Sil Baştan Başlamak İsteyenler

20171229_083225_resized.jpg

Ya öyle birşey mi var gerçekten. Çocuk doğduktan sonra ben sabit kiloda kalamıyorum. Bekarken yediğim kadar simdi yesem 80 kiloyu kesin aşarım ben yav. :işsiz:
Nasıl değişecek, bu eski haline ne zaman döner Fatmacım:KK51:

Ahh kraliçem ah... O kadar istiyorum ki senin zaferini görmeyi... Göreceğiz inşallah uzak değil o günler bu azim ve kararlılıkla. :nazar:
Bak bana. Sen 70lerdeydin ben 57 ile bitirdiğimde. Şimdi kilolarımız yakın. Sen ki gayretle , grama dahi mutlu olup , + da bile kendini motive eden naif arkadaşımız...
Er ya da geç istediğin kiloyu ya göreceksin ya göreceksin.En Büyük KK
Seviyorum seni canım kaptanım:KK200:

Aaaa
çook mutlu oldum
mahcup oldum
bu hislerde olmana çok ama çok sevindim Sidelyacığım. :KK36:

bir yıldan beri bu yolda devam eden arkadaşlarım inanın ki ben de sizler için aynı şeyleri hissediyorum.
Allah razı olsun iyi ki varsınız Muttapa7555 Muttapa7555 krizantem3 krizantem3 roxen2303 roxen2303 s i d e l y a s i d e l y a

Canlarım ben bugün 68.7'yim. Foto atamadım ama kaç gündür atıyordum.

Ya Allah Bismillah! Yeni yılda o eski kilolara veda ettik mi kızlar.. ettik ettik.. byeee byeee 70'li kilolara
Merhaba 60.0 'a bekle bizi 60.0 yoldayız geliyoruz!

Canım tartı günü yarın sabah geçemedi yani :)
Kızlar ben yarın bildirim yapamayacağım şimdiden söyleyeyim. Evimde değilim malesef. Cumartesi yapsam bildirim olur mu acaba? :KK51:

Sidelyacığım fotoğraflı tartı günümüz bugün :)
Cumartesi günü olanı diğer grupta. Ne farkeder yarın at tabii ki olur. Ben zaten yükyelemem kızlar, liste de oluşturamam. İşleri çok üç gün epeyce yoğun geçecek.
Amaaa sürekli geleceksiniz değil mi? Ocak ayı için SALI günü tartı fotoğraflarımızla buradayıııız :KK66:

ARALIK AYI DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Aralık 2017 goldenheart goldenheart [/USER] 69.5-68.7
Muttapa7555 Muttapa7555 [/USER] 65.5 - 65.2

Kızlar bu ay Fatmacığım ile baş başa öyleydi böyleydi derken bir koca ayı pek de kilo vermeden ama yine de eksilerek kapattık çok şükür. KİLOLANDIK mı? HAAAYIIIIIR! :KK66:

Ben -800 gr.
Fatma -300 gr.

Sorun yok herşey yolunda, kışı böyle bitirebilsek keşke 1 kilo bile versek Mart ayında ben 65 Fatma ise 61-62 olur.
Olur olur hem öyle de olsun kesinlikle :KK66:

ARALIK AYI DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Aralık 2017 goldenheart goldenheart [/USER] 69.5-68.7
Muttapa7555 Muttapa7555 [/USER] 65.5 - 65.2

Kızlar bu ay Fatmacığım ile baş başa öyleydi böyleydi derken bir koca ayı pek de kilo vermeden ama yine de eksilerek kapattık çok şükür. KİLOLANDIK mı? HAAAYIIIIIR! :KK66:

Ben -800 gr.
Fatma -300 gr.

Sorun yok herşey yolunda, kışı böyle bitirebilsek keşke 1 kilo bile versek Mart ayında ben 65 Fatma ise 61-62 olur.
Olur olur hem öyle de olsun kesinlikle :KK66:
Aynen canım sağlık olsun almadık ya o da yeter. Hastalıktı misafirdi gitmedi üstümden bu ay. Ocak ayı daha güzel geçer inşallah

goldenheart goldenheart ben şimdiden 1 ocak için 1 günlük detoks planı yapıyorum kendime , çok abartmayı düşünmüyorum lakin miktar normalden fazla olacaktır ve geç saatte yenmiş olacak çoğu şey.Ben yılbaşını evde geçirenlerdenim her zaman, ailemin yanına gideceğim çünkü bizim için ayrı anlamları da var bugünün:KK49: sıvı detoksu mu yapsam:KK53:

ben önce 80 lilere veda etmem lazım
hiç moralini bozma ilk başladığında yapazsın gibi gelir zor gelir ama vazgeçme 80ler 70ler 60lar hepsini göreceksin inşallah. Hepimiz başlangıçta kendimizce sınıra dayanmıştık 1 yıldır uğraşıyoruz. Bitti mi bitmedi ama vazgeçmiyoruz sonuca kadar devam

X