- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.581
Sağol ablacımroxen2303 endişelenmeyin yazmışsın ama çok merak ettim inşallah şu an çok çok daha iyidir babacığın. Acil şifalar diliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol ablacımroxen2303 endişelenmeyin yazmışsın ama çok merak ettim inşallah şu an çok çok daha iyidir babacığın. Acil şifalar diliyorum.
Yogurt pul biber kürü tarzında kürler var bi dene istersen hem eşin yalnız kalmaz hem sen kendin için güzel bişey yapmış olursun ben bu kürü saat 21.30 da uyguluyordum mesela kilo vermemde çok etkili olmuştu. Ama ben saat 1 gibi yatıyorum sen kendine göre ayarla yatmadan en az 3 saat önce uygula mesela bi araştır istersen
Herşeyin fazlası kilo yapar tabiki, mühim olan miktar. Sadece haşlanmış patates sağlıklı olmaz protein ve sebze ile desteklemek lazım. Mesela patates salatası ve ızgara tavuk olabilirHaslanmis patates kilo yapar mi
Herşeyin fazlası kilo yapar tabiki, mühim olan miktar. Sadece haşlanmış patates sağlıklı olmaz protein ve sebze ile desteklemek lazım. Mesela patates salatası ve ızgara tavuk olabilir
Rica ederim:)Hmm tamamdirrr cok sagol:)
Yok esim patates kizartmasi.istedi bende bari haslayip yiyim canim cekiyo yoksa diye dedim:)Rica ederim:)
Şu patates diyetleri için sorduysan gerçekten onlarla vakit kaybetme ve vücuduna zarar verme derim
Öyleyse sorun yok :)Yok esim patates kizartmasi.istedi bende bari haslayip yiyim canim cekiyo yoksa diye dedim:)
Merhaba kızlar.Dün bildirim yapamadım kusura bakmayın. 64.5 çıktım tartıda. Muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum.
Kızlar teşekkür ederim hepinize büyük elini incitmiş sardılar küçük soğuk algınlığı görünüyor şimdilik sabaha kadar ateş nöbetindeydik
Yurt disinda ayarlamak zor siz ayarlayin.
Maşallah canım ben tartılmadım bugün yarındı bildirim diye ama.Dünkü kilom ama ben bugün olarak kabul edeceğim
Büyüyecekler.. elbet bu günler daha da az yaşanacak. Allah sağlık versin.
Gece kusmaları beni sinir ederdi. Tam başını yastığa koymuşsun, zaten yorgunsun, tam dalacakken uykunun pamuk kollarına... ... to be continue
Maşallah canım ben tartılmadım bugün yarındı bildirim diye ama.
Aynen canım çok şükür kusma yok tüm gece ter attı onu bekledim uyur kalırımda üstünde soğur diye. Ağzında yaralar var su bile içmiyor zorla 2 3 kaşık muhallebi yiyor oda ilaçlarını içsin diye o kadar
Hepsine dayanıyom da yemediklerinde ben kahroluyorum. Neden bilmem ama illaki yesin bişeyler istiyom yoksa uykularım kaçıyor. Hasta olmayınca bu kadar takılmıyorum ama işte
Çok şükür canım ya sırada 68 ve 64 var az olsun bizim olsun dimi amaOleeeeyyy ben 69 dan sen de 65 den kurtulduk bitti gitti inşallah.
Çok şükür Allahımmmm.