- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.841
Tartı için son iki akşam.
Bol sebzeli bol salatalı geçmeli! Ha gayret! Spor da yapılsın muhakkak!
EMELinEMELi tatlımmm nerelerdesinnnn? :)
Gunaydinn kizlar.
Canimnya oglum hasta iki gundur bu gece de 5 te ateslendi dr goturduknokulada bi saat gec geldim sagolsun mudurum idare etti
Atse oksuruk burn akintisi var kuzumda antibiyotik verdi
Insallah canim rabbim tum hastalara acil sifalar versin insallah.Oyyy çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyi olur kuzucuk. Sabret canım, büyüdükçe bu hastalıklar da azalacak inşallah.
Dun yazamadim yogunluktan menumu yazayim simdi
... MENUM...
SABAH (07.30)
2dlm yumurtali ç.ekmegi
(1 yumurta 1 tk yag ile)
1 kkb Peynir
1 sb sut
ÖĞLE (13.30)
2 yk yumurtali menemen
Avuc ici kadar ekmek
ARA (16.30)
3-4 dlm pastirma
AKSAM (19.10)
2dlm çavdar ekmegi
½ yk tulum peynir
1 sb ayran
ARA (21.00)
1 hurma
SU 2.8
1. Saat yuruyus
Emelciğim bak spor yavaştan girdi hayatına. Harikasın canım yürüyüş çok güzel olmuş.
Menünü ımmmm ne desem biraz değişik buldumAma kötü değil. Bence gayet ölçülü ve güzel, sanırım yeşillik salata meyve olmayınca garip geliyor insana.
Canim aslinda dun zorunlu yurudum bankada isim vardi arabayi uzaga koydum bilerek yurudum. :) ama iyi olduEmelciğim bak spor yavaştan girdi hayatına. Harikasın canım yürüyüş çok güzel olmuş.
Menünü ımmmm ne desem biraz değişik buldumAma kötü değil. Bence gayet ölçülü ve güzel, sanırım yeşillik salata meyve olmayınca garip geliyor insana.
Sagol fatmacim. Kiz bende burdayim valla kacamak falan yokGünaydın kızlarEMELinEMELi Canım çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin kuzuma. goldenheart canım grup sene sonunda kaçakları olan lise gibi oldu bi kaç öğrenci kalır ya sürekli gelen okula onlar gibiyiz ikimiz . Kendini toparlayan geri gelir herhalde.
Ben az tuzlunolani var ondan aldim ama yine de tuzlu elbetEMELinEMELi Canım menun kaçamaksız olmuş ama pastırma çok tuzlu gelmez mi acaba yürüyüş super olmuş arabayı hep uzaklara park et :)
Tamam iste sen ben kraliçem başka menü paylasan yok şuandaSagol fatmacim. Kiz bende burdayim valla kacamak falan yok
Tamam iste sen ben kraliçem başka menü paylasan yok şuandagenelde 3ümüz devamlılık sağlıyoruz
Aynen katiliyorum canimm birlikten motive dogar :)Canlarımmmm
Buraya katılan herkes arkadaş, herkes can!
Ama ne kadar çok emek o kadar güzellik oluyor. İnsan daha bir şevkleniyor, bak arkadaşım yememiş yapabilmiş ben neden yapamayayım diyor insan.
Ama inanın üçümüz de olsak yeteriz! Zaten Fatmacım senin ve Emel'in bu kaçamaksız diyetisyenli azimli çabası beni çok etkiliyor. Ben de size naçizane bir takip sayfası gibiyim. Motivasyon ve desteğimiz çok güzel gidiyor. İnşallah veririz kilolarımızı inşallah kontrol dönemini de beraber geçiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?