- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.821
Aynen canım ya valla bıraksalar kış uykusuna yatardımBenim de o kadar cok isim var ki ama hic bisey yapasim yok havalardan mi boyle anlamadim benim kucuk gece hic uyumadi surekli agladi iyice pert oldum anlayacaginiz
Hic birseye elim gitmiyor bu hafta ne spor yapıyorum ne ev işi sadece uyumak istiyorum anlamadım gitti.
İyi bari bir tek ben böyle değilim demekki teselli oldun cancazimsevindim,
ayy yani bu durum bir tek benim başıma gelmediği için sevindim
Ay ondan benimde var yıllar önce almıştım bastan senin gibi hazırlayıp koyuyordum. Dolabim problemli artik sebzeler falan donuyor o yüzden kullanamıyorumKızlar benim dün harika geçti,
2 dilim kendi kekim dışında ekmeksiz, kaçamaksız bol salatalı, bol su ile.
Bugün de şu saate kadar harika gidiyorum! Sabah domates salatalık peynir ve 1 dlm tb ekmek + öğlen de salata üç köfte yoğurt
Akşama tavuk + salata
Kızlar yeşillik kurutucu aldım 15 tl ye gondol un. harika bişi, artık salata yapmak kolay çünkü bir kez yıkayıp güzelce kurutup saklayınca hafta içi herşey elinin altında oluyor. kıvırcık, dereotu ve roka vardı bu hafta bende, bir tek akşam doğrmak kalıyor bana
Yaşasın yeni hayat!
Ay ondan benimde var yıllar önce almıştım bastan senin gibi hazırlayıp koyuyordum. Dolabim problemli artik sebzeler falan donuyor o yüzden kullanamıyorum
Sadece 1 çekmecesi sağlam kalıyor oraya sigdirabildigimi onun dışında neredeyse günü birlik alıyoruz. Dolap malesef su aralar değiştirme imkanım da yok idare ediyorum yaklaşık 1 yıldır.Canımmm bütçen müsait olunca değiştirmeye çalış dolabını.. yeşillik biliyorsun hayat kurtarıcı diyetin ana teması.
Peki nasıl koruyorsun o zaman yeşilliğini?
2 günlük detoks yapmaya karar verdim kızlar liste dışına çıkıyorum ama yapacak bisey yok elim yüzüm şiş gitmiyo bi turlu. Ayran detoksu umarım ise yarar
Sabah 10.00
1 dilim ekmek biraz peynir 5 zeytin 2 fincan yeşilçay domates roka
13.00
1 kase ayran detoksu
15.00
1 kase ayran detoksu
17.00
1kase ayran detoksu
19.00
1 kase ayran detoksu
21.00
1 kase ayran detoksu
Su 2.5 spor yapacam bugün söz 50 dk eliptik 30 dk pilates
1 çorba kasesi sadece ayran değil 1 litre ev yoğurdundan ayrana 2 salatalik 4 yk nohut 4 yk mercimek yeşil olan tabi 4yk bulgur haşlanmış olacak karistirdim gün boyu içeceğim. İçine taze nane pul biber zencefil zerdeçal kimyon 1 silme cay kaşığı da tuz ekledim o kadar aslında tuz hic olmamalı ama ben yapamiyorum midem bulanıyorFatmacım anladığım kadarıyla sabah kahvaltı, sonrasında hep ayran.
Merakımı mazur gör ayran belli bir markanın hazır ayranı mı olacak, yoksa ev yapımı yoğurttan mı? Ayrıca bir su bardağı ayran mı bu aradaki ayranlar?
Bugün söz ben de sporumu yapacağım!
1 çorba kasesi sadece ayran değil 1 litre ev yoğurdundan ayrana 2 salatalik 4 yk nohut 4 yk mercimek yeşil olan tabi 4yk bulgur haşlanmış olacak karistirdim gün boyu içeceğim. İçine taze nane pul biber zencefil zerdeçal kimyon 1 silme cay kaşığı da tuz ekledim o kadar aslında tuz hic olmamalı ama ben yapamiyorum midem bulanıyor
Rica ederim canım yıllar önce yaptigimda işe yaramıştı. Umarım bu kez de işe yarar ve sende fayda görürsün.Fatmacığım bu haftasonu yapabilirm aynısını.
Paylaşımın için çok teşekkürler canım arkadaşımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?