç öğünüm olmadı bi de üstüne dün ağrılı bir regl haftasına girdim lütfen beni mazur görün burayı bırakmaya hiç niyetim yok sadece bu hafta uzak kaldım

Ya yemegim falan da vardi aksama karni yarik pilav vardi ama yagli diye yemedim malum cocuk hasta yorgunluk falan gecistirdim sukur ki kacirmadim ordan burdan bi menu oldu ama kacamak olmamasi iyi yani

Kesinlikle, ben de aynı görüşteyim, gayet başarılı bir gün daha geride kalmış

Canım senden görüp ben de lor peynir aldım, daha az yağlı ve az tuzlu çok iyi oldu. Omlette de yeşillikte de iyi gidiyor.

C.tesi ben de davetliyim ama bu detoksu yapmak istiyorum, iş yerinde daha mı kolay geçer acaba emin olamadım.
Yarına etkisi olacağına eminim azimle devam et Fatmacım.

"Valla sen grubu kapatana kadar burdayım ben"

Kızlar pilates yerine leslie nin bi videosu var onu yaptım aslında 1 saat ama son 30 dk si sıkılaşma için ve acaip kas çalıştırıyor heryerin tutuldu ki o kadar spor yapmama rağmen yapabilenler tavsiye ederim

Neymiş ki o, 5 miles var o mu? uygunsan bi link atar mısın?

Tabii ki Serraz'cığım arada "cee" deyip kaçsan bile olur, yeter ki varlığını hissedelim
Allah kolaylıklar versin, arada hepimizin başına böyle dönemler gelir. Yoğunluğuna rağmen ses verdiğin için sağolasın.
Senin kızına da EMELinEMELi nin oğluşuna da acil şifalar diliyorum.

Kizlar menumu yazayim malum oglum. Hasta yarin grsz

... MENUM...

SABAH (08.30)(hastanede)
1 dlm peynirli borek
Ceyrek simit
1 sb cay
(sekerim dusunce 2 seker attim)

ARA (12.00)
1 yk k. Uzum

ÖĞLE (14.30)
8 yk bamya yemegi
1 dlm ekmek

ARA (16.30)
1 nesfit bar

AKSAM (19.10)
4 yk bamya yemegi
1 dlm ekmek

SU 2.8

İyi geceler kızlar en az hasarla anlattığıma inanıyorum akşamı
Sabah 10 da
2 dilim ekmek lor peyniri 4 zeytin roka maydanoz yumurta yeşilçay
2 saat arayla 1 kase ayran detoksu
En son 16 da 1 kase içtim
19.00 Akşam
2yk kıymalı patlıcan
1 kepçe çorba
2yk pilav
Salata
Spor yok simdilik ama cocuklar uyuyunca yapacağım 50 dk eliptik 30 dk sıkılaşma
Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…