• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bugün sinbonun yağ ölçekli tartısinı aldım evin farklı yerlerinde farklı tartiyor geri mi versem ki
Canım bende sinbonun normal baskül var dediğin gibi her yerde farklı tartıyor. Dijital tatlılar hep öyle yeri değişince farklı tartıyor o yüzden sabit biyerde tut ben hic yerini degistirmiyorum

Canım bende sinbonun normal baskül var dediğin gibi her yerde farklı tartıyor. Dijital tatlılar hep öyle yeri değişince farklı tartıyor o yüzden sabit biyerde tut ben hic yerini degistirmiyorum
krizantem3 krizantem3 canım ben de öyle düşünüyorum. İnternetten de bir araştır ya da sinbo ya sor 444 lü numarası varsa benim de dijital sinbo hep sabit yerde tartılıyorum.

Günaydın kızlar geçen hafta 67.2 bu hafta ise P_20170407_081546.jpg çok şükür yine - Az olsun devamlı olsun

Kilo bildirimlerimiz azcık biriksin tabloya geçireceğim.
Hepimizi canı gönülden tebrik ediyorum.
Cuma günü tartısı artık motivasyonuma güç katıyor, ohh vermişim nasılsa yiyim biraz demiyorum! Aksine daha da güçleniyorum daha da hırslanyorum!

60
:KK17::oops::KK57:

11 kilo var ama ümidim de var, sen korumaya geçersin muhtemelen!
Canım benim de 12 kilo var daha yaparız biz sen hiç takılma o kısma koruma döneminde de olsa destek olacağız birbirimize. Bu arada 12 kilo deyince içim bi tuhaf oluyor resmen eziyet etmişiz kendimize sağlıklı beslenince daha mutlu oluyor insan

Canım benim de 12 kilo var daha yaparız biz sen hiç takılma o kısma koruma döneminde de olsa destek olacağız birbirimize. Bu arada 12 kilo deyince içim bi tuhaf oluyor resmen eziyet etmişiz kendimize sağlıklı beslenince daha mutlu oluyor insan

Nasıl güzel demişsin! Nasıl yemişiz yağlı tuzlu unlu şekerli.. nasıl da zamansız miktarsız ayarsızmışız meğer!
Güzel günler bizi bekler :KK66:
:KK36:
Bizler ki, bu yanlış gidişatı görmüşüz!
Bizler ki, sadece kocamız çocuğumuz için değil (onları da düşünerek ama) en çok da içimizdeki güce güvenerek önce kendimiz için bu yola baş koymuşuz! Yavaşız ama istikrarlıyız.. dilerim 2017 Ağustos ayı biterken hepimiz kabuk değiştirmiş olacağız. İnşallah!

Back