Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Tebrikler canım bence çok çok iyi ayyy bende 58 olsam
Teşekkür ederim fatmam o günler de gelicek inşallah yanlış hatırlamıyorsam senin son hedef 55ti dimi :) diyetisyenim 58 gayet iyi vücut indeksi mi neyse 21 olmuş ideal istersen korumaya geçebiliriz dedi ben 2 hafta sonra geçmek istediğimi söyledim.

s i d e l y a . Bravoooooo. Canim korkuyodun bak ne guzle eksi ciktin
Eveeet çok şükür canım artı yada yerinde sayma olmadı. :) Korkmak iyi oluyor. Korktuğun başına gelince çok etkilenmiyorsun. Ama tersi olunca çok mutlu oluyorsun. Yani az bekleyip çok bulmak mutlu ediyor insanı :)

Fatma aynen ben de şurda 4 önce 61 62 oldum diye diyet yapardım şimdi 65 olsam göbek atıcam ben de çok söylüyorum kendime

Menumu yazayim kizlar

... MENUM...

SABAH (08.30)
1.5 dlm ç. Ekmegi
3 zeytin
1 h. Yumurta
Yarimsar domates - Salatalik

ARA (10.00)
1 sb sut
Yarim yesil elma

ÖĞLE (13.30)
6yk ruseymli makarna
Yarim kase cacik
3 kofte kadar tavuk gogus eti

ARA (16.30)
1 cb kefir
1 muz

AKSAM (19.00)
3 yk p. Pilavi
2 yk tavuk sote
1 sb ayran

ARA (21.00)
1 cb kefir
1 portakal

SU 2.8

Sabah 9.00
2yk yulaf 2 ceviz 1sb süt tarçın 1 elma
Öğle 13.00
5yk kıymalı pazı 1 kase salata 1 dilim ekmek
Ara15.00
yarım finçan leblebi yeşilçay
Akşam 19.00
5yk patlıcan 1 etimek 3yk yogurt
Su 2.5 lt
Spor yine yok

6
67 senin son hedef mi öyleyse çok da birşey kalmamış ki boyun uzun ya benden. 55 sana uyar mi bilemedim. Benim daha 13 kilo fazlam var offf ben ne yapmışım kendime

Son hedefim 60 canım. Boyum 1,63 çok uzun değilim.
Benim de daha 11 kilo fazlam var, acaba bu göz dönmeleri bu kaçamaklar olmasa tıkır tıkır gider mi bu kilolar bilmiyorum.

Fatma aynen ben de şurda 4 önce 61 62 oldum diye diyet yapardım şimdi 65 olsam göbek atıcam ben de çok söylüyorum kendime

Evet canım maalesef..
BİLMİYORSUNUZ Ben 6 sene öncesine kadar hiç tartılmazdım ömrümce! İkinci kızımı doğurunca tartı almayı akıl ettim.
Kendimi en son 56 kiloda bırakmıştım, belki de bekarken tartıldım, hatırlamıyorum bile, ÇÜNKÜ BEN HEP ZAYIFTIM
Ece'nin tam tersi büyük kızım 12 yaşında ve ben de 12 senedir şişmanım
hep olmayan pantolonlarımla "aaaa" dedim, zayıflamaya ise 8 yıldır uğraşıyorum, bi uğraştım tam 70 kilo oldum ikinciye hamile kaldım ama tesellim şu ki ben de bu 12 yıla iki çocuk sığdırdım.

Tartıyı aldığımda eve 84'lerdeydim, ikinci kızımı doğurmuştum.

Ömrümce 56-72 arasındaki 16 kiloyu asla kontrollü almadım.. bir baktım iş işten geçmiş... aklım neredeydi hiç bilmiyorum! belki de hiç şişmanlık nedir bilmediğimdendi..

Kefir + muz
Kefir + portakal
Bunları birarada düşünmek tuhaf! Yağ yaktırıyor olmalı...

Menülerin yine hafif! Yine çok hoş. ve yine Maaşallah!

Az öz güzel. Tebrikler. spor ??? niye ???

Kızlar oğlumu sütten kesme işinin son aşamasındayız artık tamamen kestim. Oğlumla daha fazla ilgilenmem gerekiyor biliyorsunuz. Birkaç gün pek aktif olamayabilirim. Bize dua edin olur mu? Sütten kesme sürecinin anne için de duygusal çöküntü oluşturacağını hiç dusunmezdim anne olmadan önce. Meğer anne için de ne kadar zormuş ayrılık.

Dünkü menüm

10 gündür Sabah ritüelim 3 gün kalkar kalkmaz aspir yağı (1 çay kş) 4 gün ise aynı şekilde çörekotu yağı.
2 bardak ılık su
her sabah bu şekilde

dün sabah 9 da bol yeşillikli ekmeksiz 2 kk peynirli + 2 cevizli kahvaltı
ara türk kahvesi + 2 hurma
öğlen mercimekli köfte 4 adet + yoğurt + 2 ymk kşğ barbunya + 1 adet tavuk baget
ara yarım armut + 5 çiğ badem + sütlü nescafe
akşam bollll yeşil salata + 2 köfte

kızlar dün akşam da erkenden yattım, biraz kestirmek için yattım ama saat gece 11 olmuş, çocuklar evde cirit atıyolardı ben kalkınca korkup hemen yattılar

Öyle düşünmemeni öneriyorum.
Tam tersi, görevini başarı ile tamamladın!
Şimdi ikiniz için de YAŞASIN YARI BAĞIMSIZLIK!
İnşallah yakında tam bağımsızlığa da yaklaşacaksın.
Ama çocuklarımıza Rabbim uzun güzel ömürler versin asla TAM BAĞIMSIZLIK olamaz

Menü
Sabah 9.00
2 yk yulaf 2 ceviz 1yk kuru üzüm tarçın 1 bardak süt
Öğle 14.00
5yk kıymalı pazı
Salata 1 etimek
Ara 16.30
yeşilçay 6 tane çiğ fıstık(leblebim kalmamıştı)
Aksam 5 yk sebze 1 dilim etimek 3yk yoğurt
Su 2.5 olur
Spor yok olursa yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…