Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Mesajınızı tesadüfen gördüm. Muhtemelen baktırmışsınızdır ama yine de uyarmak istedim. Kansızlık ve D vitamininizi ölçtürmenizi tavsiye ederim. Özellikle kansızlık sebepsiz çarpıntının temel sebeplerindendir.

Sağolun kızlar,
Elimden geldiğince hareket etmek zorundayım. Haklısınız. ve iyi ki varsınız!!!!!

Bugün iki kişi bana ne kadar zayıflamışsın dedi
Yani durmak yok, pes etmek yok!
harika
şimdi açık hava yürüyüşüme çıkıyorum yeni hedef her gün 10.000 adım dün yaptım bugün 2. gün

Ne güzel yürümek için zaman ve imkanın var canım kıymetini bil
Sen jillian yapıyordun sanki bıraktın mı
focus t 25 ve jillian ı birlikte yapıyordum ,şimdi onlara ara verdim yürüyüşe başladım benim yaşadığım yerde kışlar öyle çok sert değil soğuk havada yürümek hoşuma gidiyor bir süre bunu yapmaya çalışacağım

Jillianin etkisini gördün mü peki canım

Çok teşekkür ederim ilginiz için eve bakıldı ve iyi çıktı sonuçlar troid de dahil o yüzdende strese bağladılar bilmiyorum

Kızlar akşam bol yeşillikli adam gibi yersen acıkmıyorsun..
Önemli olan geçiştirmemek ve doğru düzgün beslenmek.
Canım ben bugün akşama kadar salatalık yedim yanında biraz peynir...
Kendime işkence ettim nedense. Ve tabiki akşam cozuttum. Aşırı acıkmıştım ne yediysem doyamadım
Düzene girecek inşallah alışıcam.

Tam da anlatmaya çalıştığım şey Sidelyacığım. Başına gelmiş. Başıma geldi..

Bugün öğlen için ton balığımı salatamı getirdim.
roxen2303 ne zaman ki salata haşlanmış tavuk veya balık omlet sebze ile güzelce doyuyorum o zaman kilo veriyorum ben. Sağol canımmmm..

Abla zaten kuş kadar yersek olmuyor bu iş ben denedim olmuyor sen denedin olmuyor hala tecrübe etmeye gerek var m? Vücuda ihtiyacı olan besini vermek zorundayız. Akşam koca kase tuzsuz az yağlı salata yemek artı kilolar demek değil aksine vücudun ihtiyacı var. Sen de şöyle bişey fark ettim elinde bir liste olduğunda daha iyisin naçizane fikrim bu

Doğru kuzum, bu yüzden senin verdiğin liste üzerinden devam edeceğim sabah omlet + öğlen tavuk salata+balık + akşama sebze yoğurt salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…